POLARA -64 4D TOLPPAMALLISTA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja sakkeus, 10.4.2004.

  1. sakkeus

    sakkeus 1st gear

    Kysyisin em.autosta onko valm.määrästä tietoa auto on ollut poliisikäytössä tenneseessä mm.hakuvalo on paikallaan koneena toimii 318 ryppyreuna nappiautomaatilla. jos mahd. tarvitsee kuljetin myös ehjät takavalon lasit+takapanelin. konepellin etulistan. myös sisustan osat kiinnostaa.
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Kuulostaa kivalta laitteelta! Minulla on kotisuomessa kirja 60-70-luvun Moparin poliisiautoista, suosittelen sen hankkimista. En nyt muista tarkkaa nimeä mutta luulisi löytyvän Alfameriltä jo noilla vinkeillä. Tuollainen auto on muuten (ainakin asiallisesti entisöitynä) jenkeissä todennäköisesti arvokkaampi kuin täällä, niitä kun tuskin on paljoa säilynyt. Toivottavasti löydät puuttuvat osat!
     
  3. Forwardlook

    Forwardlook Gearhead

    Hienoa kuulla autostasi, Suomessa ei näitä vanhoja MoPar poliisiautoja paljon olekaan. Onko historiasta parempaa tietoa, ilmeisesti kaupunkipartiointiin käytetty koneesta päätellen? Mitä Fender Tag sanoo? Onko auto Polara eikä 330/440? Polarat ovat poliisiautoina varsin harvinaisia.

    1961 Plymouth 2d 361 4bblTexas DPS Highway Patrol
    1968 Plymouth Fury I 2d 383 4bbl Butler Co Sheriff, NE
    1978 Plymouth Fury 4d 400 4bbl Seattle PD, WA
     
  4. sakkeus

    sakkeus 1st gear

    auto on polara alkujaan vaal. sininen auton käytöstä en niinkään tiedä. siis siinä ei ole ollut poliisi maalausta. eikä kiinteitä valoja katolla. valmistus määrät kiinnostaa koska en ole ainakkan suomessa ole vielä 4dsedan malliin törmännyt.
     
  5. Forwardlook

    Forwardlook Gearhead

    Polaraa valmistettiin 64.900kpl joka pitää sisällään 4d sedanit, 2dHT:t, 4dHT:t sekä avot. Tämän lisäksi Polara 500:aa valmistettiin 18.400kpl. Ikävä kyllä eriteltyjä lukemia ei ole saatavilla.
    Oletko varma että auto on alkuperäinen poliisimalli? Onko sinä esim. sertifioitu nopeusmittari joka oli poliisimalleissa vakiona?
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Huokaus.. Meillä tämmönen metsäauto sipoossa ja täälläkin sit olen koittanu kaupata naurettavaan 150 euron hintaan. Nyt kattomaan profiilia ja vanhoja ilmoituksia ja sitä kautta ottamaan yhteyttä jos läjä nappiautomaatilla ja 8 3/4 perällä jotain jo alkais kiinnostaa? Pari tyyppiä ollu kiinnostunu ja ottanu yht. Ei myydä pelkkää automaatin vaijeria vaan koko läjä
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Niin.. Kyseessä tumman sininen Suomi auto joka ilmeisesti vanha taksi tai poliisiauto.. Tuskin kuitenkaan, eikä olekaan millään police optioilla
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kävin kattoo läjää. Sisustassa on homeisia osia ja noi etupellin listat ja takapaneeli löytyy.. Ei Hyvinkäältä nyt niiin pitkä matka Sipooseen pitäis olla.
     
  9. sakkeus

    sakkeus 1st gear

    jos vain em. osat löytyy niin voisitko jättää puh. numeron sähköpostiin sakkeus@vituttaa.net niin haetaan ne vaikka tänään!
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    No en voi ku mailit tällä hetkellä tukossa.
    ELI JOS KIINNOSTAA NIIN MENE EDELLEEN PROFIILIN KAUTTA KATTOO VANHAT ILMOITUKSET JA SOITA MUT EN VASTAA TUNTEMATTOMAAN NUMEROON KU NÄIN VAIKEEKS MENEE. Kävin sun profiilin kautta sun ilmoitukset kattomassa mut niistä ei mtn tietoja esim phu numeroa ollut. mulla on
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ
    1 5 38 8

    SO 0303, NUMBER 9007, BDY 423, TRM M18, PAINT EEEW.
    Tommonen lätkä löytyi konehuoneesta. Aika lohduton näky ku naapuri käyny hajoittamas loputkin mitä hylsys oli. Se konepellin lista on. Toi ei ole Polara vaan "440", muistin väärin. Eli täs vain 4 takavaloa eikä paneelia. 8 3/4 perä me pidetään siitä, muuten hae loput pois kuleksimasta..
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Aan kohdalla 1, H5, M3, N8, T8. Tohon yllä olevaan tagiin tarkennus.
     
  13. sakkeus

    sakkeus 1st gear

    sen vois huomenna tulla kattomaan, jos siitä vielä jotain nippeliä sais irti. soittele numeron jo lähetinkin.
     

Kerro tästä muillekin!