poly a/La 318 koneiden ero

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja >jon1<, 16.11.2014.

 1. >jon1<

  >jon1< 1st gear

  Elikkäs tarkotus olis aukoa jossain vaiheessa tuo oma 318 ryppis. Onko sisuskaluissa eroa La koneeseen verrattuna?
   
 2. kingsway

  kingsway Gearhead

 3. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Kun ostat nokkaa niin varmista 5 kertaa myyjältä että on varmaan ryppiksen nenä. Ei olis ihan eka kerta kun ne myy la koneen kärsän.
  Kampura, veivit ja mukit käy ristiin mutta ryppiksen veivi/mäntäpaketilla saa melkoisen lähelle 0-dekin la lohkossa.
   
 4. >jon1<

  >jon1< 1st gear

  kiitos tiedoista... onkos kellään tietoa mistä näihin löytys käypäsiä imusarjoja... amerikasta katellu mutta melko tyyriiks tulee/ la koneseen löyryy vaikka ja mistä performance osaa ja ei ole edes kalliita
   
 5. GRA-55

  GRA-55 1st gear

  Halvalla et imusarjaa löydä mistään. Chryslerpowerilta saa uutta 600$ hintaan ja eBayssa pyörii vanhoja käytettyjä 300-1000$ luokissa.

  Jos käyttää LA koneen mäntiä niiden on oltava matalapuristeisen koneen tai joutuu koneistamaan mäntään loven imuventtiilille.
   
 6. RooZe

  RooZe 2nd gear

  Ja LA koneen alakerran laakerien keskimmäinen laakeri/päittäislaakeri ei sitten sovi ryppikseen ilman modia. Liian iso ulkokehä. Mulla on vesileikattuja ryppiksen imusarjalaippoja..
   
 7. RooZe

  RooZe 2nd gear

  On tuo laakerimodi asia kesken sen verran että itse huomasin tuon juuri ja pitää selvittää onko laakerit mitä pitäisi vai eikö tosiaan sopi.
   

Kerro tästä muillekin!