Polkemalla Vappuun

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 21.4.2012.

 1. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Jaa, jotta ei tapahu pyörälle mittään? Sain minä laikattua niittivyöstä tippuneita niittejä sopivammaksi kymmenisen kappaletta. Osa mennöö tulevien lokasuojien reikien peitteeksi ja osa tankkiin, ku tein peätöksen, jotta hitsaillaan vaan kiinni tuo peltinen rämisijä.

  [​IMG]


  [​IMG]

  Nuita niittejä löytyy aikas paljon ku kaks kolmirivi vyötä tullu niistä tyhjennettyä. Osa niiteistä on kyllä maanteillä ja kapakkien vessanpöntöissä, mutta on niitä sen verta tallella, jotta kyllä niistä Halfordin Robbanille yhen takin päällystäis.

  Jaa jotta Tukke ja Palle? Kannattaa pysyä palstoilla, nimittäin illemmalla tulollaan on Tukken ja Pallen Earth Houru spesiaali!
   
  Naumasto tykkää tästä.
 2. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  -Puoltoista tuntiako? (Tukke)
  - Yep! (Palle)

  [​IMG]
   
 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  - Käy nyt saatana laittamassa pihalla Voortiin ja Telahayeen valot päälle! (Palle)
  - Jep juu... (Tukke)
  - Elä oo niin Elvis! (Tukke)
  - Elä oo niin Arto Nyyperi! (Palle)

  [​IMG]
   
 4. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  - Nyt ne syttyy semmoset valot, jottei kellään! Polokase vielä yhesti!
  Ai niin Foortiin ei syttyny valoja ku siinä ei sitä akkua ou... (Tukke)

  [​IMG]

  Nyt saataana! (Palle)

  [​IMG]

  - Ei se nyt saatanan saatanan saatana pellaa! (Palle)
  - Ei vittu nuita sinun housuja! (Tukke)
  [​IMG]
   
  Muokattu: 19.3.2016
 5. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Vielä yhesti!

  [​IMG]
   
 6. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

 7. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Missä on Tukke ja Palle!? Pittää itellä ihan kysyä!? Noo jospa ne sieltä vielä katoamiselle selitykset viimestään ensviikolla löytyy. Eipä oo joutanu pyörään koskemaan ollenkaan ku tämmönen kaappi piti saaha tehtyä.

  [​IMG]
  [​IMG]


  Van Jeesuksen tähen on ajatus pyörähtää lomien aikaan yhen paikallisen rodivelehon luona hitsailemassa tankkia ja ketjusuojaa, jotta jospa ne päivittelyt lähtis tässä taas käyntiin.
   
 8. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No joo! Hiasta näkkyy olevan tämä homma ja kahenviikon peästä Ouluun yhenäkin sydänleikkuulle pitäs lähtä ja siitä kolomeviikkoa ja taas Ouluun, van valamistuuko pyörä sinne näyttelyyn!? En tiiä saatana nyt ollenkaan, van yritettään jotahi...

  Yhtä epäonnen epelismie ollu tämä elämä taasen. Lokasuojat tilasin tuossa niin jonkun joutavanpäiväsen postifirman kautta olivat tullu ja ukot koputellu ovella enkä oo kotona ollu. Naapuri toi jonkun lapun mulle ja sano, jotta johonki pitäs soittaa. Lapussa luki, jotta 7 päevää aikaa tilata jotennii hankalasti paketti uuestaan ennen ku lähtöö takas Saksaan ja se päevä on huomenna.

  Kaalilaatikkoa alon tuossa tekemään niin kaali ja sipulit ihan hommeessa, van teen silti saatana! Haisoopahan pieru voimakkaammin ja oma paskahan ei pahalle haise ennen ku muut tulloo sitä nuuskimaan. Jotta näin.
   
 9. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No niin sinne meni työtilat! Kuukausi aekaa viijä rojut poekkeen hallista ja siinä pitäs tehä keskeneräset kalusteet, pyörä, parit taideprojektit ja käydä välisssä sydänleikkauksessa. Muuten siis kaikki ok kunhan tämän elämän saisi sujumaan.

  Jos jotaki hyviä uutisia tähän päivään, niin kaveri oli löytäny työmaan pihalta aarteita. Nyt näitä on jo kaks! Puolet enää uupuu.


  [​IMG]
   
 10. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No niin sainhan minä lokasuojat.... Niin ja tosiaan tuli uuden kommeet vanteetkin toista projektia silimällä pitäen, mutta sitten tuli semmonen tuninki-idea, jotta entä jos nakkelis tuommoset patinoimattomat näyttelyyn alle? En tiiä saatana meniskö siinä koko pyörän idea häneksi. Saattas olla vaan mukava kontrasti jos sen velehouven tekis? Seleväpäinen Tuninki-Ismo höpäjää outoja.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 11. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Onnnoi moni pinnaset kyyl kauniit, ihan seinälle tekisi mieli laittaa [hymiö]
   
 12. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Ja ihanan kallista.
   
 13. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Olis huomenna verikokeisiin meno ja uhkailivat, jotta liikuntaa ja alkoholia pitää välttää edellisenä päivänä. Luonnollisesti olen pyöräillyt päivän pitkin kaupunkia ja napostellut samalla suunmyötäisiä Olvin tölkkejä. Jotain muutakin tapahtui eli ketjusuoja sai kannattimet ja tankista tulee kiinteää shittiä.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Ai niin ja Huutonetistä löyty pari plafondia joista saisi loput keskiökupit. Toinen myyjä lupasi lähettää pelkän mutterin ja toinen ei ole vielä vastannut. Jospa se vieltä siitä eli ei. Viimeinen vaihtoehto olis käydä hakemassa Anttilasta vajaan neljänkympin lamppu. Siihenhän se tietysti vielä menee...
   
  Muokattu: 10.4.2016
  tinareki ja Vuokralainen tykkäävät tästä.
 14. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Tankkiin muovihiple lisäystä vähän kuin mukailis tuota ketjusuojaa. Siihen ku vielä ehtis messingistä taikoa Klydeline tekstit. Muoviset suli auringonpaahteessa muodottomiksi. Mitä lie ollu shampoopullo muovia. Humalassa ei aina jaksa ajatella materiaaleja. sitä tekee keskellä yötä siitä mitä ainesta on saatavilla. Nyt jos ihan messingiuksesta viilaisilisi.


  [​IMG]
   
 15. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No niin nyt on pelliaineksia ostettu, messinkilattaa ja vaikka sun mitä. Niiiin se oli se pyykkitelinejuttu! Ei siitä saa tehtyä mittään van ostinpahan kolomen millin pyörötankoa. Paljastettaan jottei tarvihe silmänmunista luopua, elikkäs semmonen oli ajatus jos siitä sais leivottua nuihin ventereihin semmoset helemakomisteet. Voi tosin olla, jotta tulee hölömön näköiset, mutta ei tässä nyt mitään huulteitakaan aleta prässäämään.

  [​IMG]
   
 16. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Mistä ostit pianolankaa?
   
 17. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Kainuun käyttöraudastahan ne löytyi. Ei ollu ku muutamia kymmeniä senttejä metri.
   
 18. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  Hyvin se on lähteny lapasesta tämän kanssa.
   
 19. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Van lähtööhän se kun avokäsin tekköö. Näppylähanskojen kans olis eri homma. Alakaa olla rautaa niin paljo kohta alla, jotta ei uskalla alamäkiä lasketella.

  On siinä vaan venkoilu näitten kans saakeli. Vaikka kuinka on pitkät loksut niin joutuu saakeli takkaa vielä pidentämään etupäästään lokaria, jotta saapi tasapainoon etuloksun kans. Ei haittas jos ankanpyrstöt tulisi samalle tasolle. Äkkiä tulloo hölömön näkönen, jos tulee etuloksu liian etupainoiseksi eikä kehtais lyhentääkkään... Suap nähä.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Loksunkannattimiakin täytyy pidentää ku joutuu venterien takia asentamaan ne ulkopuolelle, muuten vääntää mutkalle.


  [​IMG]
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 20. Naumasto

  Naumasto 2nd gear

  Alkaa näyttää sille et sun on tehtävä tosta tommonen siisti(kin?) versio...ois sitte niinku show ja go-mallito_O
   

Kerro tästä muillekin!