Polkemalla Vappuun

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 21.4.2012.

 1. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Vilkasin ensin et haaruksista pöksyt revenny ja oot kirjottanut, et tälleen sitä tuli päivä istuttua kunnei huomannut

  Mää oon syttyny hitsatessa tuleen taskusta, kattelin et ny on liian valosaa maskin alla vilkasin alas ja tasku oikeen liekehti. Taputtelin sen sit sammuksiin ja laiton läpät kiinni ja jatkoin hitsailemista


  Kaverin isobroidilla meni joku hitsaustyö pilalle kun hitsarin takki sytty amiksessa selkämyksestä niin kunnolla tuleen, et opettaja töhäytti vaahtosammuttimella

  Kaminaa täytellessä sytty kintaat tuleen, palavat puut ja naftalla kyllästetyt työhanskat ei ole sopiva yhdistelmä, mutta oli lämpimät sormet, ois pakkaselle soveltunut hyvin [naurava hymiö]
   
 2. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Joo sitä heleposti polttaa ihtesä eikä siinä tunnu auttavan ees tulityökurssit. Tänään meinas palaa päreet kun hitusen hankalaa noiden tekstien kanssa. Sinne hävisi L-kirjaimen huipukka taivaan tuuliin, ei muuta ku uutta mallia piirtämään. Pitänee muutella sitä hieman helpommin työstettävään muotoon.


  [​IMG]
   
 3. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Mikset hae askartelu liikeestä savea ja tee siitä peilikuvaa tekstistä ja siihen valuttaa vaikka veteläksi ohennettua pakkelia
  Tai jotain helposti sulavaa muovia lämmitellä kattilassa ja valaa siihen savimuottiin

  Seepian kuortahan kajaanista varmasti löytyy siihen voi valaa metallia, eli eikun rengasfirmaan rohmustamaan käytettyjä rengaspainoja ja keramiikka ruukku jonka grillissä lämmittää
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Eikös ne olleet jo olemassa Klydeline merkit jostakin muovista? Semmoisen kopioi kipsiin tai muuhun tököttiin, joka vähän lämmintä kestää. Ja sit kaatelee siihen kipsiin kopioituneeseen kuvioon metallin, minkä nyt onnistuu jollakin liekillä sulattelemaan.
   
 5. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Juu on osa vanhoista merkkien kappaleista tallessa, mutta ovat lämpimässä lässähtäneet piloille. Pitänee miettiä tuota valusysteemiä, mutta messingistä tuli aikoinaan tehtyä koruja, niin on hieman tutumpaa hommaa. Jospa se siitä lähtee vielä kun hieman muistelee. Paljon helpottaisi jo asiaa, jos vaihtais tuon Koon C-kirjaimeen, mutta en anna nyt periksi. :)
   
 6. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No nyt olis takalamppu pohjamaalissa. Fiilistely koekasausta jämä lokasuojaan ennen nukkumaan menoa. Äkkiseltään näyttää meleko kookkaalta, mutta jospa se asettus siihen ku nakkelee ruosteita niskaan.


  [​IMG]
   
  Muokattu: 20.4.2016
 7. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No nyt olis toinen teksti ennää viilausta ja hiontaa vaille valamis. Etuvalon sain pellaamaan monen vuoden jäläkeen ja neljännen keskiömutterin sain ostettua vanteeseen Torista eli pikkusen taas etiä päin. Siellä on Torissa nyt pari tyyppiä tosiaan jotka yrittää myyvä plafondeja osina iliman kannatinmutteria. ;)

  [​IMG]
   
  Rahikainen tykkää tästä.
 8. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Kaks kuuskuuskutosta päällekkäin Vappuun polkemis - topikin kohdalla. Nyt voipi mennä hyvillä mielin nukkumaan. Kiitos tästä!


  [​IMG]
   
  Rahikainen tykkää tästä.
 9. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Pari vielä niin on 200 kertaa katottu sun ketjua, et kyyl faneja riittää
   
 10. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Juu fanit juoksee kiimaisena perässä minne ikinä kuljenkin. Nyt olis kummatkin merkit leikelty ja isoin homma vielä edessä, van jospa sitä alkuviikosta ehtis viilakauppaan...viin... viilakappaan. Niin ja sainhan minä patinoitua Kosmophonitaninkin. Ei muuta ku tekniikka paikolleen ja sujauttaa pyörän työkalulaukkuun.

  [​IMG]

  Huomenna jos sitä alkais venteriä liimaamaan lokasuojiin kiinni. Niin on ohkaset loksut, jotta saapi kokeneempi mies näyttää mallia, jottei polta peltejä taivaan tuuliin. Melekosta taistelua luvassa.
   
 11. sbf

  sbf Gearhead

  Sinä et ismo ihan kauheesti yksäreitä lue... van ei se mitään.
  se sinun entinen 17m harttoppi on askolassa ihan hyvässä kodissa.
  minä viime kesänä siellä 26m hooteen kanssa vierailin...
   
 12. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No nyt on kyllä jääny viesti saamatta. Ei löytyny vaikka kuinka pengoin arkistoa, van hieno juttu jos auto voi hyvin. Onko se ihan ajussa? Niin ja korjataan vielä, jotta metrejä oli se 20. ;)
   
 13. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No niin.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Muokattu: 23.4.2016
  Vuokralainen tykkää tästä.
 14. sbf

  sbf Gearhead

  Kesäkauden harrastepirssinä tuntu olevan.Suunnittelivat siihen automaattiaskia.
  Sehän oli juu ruottintuonti 20m, siinä oli vähä outoja koodeja valmistelaatassa kun katsoin.
  Putkikameli näyttää kyllä pirun hienolle.
   
 15. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Juu kyllä se kameli tästä alkais valmistumaan pikkuhilijaa. Hyvä kun Ford liikkuu ja voi hyvin. Automaatti kyllä kävisi autoon mukavasti. Jospa ihan Cee 4 löytyisi.
   
 16. sbf

  sbf Gearhead

  Oli siellä tallin lattialla ihan 26m:stä irroitettu c4 kaikkine ätylöineen.Oli vaan asennusta vaille.
  Eikö noitten loksujen kylkiin olsi voinu jotai nätinolosta sikkiä ajella?
   
 17. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Eipä ollu moisia sikkikonneita lähettyvillä. Ajatuksissa tosin kävi. Noissa kuvissa näyttää turhan suoralta nuo loksut, mutta pitäs linjojen hieman pehmentyä hionnan ja pintakäsittelyn jälkeen. Ilmanotto aukotkin olisi vielä tulossa jossain vaiheessa, jotta kyllä sitä ilmettä vielä hieman lisää tulee.
   
 18. palontie

  palontie Gearhead

  Aika hieno Fatbike!

  [​IMG]
   
 19. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No onpa. Hengenheimolaisia.
   
 20. palontie

  palontie Gearhead

Kerro tästä muillekin!