Poliisit... ikuinen mysteeri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Smokend, 29.6.2011.

  1. Smokend

    Smokend 3rd gear

    Ajelin tuossa eilen omalla jenkillä kun kerran oli nätti päivä. Suoralla pätkällä vastaan tuli vain scodalla poliisit ja vilkauttivat valoja minulle siis ajovaloja kerran? mistäköhän tämä mahtoi johtua? mielessä pyöri kaiken näköistä jos esim ihan morjestivat tai sitten kun minulla oli luu ulkona jos siitä sitten huomauttivat.. nopeudesta? ajovalot olivat päällä... jaa a .... mysteeri siis kun kerran eivät perään lähteneet.
     
  2. JHämming

    JHämming 3rd gear

    jos he varoittivat tutkasta edessäpäin :D
     
  3. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Poliisi on ystävä, ne oli vaan iloisia hienosta autosta, ikään kuin isäntä tulee kotiin, niin koira heiluttaa häntää :lol:
     
  4. Jona

    Jona 1st gear

    Kunhan morjestelivat, omat kokemukset poliisista ovat olleet oikeinkin positiivisia. Pari kertaa pysäyttivät aikoinaan kun olin '65 Fastback Mustangilla liikenteessä, ihan täpinöissään olivat autosta. Ei niillä sen kummempaa asiaa ollut. :rotfl:

    Kyllähän se hämää kun miettii siinä hidastamisen aikana että mitäs nyt tuli tehtyä ja sitten vanhempi konstaapeli tulee ikkunalle ja kysyy leveän hymyn kanssa että millä koneella, saako katsoa lähemmin. :rotfl:
     
  5. fury poika

    fury poika 3rd gear

    huh onneks vaan kerran. Meikäläiselle vilkuttivat joskus taannoin kaks kertaa, se oli merkki siitä et kilvet otetaan pois. Noo tien päällä voi olla muutakin liikennettä hirvee peuraa tai verokarhu. Kanssa autoilijat niistä sitten varoittelevat.
     
  6. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Oli tapa aikoinaan Suomessakin yleisesti. Nykyään Venäjällä tekevät tuota käytännössä aina..


    Ja nelivilkun vilautus tarkoittaa "Kiitos".
     
  7. paja1

    paja1 Double Gearhead

    venäjällä ei tosiaan tarvi olla kuin miliisit jossain edes näkyvissä niin kilometrejä ennen pitkät vilkkuu lähes jokaisella vastaantulijalla 8)
     
  8. Futurage

    Futurage Gearhead

    Polliisien suhtautuminen on tässä vuosien varrella muuttunut todella paljon.Kun poikien kanssa aloiteltiin harrastamista 70-luvun lopulla, niin joka kerta kun meidän -64 Fairlane farmarilla oltiin liikkeellä meidät pysäytettiin ja auto/porukka pikatarkastettiin. Silloinhan niistä raggariajoista, jolloin "harrastejenkeillä" ajoivat pääasiassa vain
    oikeat nk.raggarit esim Tampereella, oli vain vähän aikaa.

    Sama juttu muuten katsastusmiesten kanssa. :p
     
  9. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Voihan tuossa olla käynyt vaan vahinko.
    Ainakin itselläni on joskus käynyt niin, että pesulaitteen kytkimen sijasta oonkin painanut vilkkuviiksestä pitkät päälle hetkeksi.
    Tietty jos ajonopeus on ollut sallituilla rajoilla, ovat saattaneet huomauttaa valoillaan ("kun mailimittarithan noissa kuitenkin on").
     
  10. Buddy

    Buddy 1st gear

    Jos sul oli pitkät pääl... :eek:
     
  11. Smokend

    Smokend 3rd gear

    eipä ollut tutkaa missään... pitkät menevät päälle lattiasta polkimella kun kyseessä on kumminkin 66 vuoden dart ja tarkistin heti että onko ne päällä mutta eivät olleet. Jos ajatellaan näin että jos kumminkin ovat olleet " KATO! ei perkele ompa magee... vilautappa sille vähän että saadaan huomioo... tuskin se kyllä tajuu mut silti!" no keskustassa ajellessa niin ovat tulleet muutaman kerran maijalla vastaan ja aina morjestaneet mutta kädellä =)

    ps. on muuten kilsamittari...
     
  12. budweiser

    budweiser Gearhead

    Höh, onhan niillä nykyään asenne ehkä parempi mutta harvoin Polliisi on ystävä, mieluummin kuitenkin sanoisin että aina ne jotain tuntuu periaatteen vuoksi epäilevän...lienee ammatin mukanaan tuomaa kyynisyyttä...??? sen näkee kun joutuu ratsiaan jossa on useampi skoude ympärillä, jotkut tykkää näistä vehkeistä mutta mukana näyttää usein olevan joku perus muXXXu. ihan sama ajaako chopperilla, rodilla tai muuten rakennetulla rakkineella.

    Hassuinta mitä mulle on sattunut polliisin suhteen niin kerran liikennevaloissa seisoessani jonon ekana, - skoudet tuli edestä, kääntyivät eteen, pysähtyivät risteykseen ja apukuski hyppäs autosta ulos ja otti pari valokuvaa....
    -liekö ollu kameratolpan kuvat epäselviä vai mikä lienee ollu syynä moiseen, ei se koppalakki ilmeestä päätellen mitenkään autosta innoissaan näyttäny olevan. :eek: :wc:
     
  13. Futurage

    Futurage Gearhead

    Mulle on muutaman kerran vastaantullut moottoripyöräpoliisi morjestanut...näyttänyt soo soo poika merkkiä kädellä.Ajan yleensä aina juuri sen verran yli ettei tule sakkoa ( joo joo...yleensä :p ).
     
  14. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Sen copkilla bemarin yliajotapauksen jälkeen on mielestäni poliisi kuvaillut harrasteautoja enemmän. Videoinut ym. Että saavat helpommin syylliset kiinni! Jos joku tekeekin rikoksen joskus. Pricks.
     
  15. jaketin

    jaketin Gearhead

    Jospa ne varoitteli etukäteen, että älä sinä raggari ..... :lol:
     
  16. janiluo

    janiluo Gearhead

    Oisko ollut niin että liikkeellä oli partio joista molemmat osasi lukea auton merkin ja kilven muttei kumpikaan ois osannut kirjoittaa sakkolappua kun se porukka taas on kesälomalla...
    :lol:
    - Jani -
     
  17. jart$u

    jart$u Gearhead

    äläs raketti-insinööri yleistä, ei ainakaan länsi-suomessa poliisit oo milloinkaan varoittanu edessä olevasta tutkasta, en ainakaan ite oo kokenu/kuullu moista tapahtuneen.
     
  18. weard_racing

    weard_racing 1st gear


    Et voi olla tosissas? Jotenki jäi sellanen maku että meillä on ihan oikea insinööri keskuudessa? :D

    Rekalla kun ajaa nii rekat aika herkästi välkyttää pitkiä jos on ratsia/tutka
     
  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Mysteerilinjalle menee tämäkin kokemus poliiseista;
    eilen Alastarolta lähdettäessä osuttiin puhallusratsiaan parin kilometrin jälkeen.
    Mittarin näytettyä nollaa, konsta heiti kysymyksen: "onkos sulla auto usein täynnä hampurilaispaikkojen roskaa ?"
    Ilmeeni oli epäilemättä totaalisen :eek: :eek: :eek: , koskapa katsoi parhaaksi selittää: ""no ku meil Turuus tulee usein ilmotuksii, et ku porukka jättää autons katto alhaal parkkiin kaupunkil ni sit ku väki tulee kapakast ja ol käyny syömäs, ni sit ne heittää Hesburgerin paperit sinne autoon ja kehuu, et makee roskis"
    Totesin, että eipä onneksi ole moisesta kokemusta, mutta eipä ole tapana kyllä snagarin nurkille autoa yksinään parkkeeratakkaan.
    Poliisihuumoria ? :odroll:
     
  20. unknown

    unknown 3rd gear

    Olisiko niin että "käskivät" tarkastamaan valojen suuntauksen?
     

Kerro tästä muillekin!