polttoainesuodatin, mikä hyvä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Lutra, 11.7.2011.

  1. Lutra

    Lutra 1st gear

    bensanputsari tankin ja kaasarin väliin.

    Audi a8 putsareita ainakin motonetissa. Ruuviliitoksilla olivat. Helpompi olis klemmariliityntä mutta löyty vasta audi a6 noin 3.0l moottorikokoon.

    Mikä on hyvä ja riittävästi virtaava, mitä käytätte ja suosittelette?

    Moottori isolohko chevy 402 miedosti viriteltynä.
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    delcolta tai wix:ltä löytyy semmosia peltikuorisia yleismallin suodattimia 3/8 letkulle ja lemmariliitoksella.
     
  3. idiot

    idiot Gearhead

  4. -TH-

    -TH- Gearhead


    vag-kaupasta jonkun vanhan audin filsu käy hyvin, siinä on 13mm letkulle letkukara. se on vaaleaa muovia ja yleensä pääty on musta. kyljessä on myös kiinityskorvake. maksaa n.2-3e
     
  5. Rover v8

    Rover v8 Gearhead

    Eipä ole enään ainakaan Kokkolan vag/audi myynnin valikoimassa ko tuotetta. Mulla oli orkkis varaosanumerokin eikä tuntenu enään. Ja eipä muistaakseni joku suomalainen tuning puljukaan sitä saannut, tuotanto lopetettu vuosia sitten?
     

Kerro tästä muillekin!