Polkuautojen Suomen kartoitus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TiGGer, 16.1.2006.

  1. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Meidänkin kundille löyty tommonen polkumosse kohtuullisen sopivasti, puutelistalla ratti ja tuulilasi ainakin. Kellään joutilaana, tai hyviä ideoita mistä tuollaiseen voisi sosialisoida ratin? Eiköhän värkki jonkinlaisen kunnostuksen käy läpi tässä talven aikana...
     
  2. pas2

    pas2 Gearhead

    Polkumosse-renu on, tuunattu.
     
  3. kj

    kj 2nd gear

    Kävin Valmekalta (Hämeenlinna) ostamassa polku Valmetin ratin Mosseen.
    On kuulemma saatavana ihan varaosana. ;)
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Metallikeräyksistä löytyy käsisäätöisten teollisuusventtiilien säätöpyöriä, ne on ihan näppäriä pikkuratteja. Käy myös English wheelin säätöpyöräksi.
     
  5. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

  6. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    Tämmönen tuli tänään väkästeltyä pojalle, kun oli vähän ylimäärästä energiaa jääny jostain. Saas nähdä onko kevääks kunnossa...

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  7. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Isojen poikien polkuauto :eek: Poijat teki fullsize polkupyörän/auton viime keväänä. Kaikki tekniikka ja lattia jne pois ja neljälle miehelle polkimet. [​IMG]
     
  8. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

  9. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Eilen sain kotiin uuden ostoksen, Tri-ang Miamin. Oli kuulemma ehkä menossa romumetalliks... Pellit suorat, pientä pintaruostetta löytyy.

    Puuttuu (ehjä) ratti, tuulilasinkehys ja kojelaudasta ehkä joku katkaisija (valoille?) Olisin kiinnostunut ostamaan edellämainitut osat jos joltain löytyy. Varmaan osat samanlaisia kuin Tri-ang Bermudassa.

    Tarvetta olisi myös vanhemman mallin polkumossen puskureille (alumiinia?) ja kahdelle pölykapselille.
    Ja sitten vielä uudemman mallin polkumossen kaksi pölykapselia ja tuulilasinkehys puuttuu.. :odroll:
     
  10. usvamoppe

    usvamoppe 1st gear

    Entisöinnissä 60-luvulla Anttilan postimyynnistä isoveljelle tilattu Oranssi putkirunko (ilm. made in Italy). Merkki voi olla "Giordani". yhtä umpikumia kaipais vanne 140 x 35mm. Penkin malli on unohtunut. Oisko kellään kuvaa ehjästä autosta menneisyydestä?? Kuva löytyi! Kiitos http://70-luvulta.blogspot.fi/ ylläpitäjälle!! [​IMG]

    Kuvissa alla tilapäis rengastus... :-?

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  11. KooJii

    KooJii 1st gear

  12. pee5

    pee5 3rd gear

  13. aric-z

    aric-z Gearhead

    pojanpojalle löytyi mosse paikkalliselta kirppikseltä. pientä pintaremonttia ja siistimpi ratti stigan tilalle.

    [​IMG]
     
  14. kapa

    kapa 3rd gear

    Tein pojalle keväällä -60 avocaddyn. Se on tosin takaa lykättävä / ohjattava
     
  15. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Ostin jokimaan rompetorilta pojalle samanlaisen, tosin aika paljon rujommassa kunnossa. Ratti täytyy jostain siihenki kehitellä ja varmaan maali päälle kun joku on pilannu hienon ruosteen suihkimalla harmaata pohjamaalia sinne tänne.Lommoja en ala viimesen päälle oikoo,sopiipahan iskän lintan kans samaan talliin.Keulaan tarvii valot,maski ja ehkä puskurit eteen ja taakke. Ei pitäis kyllä kiireen iskeä tässä projektissa (tai no katotaan vaan... :D) pojalla kun on ikää kohta 3 viikkoa.
     
  16. kj

    kj 2nd gear

    Se on TODELLAKIN aloitettava ajoissa ettei Juniori kasva siitä ohi... :)
    Meillä on toi -51 Studebaker vielä lähes kalkkiviivoilla... :oops:
     
  17. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Nyt sain alotettua tätä projektia, poitsulle tuli puoli vuotta täyteen. Tavote olis että keväällä olis valmista. En kyllä tosin vielä tehny muuta ku purkamista, seuraavaks pienet pohjatyöt ja oranssi väri. Ja keksin myös mistä saa tehtyä ne umpiot keulaan... :wink:
     
  18. kj

    kj 2nd gear

    Pidä Lintzi kiirettä!!!
    Tuo meidän Studebaker on edelleen "kalkkiviivalla"...
    Toivottavasti Junnu ei kasva siitä ohi...
     
  19. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Kyllä se kevääseen mennessä valmistuu, jos alkaa näyttää ettei ehdi ni sit saa iskän romut odottaa vuoroaan. Studesta ois kyllä hauska nähdä kuvia? Hörpin tässä tuota litrasta karhua saunan päälle, sen tölkin pohja näyttäis oivalle umpio-aihiolle... :wink:
     
  20. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Tättärää! Mosse alkais uhkaavasti valmistumaan. Ei puuttuis juuri muuta ku ratin kiinnitys, ja jonkunlainen tankosysteemi että saapi vedettyä perässä. Laitoin lattian umpeen alumiinilevyllä ja poistin "voimansiirron" käytöstä näin alkuunsa...Sorruin sitte oikomaan ja jopa kittaamaan suurimmat lommot, toki sen verta hutiloiden ettei mitään liian siistiä pääse tulemaan. Ratti muotoutui vanhasta ralliratista (1e rompetorilta) ja ketjusta hitsailin kehän siihen. Tarvii ehkä päällystää se kehä jollain, meinaan ite oisin tuon ikäsenä melko varmasti tunkenu sormet jumiin sinne ketjun lenkkien väliin... :D Mukavaa vaihtelua kun mahtuu ihan kämpässä sisällä näpertää, eikä tartte tonne pakkaseen lähteä näpit jäässä kiroilemaan. 8)
     

Kerro tästä muillekin!