Polkemalla Vappuun

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 21.4.2012.

 1. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  En tiiä Saatana. Oonhan minä tästä alotellu juttuja van en Tramaleissaan löytäny... Innostuin tekemään taas pyörää... Tai oohan minä sillä kokoajan ajellu vuodesta 2007 tai jtn btw.... Van nyt lähti se Fendereiden tekeminen viimeinkin. Pyörähän oli siis Pimp Garagen runko ja hilippeet päälle. Siks ostin paketissa ku en aikonaan tienny, jotta myöh. tulis moisia risukeuloja, satuloita, lamppuja ym myyntiin, jotka olis juuri kuin '30-'50 Amerikan polkupyöristä. Ei tarttenu itellä tehä ku oli valamis runko ja komia!

  [​IMG]
   
 2. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Renkaita, vanteita oon vaihellu ja laakereita ihan saatanasti. Ei tee mittää nuilla nyky osilla! Kromit alkoi tietty heti kukkimaan ku Kiinan osia ovat, van minä oon alkanu patinoimaan kovalla käjellä vittuilessaan... Samahan se on ku ei ees oo aito vanaha. :) Ainoo Amerikan aito osa on etulamppu ja aito vanaha on takalamppu jota on joutunu ite kustomoimaan.

  Tuossa vanhaa suunnittelu kuvajaista. Piti tehä alunperin venterit pellistä, van on jo alkujaan niin painava laitos, jotta tyydyin nelimilliseen muovilevyyn.

  [​IMG]
   
 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Tuolla Fillaritopikissa tais ollakin kuvaa jo sahatuista ja ruostemaalatuista läpysköistä van jatkojalostus alkoi toissapäivänä.
  [​IMG]

  Muovilevy ja Epoksi on kyllä loistava yhistelmä. Kohtuu helppoa työstää.
   
 4. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Ai jotta missä Tukke ja Palle? Ka Ranskassa Fullhand's Stompersien keikalla. Palle näkköö painajaisia jostai bussista. Tiiä sitten mitä lie höpisöö. :wink:

  [​IMG]

  Böh!

  [​IMG]
   
 5. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Näihin tunnelmiin on viimeks jääny hommat ku pojat tuli Inkkaria pelastamasta Sotkamon suunnalta ja kävivät samalla Faarao pippaloissa Iisalamessa.

  ''Se oli mukava paikka. ''Ei sadhunas kyllä meillä pitää olla kohta Kajjaanissa takasi ku tässä ollaan ajeltu kohta vuosj ja kaks ympäriä. :poff:

  Tuumaa porukan vanhin mies mallia housupussikas.

  [​IMG]

  Nyt hyö on siellä Ranskassa, van pitäs pikkuhiljaa taas olla täällä minun apuna. :poff:
   
 6. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No niin nyt pari tuntia nukuttu eli on aika polkasta verstaalle. Tälle mallille jäi yöllä.

  [​IMG]

  Kyllähän se on tuo sirppi tehtävä uusiksi ennen liimaamista ja ilmanotto-aukoissakin on vielä hiplaamista. Sitäkää ei vielä tiiä ottasko nuo luodinreiät poikkeen? Toisaaltahan se kuuluis asiaan ku tuon rungon nimikin oli Pimp Garagella Clyde. Tekis mieli melekeen noitua ku on niin isotöistä. Tämmöstä muovin kans läträämistä se on vissiin Tuninkiukkoillakin. :rotfl: Van nyt pillerit poskeen ja Alkoon hobi hobi. :wink:
   
 7. 69

  69 3rd gear

  Paitsi että sulla on käsiä sul on myös silmää 8)
   
 8. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  :lol: tämän vuoden OD:n paras topicci siis on löytynyt :lol: Ismo-GO-GO! :D
   
 9. Batmobile

  Batmobile Gearhead

  Tästähän tää taas lähtee 8)
   
 10. MH

  MH 3rd gear

  [​IMG][/quote]

  Komia on! Pistä tuonne tarinaa myös:http://www.kustompsycles.com/forum/
   
 11. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  :D Tattista kannustuksesta! Juu pitänee rekisteerata ihtesä tässä tonne pyörävoorumille. Hienoa, jotta semmonenki on! 8) Pirusti oli kuvia van saatanan Photopuketti meni hävittämään ne. Tai ite kämmäsin (kännäsin) mut jospa huomenna paremmalla menestyksellä. :lol:

  Tukke ja Palle tulloo maanantaina. Ovat jo Suomen puolella. Olivat nähneet nakkikiskan jonossa Hesassa Happoradion laulajan. Tukke oli ottanu siltä pipon päästä ja tehny sinne Lanttukukko-paskan! Oli lyöny sen äijälle kouraan ja sanonu, jotta siinä on sulle Tykinkuula! :poff:

  Palaillaan!
   
 12. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Ka voiphan tuota laittaa muutaki kuvaa, ku lokasuojasoopaa. Tossa kellon moldaus-työ parin viikon takaa. Ostin aikoinaan parikymmentä jemmaan ku oli vitosella Maxissa. Yks niistä pelas muistaakseni pari minuuttia, eli jouti laikkailla pari palasiksi. :lol:

  [​IMG]

  Airwave elikkäs ilmaveivi! :lol: Saattaa olla, jotta tuo tuosta lähtee ja tilalle tulee sulavampaa muotoa... Kello tosin jonkunlainen kuitenkin! :wink:
   
 13. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Oodeen myyntipalstalta bongattu pistoolikotelo.

  [​IMG]

  Hollannin Classic-cyclellä oli helevetin hienot kermanvalakeet renkaat semmosella kommeella kylkikanttauksella ja tollasella pistoolikotelo tyyppisellä kukkakuvio kulutuspinnalla. Suapikkaatpahan nuo mennä joskus tilaukseen ku Lotosta voittaa. :-?

  Tämmöset Thick Brikit olis ihan parhautta, van ei tunnu saavan mistään 26'' koossa.

  http://classic-cycle.de/en/Tires-Tubes- ... Creme.html
   
 14. ramair4

  ramair4 1st gear

  ismoskosmosksen teikkailuja hauska seurata.paras topicci od.llä taas pitkästä aikaa :D piristää päivää kummasti :D
   
 15. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

  Sait vanhan naarammaan!
  :rotfl:
   
 16. Karvanoppa-Elvis

  Karvanoppa-Elvis 1st gear

  Ja helevetin hämärät jutut! :rotfl:
   
 17. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Tuostakohan hämäryyvestä johtuu, jotta poikamiehiä ollaan. Tosin eiphän tartte kotona olla. Suap laikkaa huuvattaa ja Gambbiinaa vettää ihan housut märkänä pitkät päevät! :lol:

  Laitettaahan nyt tankkiobjektistahi kuva. Pitäs vissiin olla ihan aito Shwinnin tankki ja sai maksaa siitä niin paljo ettei ilikiä sannoo. :) Halukkaille tarvittaessa yyveenä :poff:

  [​IMG]

  Semmonen krominkiiltonenhan se oli, jotta meinasin sen tähe silimätulehuksekin saaha. Minä sitä pikkupäissään moukaroin vähä vasaralla ja näytin sille pensseliä. Jotaki öljypohjasia maaleja ja EU-avustus paketista saatua sämpyläjahuoa sekaan.

  Yön aikana kuivuessaan oli turvonnu jostai jyvistä semmosia pikkurillinpään kokosia nasturoita maalipintaan. Kommeita reikiä sai aikaan ku niitä sitten rapuloissaan puukolla irrotteli. 8)
   
 18. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Niin ja pyörähän sai siinä raipatessa sitten nimesäkkin eli ''Clydeline'' Saatana pitäskö laittaa vielä kommeempi jatke sille? Clydeline Airwave! Jojoo se se on. Pitänee kirjailla semmonen teksti vaikkapa ketjusuojaan.

  Kuvia näkköö tuolta kuvatuksista sitten isompana. Yritän panostaa jatkossa kuvien laatuun enemmän. Osa on aikas sumuisia.
   
 19. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Schwinnin Phantomit on yksiä hienoimmista Amerikan pyöristä. Taitaa tämä malli olla taas tuotannossa jonkinlaisessa muodossaan.

  http://thecabe.com/vbulletin/showthread ... ck-Phantom

  Paljon samaa kuin tuossa minun pyörässä. Monet huomauttaa pyörästäni, jotta '' On kuin moottoripyörä '' Tarkoitukseni ei ole ajella leikkimoottoripyörällä vaan tässä tähdätään kyllä ihan niihin fiiliksiin, jota löytyy noista vanhoista mankeleista. Niitä löytyy todella hurjia laitteita '30-'60 luvuilta. 8)

  Polkupyörä Amerikaksi käännettynä on muuten Pathbike. :wink: :wc:
   
 20. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Minä luulin otsikosta notta joku on löytäny pornovideon Vappu Pimiästä, mut kyllä tääkin viihteenä menee. :rotfl: :poff:
   

Kerro tästä muillekin!