Poliisi tv; kuka ajeli limusinilla tampereella 1999?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mopeman, 5.5.2006.

?

Mikä auto turvakamerakuvassa olisi... (TÄTÄ AUTOA EI ENÄÄ ETSITÄ)

Äänestys suljettu 9.5.2006.
  1. 1962 Cadillac limousine

    0 ääntä
    0,0%
  2. 1963-64 Cadillac perusmalli

    0 ääntä
    0,0%
  3. 1963-64 Cadillac limousine

    0 ääntä
    0,0%
  4. 1959 Oldsmobile

    0 ääntä
    0,0%
  5. 1960 Mercury

    0 ääntä
    0,0%
  6. joku Lincoln

    0 ääntä
    0,0%
  1. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Samaan kiinnitin huomion.
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Tainnut tytöllä tulla seikkailun kaipuu, jos hänestä kerta on useita näköhavaintoja Tampereen aseman liepeillä matkalaukun kanssa. On kyllä kypsän näköinen ikäisekseen.
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    http://yle.fi/alueet/tampere/2011/08/ka ... 29019.html

     
  5. Mutku

    Mutku Gearhead

    Aiai. Kyllä nuo Bemarit on pahasta. Kaikki ne, malliin ja väriin katsomatta. Kaikki ne pitäisi laittaa etsintäkuulutetuiksi, ja saa kiilata kiinni otettaessa jne. tms. !
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Hienoa, että yksi katoaminen päättyi hyvin ja tyttö löytyi.
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Toinenkin Tampereen katoamisista on nyt selvinnyt, mutta lopputulos ei enää ollut onnellinen, kun 15-vuotias tyttö löytyi hukkuneena läheisestä järvestä.
     
  8. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  9. tammercity

    tammercity Gearhead

    Eikös tuossa lue, että poliisille ilmoitti jo silloin.. ellet nyt sitten tarkoittanut, että lehdistölle olisi asiasta pitänyt kiljua?

    Valitettavasti poliisit on yhtä "hitaita" kaupunkiin ja/tai paikkakuntaan katsomatta.
     
  10. Jza

    Jza Double Gearhead

    Aika temppu, kun sukupuolenkin tunnisti pelkistä hiuksista. Jo ne olikin Michael Monroen :odroll:
     
  11. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Minusta tuntuu, että poliisi meni heti harhaan keskittymällä löytämään amerikan autoa. Jotakin muuta tapahtui, voimat ja aika tuhlattiin ilmeisesti epäolennaiseen. Tälläinen jälkiviisaus on hieno laji...
     
  12. CTS

    CTS Gearhead

    Aamulehti onneksi huomasi muistuttaa ihmisiä tänään Mitä tapahtui Raisalle- faktaruudussa näin:

    Täytyyhän ihmisten mielissä pitää, että amerikanraggarit ehkä kaappaavat kulkijoita kaduilta mukaansa.
     
  13. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    ....amerikan raudat poimivat ihmisiä kadulta, ja varsinkin mustat!
     
  14. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    Eiköhän tämäkin kalastaja ole niitä jotka haluaa huomiota, tarve saada tuntemaan itsensä tärkeäksi, taustalla mielenterveys ongelmat tms. näitä sadun kertojia riittää, juttu on aina kudottu kuitenkin niin että sitä ei voida todentaa..näitä" havainnoitsijoita" tulee riittämään vielä kauan aikaa ja useita, hulluja piisaa. olisko niin että jos tää meedio nyt olisikin poliisille ilmoittanut niin siellä on tsekattu tän kalastajan taustat ja jätetty asia sille kuuluvaan arvoonsa..eikös joku ollu nähny 1 silmäisen kykloopinkin itse teossa. muutenkin onhan se nyt mahotonta muistaa mitä toista vuosikymmentä sitten tiettynä iltana on nähnyt, varsinkin jos on ollu pikku simassa niinku muutkin..valitettavasti jää selvittämättä tämä juttu , paitsi jos joku ei tule uskoon tms.
     
  15. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    eikös vähä aikasemmin joku silmäätekevän pentu viritelly johkin cittarin veskiin jonkun ovenavauksesta laukeevan nuolipyssyn tms ja alku uutisoinnin jälkeen lakastiin asia maton alle.

    muistaakos kukaan ex kaupunginjohtajan siskon kuuluisan kaunottaren poijaan 10 vuotiaana tekemän tapon,siit on aikaa 25v, olikse 40 puukoniskua jossain bussin päätepysäkillä. sanottiin että oli joku poliittinen väittely ollu vielä taustalla, . sen ikäsillä. :eek: tämän äidinisä muuten oli punaisen valpon johtaja ja sittemmin lakitieteen guru. monikohan selvittämätön tapaus on tod selvitetty mut lakastu maton alle. liian silmäätekevien pennut asialla.
     
  16. CTS

    CTS Gearhead

    Tämä juttu?
    http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=108
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    No olipa tuossa murha-infon keskustelussa vaikka minkänäköistä huhua, aika monella tuntuu olevat faktat haussa. Eipä kannata juurikaan totuutena noita lukea.
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tuossa nyt kun ollu hiustuposta juttua niin käy kumminkin samoin kun tuon Karoliinan tapauksessa että siellä se on järvessä vaikkei poliisi ookkaan etsinnöissään löytänyt.
     
  19. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    tapetun akan hiustupsusta on saanut eräs luojan hylkäämä kylä-pahanen oikein nimenkin, tämä joskus viälä silloin kun homma hoidettin puu-nuijalla..paikka on muuten nykyjään kaupunki..
     
  20. virta

    virta Gearhead

    No onko tuo kadotessaan ollut lähellä vettä?On ihan pihalla kun ei ole paikallisia..

    Nuo jenkkiautot nyt on juttuja jotka alkaa rönsimään kun ei ratkaisua löydy.Vesistöt ja lähituttavapiiri todennäköiset ei kukaan ajele millään Suomen ainoalla ykslamppusella tyttöjä jahtaamassa 8)
     

Kerro tästä muillekin!