Polara ja purkaamo hukassa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Polara-73, 5.12.2003.

 1. Polara-73

  Polara-73 Gearhead

  Mahtaakohan kenelläkään olla havaintoa puretusta 73 polarasta, jota joku purkaamo
  noin kolme vuotta sitten kaupitteli netissä purkaamo oli muistaakseni jossain lahden suunnalla.
   
 2. janiluo

  janiluo Gearhead

  Autoin kaveria myymään projektikuntoisen '73 4d Polaran Siuntioon 3 vuotta sitten! Lieneekö sama?
  - Jani -
   
 3. paasonen

  paasonen Gearhead

  Onnea etsimiseen, itsellä oli aikoinaan -71 mallin Polara neliovinen 383 koneella se oli hieno peli, ensimmäinen jenkkini vuonna -88.
   
 4. blacko

  blacko 3rd gear

  Jos satut löytämään kyseisen yksilön, tai jonkun muun vuoden Polaran purkaamolta, niin ilmoittele mullekin. Ainahan sitä osille on tarvetta. Itsellä on -70:n Polara.
   
 5. JB

  JB 1st gear

  Vähän ohi aiheen menee, mutta menköön.. jos joku tietää/löytää purkaamolta tai muualta ´73 coronetin niin olisin hyvin kiitollinen tiedosta. myös 71-76 (4D sedan)mallit kiinnostaa, ja samanikäluokan satelitet
   

Kerro tästä muillekin!