Polkemalla Vappuun

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 21.4.2012.

 1. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No enpä ajatellukaan, jotta tonhan voi noinkin ajatella... Mutta me emme sentäs niin härskejä ole. Eipä saanut pyörähommat tänään jatkoa kun joutui nostelemaan leipätöikseen 7500kg Venäläistä koivupahkaa kylmäkonttiin, van jospa ne huomenna hommat taas lähtee ku Tukke ja Palle tuloo.

  Käyvät tosin hakemassa Sonkajärveltä palatessaan testamentin, jonka Housu-Topi oli pojille jättänyt, tai aarre, kuin Topi asian on ilmaissut. Pojat ovat suruissaan, mutta eivät voisi olla enempäänsä kiitollisen iloisia testamentista. Saas nähä mistä on kyse.

  Housu-Topi 1917- 2012 RIP

  Tässä Topi muutaman vuoden takaa vielä rivakkana Fordiin nojailee.

  [​IMG]
   
  Saetkae tykkää tästä.
 2. Jonimac

  Jonimac Gearhead

 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Hei tattista tuosta!! Joo en olis muuten aukassukkaan uutta topikkia, van en löytäny tuota enään. Luulin, jotta ovat poistaneet. :rotfl: Van olokoon nyt tuo uus ku on ehtiny alottaa. :)

  Joo on se järjestettävä niin, jotta pääsevät jätkät ees yhesti messiin. Vaikka stongalle istuskelemaan, jos ei oo autoissa tolokkua.

  :lol:
   
 4. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

 5. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  :lol: Ai niin joo tuon homman kans meni terveys ja kun radio tuli vihdoin valmiiksi, niin tippui lattialle. Halkeili ja lakkasi soittelemasta. Tuon topikin kuvat taitaa olla jossain bittihelkutissa.... :rotfl: Eli lukemaan tuskin kannattaa alkaa ensikertalaislta. Se oli sitä aikaa kun oli vielä terveyttä juoda 80% ja ylikin aineita. :soosoo:

  Tollanenhan se oli ennenkuin rysähti.

  [​IMG]


  Ja rehujakin vielä maalasin kylkeen. Ei oikein istu silmään.

  [​IMG]
   
 6. J-peg

  J-peg Gearhead

  hahaha, just tuossa eilen fundeerasin jotta parempaa viihdettä kun vuorisen tevokset!
   
 7. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No sittenhän se ei mene pahastikaan. Vuorisen uskottavuutta hieman syö se hänen nykyinen absolutisminsa. :argue: Viinaa pittää juuva, saatanaa pittää palavoo ja posti pitää laatikosta sillointällöin hakkee. :eek:

  Eipä ehi tännään lokasuojia tekemään ku ei pääse vannesahalle, van laitetaan huvikseen kuva kissansilimästä jonka turasin 1000 mgeen Tramalipäissään yks päivä. Pittää se silimä olla ku ei oo tuossa lampussa heijastinta.

  [​IMG]

  Siihen ku silipasoo pikkasen kemianmetallia ympärille, hiasoo ja maalaa sämpyläjauhomaalilla ni saapi kelvata. Rumahan se on kyllä. :lol:

  Semmosen halpis pyöränvalon ostin ja pilikkoin pyöriäksi sen heijastelutsipaleen. Mikä peltitötterö ollu ni pulttasin lokariin kiinni ja upotin silimän prikan avulla sisuksiin. Sitten vaan helevetisti kemiallista höpömetallia niskaan ja moltuuhommiin.... Sitten lähti lapasesta ku löysin vielä toisen tötterön siihen jatkeeksi.

  [​IMG]

  :rotfl:
   
 8. DamnNoNamesLeft

  DamnNoNamesLeft 2nd gear

  :rotfl: Ismo, mitkä antibiootit sulla on? Mäkin haluun samat.. :rotfl:
   
 9. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Mitkä lie lehmänlääkkeet. Elä helevetissä itelles minun kohtaloo toivo! :poff:

  Tukke ja Palle tietennii joutuivat jäämerelle lavalla nukkuessaan, ku ottivat jonkun Hesalaisen juipin kuskiksi, eikä hää tietenkää pysähtyny enää Sonkajärven jälkeen. Nyt siellä nukkuu koko kööri Rancheron lavalla... Paitsi tietenkin koiruus, jonka Palle pelasti jonkun Wifebeaterin pihalta. Ollie nukkuu nimittäin etusoffalla. Frontside Collie! :lol:

  [​IMG]
   
 10. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Helekutti meinas tähellisin unohtua, eli puhelinprojekti, joka on kulkenut käsikädessä pyöränfenderien kanssa alusta pitäen. Tää tulee sinne pistoolikoteloon sitten tietty. :lol:

  Cosmophonitan Airwave.

  [​IMG]
   
 11. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Ismolla on silmää kustomhommissa.Hieni sykkelihän tuolta näyttääpi tulevan.
   
 12. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Joo no suap sitten nähä. Sehän on sitten joskus mukava entisöidä, jos alkaa tekemään siistimpää mieli. :rotfl Suappaathan se olla jotta syssyllä männöö entisöintiin sitten. :lol: Kyllä se pikkusen kaihertaa ku ei nyt pellistä alkanukkaa tekemään.

  Siinä vaan olis se paino menny ihan älyttömiin. Iliman loksujaki semmonen, jottei saa mäkien päälle työnnettyö. :x
   
 13. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  - Se on kuule Mursu semmonen homma, jotta sitä oltas nyt Kajjaanissa, jos olisit älynny aukasta suun pikkusen aiemmin! Voijaahan myö täällä Jäämeren seuduillakin ajella, van se on sitten Senkkeri sinusta kiinni valmistuuko Ismon pyörä Vapuksi ja pitäs se Topin perintöki tsekata!

  -No ku tuli se Scorpparien biisi radiost nii se aika meni van siin sitte. Huomen Kajaanis? Oukki doukki!

  Juu täytyy myöntää itelläkin, jotta kyllä sieltä Kajauksesta kerran päivää Still loving you soi kaiken iskelmän ja humpan keskellä. Yleensä kahden maissa päivällä.

  [​IMG]

  Poikain uus kaiffari Teijo ''Senkkeri'' Huopalahti.
   
 14. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Keväiset uimareissut Kalajoenhiekoilla ja ohjauksen säätöö. Poikain reitit hieman kummastuttaa, mutta jospa kuitenkin kohta Kajaanissa.

  :-?

  [​IMG]
   
 15. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Lauantai ei mittää, sunnuntai ei mittää, maanantai ja tiistai ei mittää, van keskiviikkona työpäivän päätteksi sentäs sai ketjusuojan (Sananmukaisesti) ''rustattua''

  [​IMG]

  Aaaarrgggh! Sanoo pullokin! :oops: Ja voi Saatana tuota kameraa!!! Pikselikauppaan tästä joutas.

  Niin ja nuo palikat eivät ole leipiä, vaan ilmanotto-jutskia. Silleen saattas tulla niistä hyves , ku jatkas ja taivuttas noita peltitankoja hieman sivulle. Johoo niin minä teen jahka päihdyn ensin lisää. Tukken ja Pallen juttuja ehkä illalla tai huomenna. Ovat yhen 'Kanun'' tallilla juomassa. Kuvia tulee jahka pääsen sinne asti. Häjssan! Kiitos jotta ootte olemassa mussukat! Hali-pali! Lol! :poff:
   
 16. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  -Se on vittu meijän tallilla se homma, jotta pakkelilla ei törsätä! Saatana saat köyriä näitten laitteitten kans! Hä? Löytyykö pakkelia? Et kuule pääse Bondojen kans tähän kööriin hä?

  [​IMG]

  Ei van oikeesti Kanu on ookoo tyyppi! Tykästy Ollieenkin vallan! Jääkaapin kans meinas kuitenni käydä pojilla huonommin! :lol:

  - Ha ha ha, se on kuule saatana jäätelöö koko kaappi!!! Sellanen jekkukaappi! HA HA HA!!! :poff: Sulaa vittu teidän Neekereiden jaloille, Hä?
   
 17. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Tuosta ku silipastaan päivällistä kypärään, niin alakaa ne kuule lähtemään käyntiin nuo kustomihommat! :D

  [​IMG]

  Nykyään sitä ei ennää saa hyvvää Lauantaita tai Gotleria! :argue: Ihan ovat jauhomössöö tai jotain kovia nasturoita seassa. Vois pistää valmistajille viestiä, jotta syöttäävät sioille pottuja!!! Siitä tuloo hyvä liha elukkaan ku elukkaan!

  Ikuisesti muistan '70 luvun loppupuolelta ku isoveli tykitteli Kajjaanista S-Salmelle isolla viri-viri Datsunillaan. Lähemmäs 190km lasissa. Velipoika ohjasi jaloillaan ja teki Aroma-sätkää. Keskikonsolin päällä oli kilo siivutettua Gotleria, jota tungettiin kilpaa vuoroin suuhun... Voi niitä aikoja.

  Onneks Gambiina on vielä ennallaan. Iso-G on herra! 8)
   
 18. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  -Ai, jotta yli 3000kg painava X-runko Letukka? ''Juu se on meijän Angels of hellin puheenjohtajan Ledin Van tyyppinen Hearse-ratkaisu. Ei tunnu kiireellä valmistuvan... Sanoi, jotta kuhan omiin hautajaisiin sais!'' Ledi sanoi, jotta auto on kunnioitus Airion Juhan Vanomadille...hm...öhöm siis pienoismallille. Täähän on sentäs oikee rauta.. Hö Hö...''

  [​IMG]

  -Jos ette kerro kelleen ni mul ois pikku salaisuus? ''Juu ei kerrota! '' Tuumaa Tukke.

  - Kattokaapa tonne Chevyn pressun alle!

  '' :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ''

  -Juu hän on yks kovinkin varteenotettava vaikuttaja tällähetkellä! Alkoi mennä sen Liivijupakan kans semmoseks, jotta kaapattiin hänet ja palkattiin kaksoisolento tilalle! Hö hö ei enää känttyrä paljo joutavia huutele. Ledi sitoi sen kiinni tonne sisuksiin korinkannattajaksi! Hö hö hö!

  -Eduskunnan kyselytunnilla on siis samannäköinen vale-känttyrä! Tää näköö vissiin nyt Jeesuksesta unta sikiästi ku ei huutele... Ei ku niin sen suu on hitsattu hammaspaikoistaan umpeen. Hö hö!
   
 19. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  ''Pääshän sieltä lähdemään... On ne Kajaanis comeet maisemad!'' sannoopi Deijo ja alkaa sitomaan ostamaansa jääkaappia Rancheron katolle. Lava-auton hyötykäyttöö! :rotfl:

  [​IMG]


  Sittenpä ne pojat jatkaapi Elma-lesken luo kyselemään pojille kuuluvaa testamenttia. Tästä tulee hullua... Voin luvata! :wink:
   
 20. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  - Voe että teitä kuule! Oon minä outtanu! Niin yksinäistäki ollu Toivon kuoleman jäläkeen! Jättäkää se koera pihalle kun kissa säikkyy!!

  '' Nii se Topiki lähti, van ei tullu yllätyksenä?''

  No ei! Paleltu siinä teiän autossa ku ajelitte pitkin maita! Van en minä teitä mistää syytä. Mukava ku tulitte tervehtimään! Tuomon minä tunnenkin van kuka se tämä teidän kaveri on?

  - Ka Teijohan se on ja mikä nä olit sukujas?

  ''Huopalahti''

  Juu ja Senkkeriks sanotaan.

  [​IMG]

  -Ihan on sen laulajan näkönen ku oli '60 ja '70 luvulla! Tämä tämä Liikasen Erkki!

  ''Psssss! Sanokaa, jotta oon se Erkki! (Senkkeri huomauttaa) Vei ihan näkemättä jääkaapinkin tuliaisiksi. :pinup:
   

Kerro tästä muillekin!