Polttoleikkausta Hämeenlinna/Hyvinkää alueella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Spitfire, 4.12.2007.

  1. Spitfire

    Spitfire Gearhead

    Pitäis saada vaihdelaatikon kiinnitysadapteria varten polttoleikattua n.25mm levyä. Kappaleesta löytyy tarvittaessa dxf-kuva tai vaihtoehtoisesti vanerimallinne. Missähän onnistuisi yksittäiskappaleen teko harrastajaystävälliseen hintaan? Palvelua saa tarjota :D . Tuntuu metallifirmoilla olevan mukavasti töitä, kun kukaan ei meinaa suostua tekemään.....
     
  2. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Hyvinkään ammattikoulu? Saattavat jopa onnistuakin, pelit ja vehkeet siellä ainakin on ja toimitus aika ei varmaan kovin montaa päivää ole.
     

Kerro tästä muillekin!