Polkemalla Vappuun

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 21.4.2012.

 1. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  -Löytyhän tuo perttana se paikka viimein, eikä Poliiseistakaan ole kuulunut mitään. Se on vaan semmonen homma, jotta tästä on vielä parin kilsan kävelymatka paikkaan X! (Tukke)

  - Juu ei sitä uskalla kauemmaksi ajamalla mennä kevät-löllössä, van kun on saatu '37 kaivettua niin haetaan se sitten kesemmällä ukon traktorilla pois. Tämä seutu on jotenkin oudon vihreä eikö? (Palle)

  -Pirun kiehtovaa seutua! Eikös se ollut Topi-vainaa kertonu kylillä, jotta se auto on keskellä sakeinta metsikköä ja, ettei sitä ole voitu sinne ajamalla viedä millään vehkeellä? Sieniä tai marjoja ei kuulemma oo kasvanu neljäänkymmeneen vuoteen koko tontilla. (Toni)

  [​IMG]
   
 2. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Eikö ookki niin Palle ja Tukke, jotta lapiot ei tullu mukkaan?! (Toni)

  -No joo sinnehän ne tais jäähä autolle... (Palle)

  [​IMG]
   
 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  - No ei siinä mittään van tässä varmaan olis kuuden tunnin kävelyn jäläkeen hyvä nukkua? Kuoppaa me ei saaha kaivettua, van tehhään nahkatakkeista ja oksanpätkistä sitten jonkunlainen pesä yöksi. Te ootte hienoja miehiä pojat! (Toni)

  [​IMG]
   
 4. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Oltiin me sen verran Rambona tännää, jotta yhet laavut tehtiin! Van sano tuolle kaverilles, jotta kääntää kylykee! Ennemmin pierua nuuskii, ku tuommosta silliä kattelee! (Toni)

  [​IMG]
   
 5. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Tuomareilla on käsi herkässä ja pojillamme myös.

  - Sitä sitten nukuttiin auton vieressä yö? Tukke)

  - Juu nii tehtiin. (Palle)

  [​IMG]

  -Ismo soitti, jotta aikoo mennä jossai Autotapahtumassa käymään päivällä Kajjjaanissa. Sanoi, jotta mahtaa mennä pyörähommat huomiselle. (Tukke)

  -No voi HELLanlettas!!! (Toni)
   
 6. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Eiköhän me aleta pikkuhiljaa jatkamaan matkaa. Jalosille ja muille saastoille semmosia terveisiä, jotta puukko on aina mukana ja liputus loppu tähän päivään! Harmillista, jotta joudun tuhrimaan Suomenlipun hirven verellä! (Toni)

  [​IMG]
   
 7. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Saatanan saatanan saatana! Viinaa tekköö mieli ja ihan kaikkee muuta ku väsätä pyörää.... No kyllä se tästä vielä innostus alkaa, ku paska polkiessa selekään lentää.

  Silti en voinu kämpillä käydessä olla kuvaamatta seuraavaa opjektia!

  Eli viime syksynä ostetut radio ja siihen mukamas kuuluva rulokaappi.

  [​IMG]

  Simcan pilkottu lommoinen maski ja paikalle roudatut koivulevyt voine höpistä, jotta kyse ei ole pelkästä konservoinnista. :poff: No helevetti! Heilakan näkönehän tuo kaappi on ja Radiokin vaatis hieman kohennusta? :wink: Van siitä joskus sitten toisessa topiskossa... Vaikkapa ''Ratioo juopottelussa?'' No sen näköö sitten. 8)
   
 8. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Se on semmonen homma, jotta tällä viikolla on oltava loksut pyörässä paikollaan. On tuo taimi niin vähissä vapaa-ajan suhteen nytten, jotta ei pääse viikkoihin jatkamaan, jos ei nyt valmistu.

  Kyllä ne nuo helmalistat saapi nyt jäähä myöhempään tarkasteluun. Näyttääkin joltain tuninkimiesten tribaaleilta mokomat sirpit... Ainaki tässä vaiheessa.

  [​IMG]

  Ilmanotto jutskat ja tuon heijastimen viimeistely ni siinä saapi olla. Sitten helevetinmoiseen tappeluun elikkäs asennushommiin. Se on parista millistä kiinni, jotta sopiiko ne renkaat pyörimään koteloissaan. :argue:

  Ai se tärkein eli Tukke ja Palle & Toni? Pikkiksen raatoa ei edelleenkään äkätty kun keksivät Puolangan Alkossa käydä välillä ja juhlimiseksihan se meni. Kaippa noille vois tässä pirauttaa ja kysellä kuulumisia. :lol:
   
 9. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Oma hommasa se näistäki tuli ku mallia joutuu kokoajan muuttelemaan. Kyllä se on nuita rivotuksia tuonne sivulle asti jatkettava niinku tuo keskimmäinen ripa antaa osviittaa. Ripa ruostuu!

  [​IMG]

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Ripa_ruostuu
   
 10. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Helevetti ku katkes lukon sissään avain! Eihän se auttanu ku rälläköidä vanaha poikkeen ja ostaa uus, van en saatana tuommosta pyörääni pistä! Jos sille näyttäs pikkusen puukkoa ja patinakämmentä?

  [​IMG]

  Ramalitki loppu saatana, nii joutuu Gambbiinaan turvautumaan. Päivät ilman viinaa ovat yhtä piinaa ja aivan kamalia ilman Tramalia! :wink:
   
 11. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Schhhh sanoo kärmes ja luo nahkansa. :)

  [​IMG]

  [​IMG]

  Ja eiku peän kimppuun....
   
 12. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Muovista ja lasikuidusta se on jatkettava ku ei aikonaan hoksannu rautaa tarpeiksi säästellä. Van sama kai tuo on silleen tehä ku on muutenki niin lasikuitu turailua koko homma. Heleppohan se on Orange Countyssä pöyvän ääressä istua ja tietokoneelle piirtää! Konneesta pukkaa valamista Billetti soiroa. Siinä vaan ei kyllä minun mielestä oo mitään tekemisen intoa! :argue: :wc: :poff:

  [​IMG]

  Taidan ostaa tässä jokupäivä lakupussin ja laittaa parit muovinpalat kyytiin! :wink:

  [​IMG]

  Kohtuu tilikkutäkki näiden ilma-aukkokoteloiden teko. :x Viisaampi työhön tottumaton tekis toisin. :rotfl:

  Vaikka kuinka tietty tuntuis mieli hieman Ismosta parjata kun oikoo tällälailla ja yhdyttelee muovit ja metallit hitsisaumaa säästämällä niin paljoko tuo pyörässä painaa, eli ei paina.

  Paskempia kittitura-autoja vilisöö ympärillä. Tässä tehhään myös ruosteen päälle, mutta se ei oo aitoa. :rotfl:
   
 13. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Tämän enempää tuskin kannattaa 3,99 euron lukkoa ehostaa.

  [​IMG] :)

  Eikä oo romit pienoismalli-osia, vaan ehtaa rautaa, joten kestäävät kauemmin ku tuo lukkopesä. 8)

  Tästä siis lähettiin meikkaus hommiin ja lääkkeitähän ei ollu, joten humalassa tein. Lukkopesän rakenteisiin tai muotoihin ei oo kajottu vaan feikki-meikattu ja koristeltu vuan.


  [​IMG]


  Se on semmonen homma, jotta värivalinnoilla voi tehä ihmeitä! Ei muuta ku kermamaalia händyyn ja vaikkapa valojen katkaisimia maalailemaan!
   
 14. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  -Kyllä sinä Ismo annat meille lainaan tämän ''Lukkovaunun''? Käytäs reisussa ja tultas sitten takas Pikkiksen etintä hommiin. (Palle)

  -Niinpä! Toni ku on Träsbacka sukujaan niin menee täydestä siellä rannikon näyttelyssä. Ollaan varmana ainoita Hudsonilla ja vielä tollanen omalaatunen perävaunukin! Hah! (Tukke)


  [​IMG]

  Käyköön nyt ku ei tuo pyöräkään valmistunu...

  :oops:
   
 15. max

  max Gearhead

  Onkohan kulttuuriministeri Arhinmäki tietoinen Tuken ja Pallen tekemisistä?
  No,jokatapauksessa kysymyksessä on asia joka kannattaa saattaa taidepiirien tietoon.
  Varmasti kilpailukykyistä tuotantoa verrattuna esimerkiksi Kiasman näyttelyihin.
  Apuraha tällaiselle on kohdallaan.
   
 16. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  helkkari ku aiemmista tarinoista on kadonnu nuo alkup. kuvat.

  Näistähän sais tehtyä pienimuotoisen vessalukemista-kirjan :lol:
   
 17. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  :x Juu joskus vahingossa poistin melkein kaikki. Hieman tympii. Apuraha olis paikallaan kyllä! :lol: Vois unohtaa muut päivätyöt niin jäis aikaa näihin hommiin. Tulee väkisten katkoksia päivittelyihin. Etenkin tälläviikolla ku loppuivat osa-aika lomautukset töissä.

  Noo ei se koivupahkasta kuksien duunailukaan nyt ihan tavallisimpaa hommaa ole. Harmi vaan, ettei voi olla töissä humalassa. Entisessä työpaikassa se sai työmies potkut ku unohti taskumatin tasohöylän päälle. Olis perhana pitäny vaan pullon kengässä niinku aiemminkin. :rotfl:
   
 18. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Helevata just ku meinaan nukahtaa ni eiköhän se Toni soita kännissä jostain Kalajoen hiekoilta! :argue:

  -Saatara Ismo! Mitäpä Hamppari?! Kylähullu narkkari?! Vittu me löyettiin Kalajoen hiekoilta vanaha pyöränlamppu pusikosta kusella ollessa. Joku Comet, Mercury tai jotain siinä lukkee. Pitänee lähettää kuva ku jaksaa...

  Kyselivät sinun pyörää johonki lehtihaastatteluun! Lupasin, jotta se on valamis Kolmen viikon sisällä. Ha ha ha....

  Naputeltiin risti jostain vanhoista rantamökin seinän laudoista. Se oot muuten sinä, joka joudut siihen roikkumaan, jos ei oo pyörä määräaikaan mennessä valamis!

  [​IMG]

  - Kaivetaan se Vimpelin mäen päälle ja voit kuvitella miten päin minä sen sinne asettelen! Saatara ne on kuule Ismodeuksella sandaalit laipion suuntaan se on varma! :poff:
   
 19. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No eihän sitä joutanu viikonloppuna pyörää tekemään ku tuli yks saakelin maalaus urakka. Pojillakin loppui länsirannikon reissu tykkänään, kun Pallen Pikkaripainajaiset eivät ottaneet loppuakseen. Rietas näki unessa paikan, jossa epäilee raadon lepäilleen.

  Eihän se auttanu kun lähteä välittömästi Puolangan suuntaan. Autosta ei kuulemma näy kuin hieman kattoa joten hylyn löytäminen on kohtuu urakka paljastavista enneunista huolimatta.

  [​IMG]

  Yks iso ihmetyksen aihe on huhu, jonka mukaan autoa ei ole voitu viedä mitenkään ajamalla paikanpäälle. Sen todistavat sakeassa kasvavat satoja vuosia vanhat hongat.
   
 20. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  Miks tuo Palle aina heiluu munasillaa jokapaikassa ? :lol:

  onko mulla näössä vikkaa vai onko jätkien paidat copyraitseja kierrellen "demented are gay" ja "finlayson" :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!