Poliisi Moparit?

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Mr.Speed, 24.2.2004.

 1. Le Mans

  Le Mans 1st gear

  Entäs Dart/Valiant commandot? Joissa siis musta takalauta. Onko säilynyt?
   
 2. Puuhis

  Puuhis Gearhead

  Tais toi satikka olla sittemmin mun omistuksessa, muistelisin et kerroit joskus tota juttua... luulisin et on kyse kyseisestä autosta??? tässä kuvaan linkki http://irc-galleria.net/view.php?nick=p ... d=13561844
   
 3. Joh.3:16

  Joh.3:16 3rd gear

  Re: Uutta tietoa vanhassa asiassa.

  Mulla oli aikoinaan -64 belvedere,ent,poliisi auto.Koneena oli 273-v8,lodjuna 3-lovinen manuaali.Väriltään auto oli tumman sininen.Kottero oli äärettömän mätä,meni teurastukseen. :oops:
   
 4. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Ei kai valiant commandoissa ollut mustaa takalautaa vakiona, liekö darteissakaan? Pari commando vallua oon nähnyt, kumpikin muistaakseni '66 mallisia ja entisiä ralliautoja. Toinen oli aikoinaan Gestrinin Pellellä, jonka muistokiertopalkintoa FHRA:n vuosikokouksissa ansioituneille jaetaan, ja toista käytiin kerran tammistossa ostelemassa. Tu Pellen auto oli kuulemma tekniikaltaan vielä rallikuosissa ja siihen aikaan nopea. Tota Tammiston laitetta oli pikkasen rakennettu, etu ja takapuskurit oli korvattu hiekkapelleillä ja konepellillä oli swingerin scoopit, penkit oli viahtunut Volvon nahkapenkkeihin ja väri oli tumma metallihohtosininen mustalla rupulimassakatolla. Pyynti oli muistaakseni kuus tonnia, mutta jäi ostamatta. Commando ja nelilovimanuaali olivat edelleen keulilla.
   
 5. heikkisj

  heikkisj Gearhead

 6. Le Mans

  Le Mans 1st gear

  Joskus näin sellaisen valsun kuvan jossa oli sellainen musta takalauta aika uutena. Muistiko reistailee, mutta se oli Commando, omatekoinen vissiin. Liekö ollut jäärata-auto?
   
 7. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Onko TM-25 vielä elossa? Siis se Aspen.
   
 8. hla

  hla 3rd gear

  Tossa edellisellä sivulla se jo mainittiin, mutta koska linkki ei enää toimi, niin selvennetään hieman: TM-25 lahjoitettiin Mobilian kokoelmiin ja on nähtävissä Kangasalalla.
   
 9. LilRedTruck

  LilRedTruck 1st gear

  Tais toi satikka olla sittemmin mun omistuksessa, muistelisin et kerroit joskus tota juttua... luulisin et on kyse kyseisestä autosta??? tässä kuvaan linkki http://irc-galleria.net/view.php?nick=p ... d=13561844

  Joo, sama peli on. Missähän mahtaa nykyisin olla??
   
 10. Puuhis

  Puuhis Gearhead


  Lahden seudulle meni ainakin silloin kun myin sen!
   
 11. Fleetsider

  Fleetsider 1st gear

  entä tuo mun vanha -74 satellitefarkku? missähän se ois..
  NL-401 muistaakseni.
  joka siis ei ehkä kaiketikaan ollutkaan ex ambulanssi(?) koska ei ollut jatkettua mallia. jossain vanhassa nihilistissä pitäisi huhujen mukaan olla kuvakin tuosta kyseisestä yksilöstä, ambulanssina. mutta huhu on huhu..
  itse en ole löytänyt.

  hämeenlinna herätys!!?
  viimeksi ollut sillä suunnalla, ehkä 2-3v sitten..
   
 12. mavi

  mavi 3rd gear

  Minulla on ollut vuodesta 1972 Dodge Dart 270 4d Sedan vm.65. Auto on ollut Liikkuvan poliisin käytössä 08.10.70 asti rek.no.oli AAP-95. Nykyisin auto on museorekisterissä.olut 29.08.98 saakka ja täysin kunnossa.[/url]
   
 13. hiltula

  hiltula 1st gear

  eikös 60 luvulla joku toimittaja keränny rahaa poliisille jolla ostettiin toista sataa valiantia.muistelen.noita luulis olevan vielä jossain tallin nurkilla.
   
 14. V-100

  V-100 1st gear

  Tais olla Niilo Tarvajärvi. Mutta Valianteja oli kyllä huomattavasti vähemmän kuin toista sataa. Muistaakseni noita keräyspoliisiautoja oli vähän kaiken merkkisiä, Kuplasta Porscheen ja siltä väliltä...
   

Kerro tästä muillekin!