Pösö mainos @ tv ja jenkkiautot !

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja edsel.fi, 16.10.2009.

  1. Banzuik

    Banzuik Double Gearhead

    Jaa miksikö?

    Ihmettelin miksi juuri jenkit kohteena... Ei puzööööllä päästä kuitenkaan samaan että siitä joku harrasteauto kehittys näistä uusista :lol:

    Jopa minä voisin tehdä mainoksen jos olis rahaa, kylvettäis nämä ns. maailman pelastajat vaikka suohon ja kaikki ajelis onnellisina vanhoilla autoilla valmistusmaata katsomatta :rotfl:

    No meitä on moneksi... jotkut vaan uskoo näihin mainoksiin "SYÖ PORKKANAA NIIN KOKO MAAILMA PELASTUU" :poff:
     
  2. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    maxisimissaan 10 v niin on todella kauniimpia,sisältä ja ulkoa.(kuusakosken paali)
     
  4. hezekiel

    hezekiel 1st gear

    Ihan mukava mainos se oli, kyllä autoja voi huumorillakin mainostaa. Onpa tuotu pitkästä aikaa ihan tavallisia jenkkiautoja taas kansan nähtäväksi että sikäli kaikkien asiaa on mielestäni tässä ajettu.
     
  5. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Leppäkerttumainos oli kyllä aika "tiukka" :)

    Pihassa rönöttää 11vuotias 406:nen ja paalia tuolle on turhaa tarjota. Usein ranskisten kohdalla viittaillaan ruosteongelmiin mutta ainakin tuon kohdalla voi kysyä "mikä ruoste ja missä?" :-D Niitä kaikkien "tietämiä" sähkövikojakaan ei ole ollut, lienee siis epäonnistunut ranskalainen :poff:
     
  6. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    hauskoja mainoksia..

    aika eloisia nuo vanhat autot ekassa mainoksessa.

    audi-mainos oli hillitön.

    ja leppäkertut oli ku hirvet..

    riskialtista mainostaa noin, mut ainakin mie ostaisin pösön jos vain tv-mainoksen perusteella ostopäätöksiä tekisin. ei tuu äkkiä mieleen muita yhtä hauskoja pätkiä.. paitsi tulee, just itse asiassa eilen katselin vanhoja "mika häkkinen mainostaa mersuja"-pätkiä.. suosikki on se, jossa häkkinen ja boris becker ovat vanhoja ukkoja.. kyllä ne ulkomailla osaavat ton mainostamishomman.
     
  7. Zandmann

    Zandmann Gearhead

    Mainoksen tehtävä on herättä huomiota, jäädä mieleen ja mitenkä sen muuten tehokkaammin tekee kuin naurattaen tahi ärsyttäen?

    Ihme nillitystä - tästäkin aiheesta.
     
  8. shark

    shark 3rd gear

    Näin se on.

    Joskus luulee että täällä liikkuu Talibaaneja jotka vähän ylireakoivat ,kuten oli laita Tanskalaisen Muhamet piirroksen kanssa.

    "Jotta voit nauraa toisille,opi nauramaan myös itsellesi"

    Ajatelkaa jotan 10 vuotiasta nappulaa ,joka saa nähdä erilaisia "puhuvia" dollarihymyjä!i

    Minkä luulette hänen muistavan kun tulee vanhemmaksi Pösön vai ??:p [/quote]
     
  9. Rzlli

    Rzlli 1st gear

    Mutsin veli osti aikoinaan 206 uutena. Lähti vuoden jäläkeen pikaiseen vaihtoon ko auto ei nyt suurinta aikaa mutta todella paljon vietti korjauksessa. Vikaa vian perään :-?

    Toinen moinen oli kaverilla,kalliita osia kulu/hajos alustasta yhtenään.

    Näiden lähipiirin Pökötti ostokset saavat minut sanomaan kiitos ei! 8)
     
  10. juko7

    juko7 Double Gearhead

    peugeot

    en vaan ymmärtäny mikä sanoma on siinä että 40-vuotiaat jenkkiautot laulelevat uuden pösön taustalla.. 40-vuotiaita jenkkejä korjattiin mainoksessa kaduilta eli ne ovat näinkin kauan toimineet? pystyykö pösö samaan? sitä paitsi en muistakaan mainoksesta kuin ne jenkit että siinä mielessä mainos on ihan onnistunut ja tuo hyvin vanhoja amerikanautoja esille :D
     
  11. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

  12. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Re: peugeot

    Siinä lopussahan vihjailtiin päästöihin, eli toi saattais tarkottaa että uuden pösön päästöt vois olla samaa tasoa kuin sen vanhan jenkin.
     
  13. audiq

    audiq Gearhead

    Minulla ei ole Ranskiksista juurikaan omakohtaista kokemusta. Viime talvena oli kyllä hitsattavana -97 Rellu ja sen 10km aikana mitä sillä ajoin, ei pimentynyt kuin radio ja kaukosäätimellä ei välillä saanut ovia lukkoon tai auki. Ei se auto pettymys ollut silti. Ominaisuudet vastasivat juuri sitä kuvaa, mikä minulla Rellusta olikin. :lol:
     
  14. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Heh, täällä salossa tänään oli kaupungin ilmoitus, 9 hylättyä autoa siirretään muualle. 4 niistä oli pösöjä !!!

    Eli varmaankin ko pösö mainokseen olisi ollut äärimmäisen vaikea saada 70 -luvun pösöjä, nehän ovat about kaikki maatuneet :rotfl:
     
  15. 69

    69 Gearhead

    Onkos sitä audi mainosta suomessa näytetty, missä Plymouth GTX ja Audi on liikennevaloissa vierekkäin? Joku sen joskus tänne oodeelle linkitti, muistaakseni se oli Norjan teeveessä tullut.
     
  16. Town Car

    Town Car 1st gear

    Varo nyt sanojas, pösömiehet hyökkää kohta sunkin kimppuun, mää erehdyin sanoon mielipiteeni pösöstä ja nyt oon fanaatikko ja mitä kaikkee tuolla keksittiinkään porukalla. :D
     
  17. Polara1970

    Polara1970 Gearhead

    Toi Pökötti mainoshan on selvästi mainokseksi naamioitu testi jolla testataan onko poliitikkojen ym. k***päiden harjoittama aivopesuprojekti tuottanut tulosta, eli kuulutko suureen harmaaseen massaan vai et.

    Eli jos tuon “mainoksen” jälkeen sinusta tuntuu että toi Pökötti on tyylikäs ja hieno, niin olet melko varmasti sellainen tavallinen nykyajan aivopesty sätkynukke jolla ei ole omaa aivotoimintaa tai tyylitajua ja luulet että kun on uusi, niin on automaattisesti hieno, vanha automaattisesti ruma ja kaiken lisäksi vanha jotenkin paha asia.
    Mutta jos tuo Pökötti näytti hirveeltä tai et huomannut sitä ollenkaan ja huomio kiinnittyi noihin muihin kulkineisiin, niin silloin sinulla on vielä omaakin aivotoimintaa ja tyylitajua. Eli toi aivopesutoiminta ei ainakaan vielä ole sinuun purrut ja tarvitsetkin järeämpiä toimia jotta sinustakin saataisiin tuollainen nykyajan aivoton sätkynukke. Tästä johtuen otetaan talteen jatkotoimenpiteitä varten niiden nimimerkit jotka eivät pitäneet tuosta nykytuotteesta…

    Joo joo, oli se HIRVEEN hieno…
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    Oikeastaan oli ihan hauska mainos mutta jotenkin vaan kaivelee hivenen tuo millainen kuva tuolla annetaan tavalliselle tallaajalle vanhoista ameriikan autoista. Kyllä tuolla liikenteessä näkee silloin tällöin happamia naamoja ilman tuollaisia mainoksiakin, vaikka ajelisikin normaalisti muita häiritsemättä.

    Joo, ja ei minulla ole mitään sitä vastaan jos joku haluaa ajaa/harrastaa tuollasta Pösöä (tai mitä muuta tahansa), mitä se minulle kuuluu , kuten ei pitäs kuulua kellekään millä itse ajelen.
     
  18. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    afrikasta vois viä löytyä niitä takavetomalleja, ainakin ne pickupit ja farkut vietiin aikanaan kaikki sinne. No tais olla tietsikalla tehty kyllä pääosin noi jenkkiautotkin tossa mainoksessa joten kai siihen ois voinu vanhoja pököttejäkin laittaa, mutta sit se ois ollukki paljo tylsempi mainos :D
     
  19. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Itse asiassa, jos tulis tommonen tilanne että itte ajais tommosella pösöllä ja sitten ympärillä olis noin paljon hienoja vanhoja jenkkejä niin voi jumalauta että nolottas :oops:
    Kummasta kehtaisitte mieluummin nousta julkisella paikalla, tuollaisesta pösöstä vai kylpyammeesta?
     
  20. Lefa

    Lefa 2nd gear

    Ei kai Volvofarkun mainoksessakaan oo paljoo enempää järkeä? Siis se missä faija ajelee Volvolla niin kylmä rinki perseessä, jos pääsee edes himaan, että pitää syöksyä suoraan paskahuussiin jännityksestä, ja vääntää hulivilipaska. Yhtää jännää ajelua kuin 1960-luvulla katsastukseen meno missä melkein löysät housussa odoteltiin että inssi lyö ruuvarin jopa katosta läpi!
     

Kerro tästä muillekin!