pontiac firebird 70 luvulta....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 2.3.2004.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  ensimmäistä jenkkiä ollaan hommaamassa ja nuo 70-luvun firebirdit/trans amit tuntuvat jotenkin mielenkiintoisilta.... joten onko se pikkulohko älyttömän huono kiihtymään? saksassa näyttää olevan myös muutama tollanen isolohkokoneella varustettuna ni mitenkä tollasen vanhan auton verotus menee...?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Nyrkkisääntö on,että älä osta mitään70-lukulaista (vuoden 1972 eteenpäin olevia malleja) GM:ltä jos etsinnässä on auto josta löytyy kunnolla hevosvoimia..Pahimpina saasteaikoina ne otti noista isolohkoistakin naurettavan vähän tehoa ulos,muistaakseni liikuttiin siellä 200:n kaakin paikkeilla.

  Toisaalta tiukaksi viimesenpäälle viritetty pikkulohko vie jo ihan mallikkaasti puhumattakaan isolla rahalla rakenneteuista isolohokoista,mutta sitten alkaa jo maksamaankin ja suomen kilpiin saaminen hankalaksi..
   
 3. bbl

  bbl 1st gear

  http://www.iwaynet.net/~gl&lisk/1971ta.html


  Tuolla on hienosti tietoa Trans Amista vuosilta 70-81, mee katsomaan.
  Näköjään vuodesta 70 vuoteen 74 on 455 SD:n teho tippunut 40 hv 330 hevosesta 290 hevoseen, mikä varmaan liikutta ponua ihan kivasti vielä

  edit: eli siis toi on nyt linkki vuoteen 1971 trans amiin, sivun alalaidassa on lisää vuosimalleja

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: bbl 2004-03-02 19:55 ]</font>
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

Kerro tästä muillekin!