Pontiac Bonneville 1959

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja viikatem1es, 28.10.2019.

  1. MHytola

    MHytola 1st gear

    Jahas kuvat ei toimikkaan Google Drivestä, no yritetään sitten sillä Imgurilla.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]


    Tämän valkoisen Bonnevillen omistaja omisti myös tuon mustan kun se poltettiin. Valkoinenkin oli myynnissä 110 tuhannella taalalla.
     
    1purehell, esmi, junkyard dog ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. MHytola

    MHytola 1st gear

    [​IMG]
    Mielestäni Catalina on muuten avona sopusuhtaisemman näköinen kuin Bonneville.

    [​IMG]
    Sen lisäksi että '59 Pontiac on tekniikaltaan ja muotoilultaan parasta mitä on koskaan tehty, on Bonnevillen sisusta erillisillä etupenkeillä jo ihan tajunnan räjäyttävä. Huomaa metallipunoksilla varustetut "Trinidad" tai "Lurex" lisävaruste lattiamatot ja ilmastointi.

    [​IMG]
    Sellainen matto oli myös palaneessa autossani. Näitä ei tehdä uustuotantona ja ovat kysyttyä kamaa rodi- ja kustompiireissä. Tuurilla löysin aika hyvät punaiset Toledosta. Tiedän myös siniset Trinidad matot jos jotakuta kiinnostaa. Hinta on kova. Ja bucket seat raadot hintaan 4000$.
     
    isalmela tykkää tästä.
  3. MHytola

    MHytola 1st gear


    Comanche
     
    1purehell ja esmi tykkäävät tästä.
  4. Wesku

    Wesku Gearhead


    Mulla taitaa olla tuollaiset bucketit Classic Chevyssä. Voi olla, että otan ne pois sohvan tieltä, kun ovat hieman liian leveät siihen.

    Tosi harmi kuulla, että Comanche on tuhoutunut. Sitä muistan pikkupoikana V8:sta ihastelleeni ja vaikutti tulevaisuuden autovalintoihin ('60 Bonne 2D HT). Olisiko viitisen vuotta sitten, kun ihastelin Comanchea Suonenjoen Mansikkakarnevaaleilla.
     
  5. MHytola

    MHytola 1st gear

    Wesku, oiskohan ne 59 tai 60 penkit? Voisiko olla joskus myynnissä?
    Comanche voi vielä palata jonakin päivänä tien päälle (ehkäpä sitten ihan kunnolla maalattunakin), tarkoitus olisi perjantaina noutaa 60 Bonneville runko josta saisi Comancheen suoraa rautaa vääntyneiden tilalle. Bonneville on nyt kuitenkin ykkösprioriteetillä ja siinäkin menee aikaa vuositolkulla.
     
  6. Wesku

    Wesku Gearhead

    Tutkin vielä tarkemmin niitä penkkejä autoni kuvista. Eivät ole samanlaiset, vaikka samantyyliset ovatkin. Veikkaisin, että ovat jostakin about samanikäisestä GM:stä.
     
  7. MHytola

    MHytola 1st gear

    Oletko jo vaihtanut bucketit sohvaan?
     

Kerro tästä muillekin!