Pontiac Trans Am 78

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Aukustus, 21.1.2019.

 1. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Niin tosiaan näitähän jäähyttimiä oli eri tehoisiakin vielä orkkiksena.. ei oo kertaakaan keittänyt. Eiköhän anneta jäähytyshomman olla siihen asti että asialle teen jotain, lääkkeet on olemassa kuitenkin :) Täällä pohjoisessa on aika rajuja pontiacceja, ois saanu pari stagea rajumman vielä tehä omasta että erottuisi massasta :D
   
  markoyt, isalmela ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 2. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Leima tuli ilman huomautuksia! :cool::cool:
   
  ImpJay, rekkamies, TopoTA ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Kesän muistoja, tässä yksi perhepotretti :)

  [​IMG]

  Tänään joutui Pontiacci talvisäilöön. Viimeisenä mielenosoituksena öljynpaineanturille ilmeisesti tuli tunnit täyteen täyskaasuvedossa, kuului kopsaus tulipellin tienoilta ja nakkasi paineet tappiin (=anturi rikki tai johto irti tms). Ei kuitenkaan vuotanut öljyä tai mitään ja matka jatkui, tutkitaan myöhemmin.

  [​IMG]

  Tulipa muuten epämieluisa yllätys kun yritin ladata kuvia kuvanjako.fi palveluun, tuli ilmoitus että palvelu ei enää käytössä ja kuvat säilyy vuoden 2019 loppuun :eek: Pikku savotta alkaa päivittään kuvia toiselle palvelimelle ja linkit uusiksi!
   
  Vuokralainen, Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
 4. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Talven aikana olisi tarkoitus tehdä peräremppa, eli uusi välitys ja lukko + muut kulutusosat toki samalla. Jos on tiedossa Oulun seudulta osaavaa tekijää, niin voi ilmoitella. Tarvittaessa käytän koko akselin irti ja tällöin tekijä kauempaakin voi tulla kyseeseen.
   
 5. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Uudet ovitiivisteet tulossa rockautosta kovettuneiden ja haljenneiden tilalle. Tuli sopivasti tarjolle vähän käytetty Griffinin alusyyläri, niin ostin pois kuleksimasta ja odottaa asennusta. En ajatellut, että tuossa ei ole vaihteistojäähdytinta samassa, niin nyt pitää hommata sitten erillinen jäähdytin vaihteistolle myös :D Olen yrittänyt tilata RP Glasfiberiltä uutta etupuskuria ja lippaa sen alle, mutta tuntuu että helpommin saa oravan kiinni paljain käsin, kun tuon puljun "asiakaspalvelijaa". Hinnat sain tiedusteltua sähköpostilla, mutta tilauksen jälkeen alkoi radiohiljaisuus, eikä vahvistusta tilaukselleni ole kuulunut vaikka olen perään kysellyt.

  Välitys taitaa valikoitua 3.55 ja sille kaveriksi lukko, näiden merkkiä/toimittajaa en ole vielä päättänyt. Onko vinkkejä asentajasta?

  Kuvanjako sivusto lopetti toimintansa ja projektin kuvat katosi sitämyöten. Mitä palvelua porukka käyttää, ettei näin kävisi uudestaan? Melko homma korjailla kuvalinkit alusta asti.
   
  Lemmu, isalmela ja Imusihti tykkäävät tästä.
 6. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Tuntuu olevan nuo ilmaiset kuvanjakopalvelut kaikki ihan sieltä...sellaista kun imgur.com käyttänyt viimeksi.
  Sinne on helppo ja nopea siirtää kuvat, toimi ainakin viimeksi kun käytin...

  Jotku tykkää Aijaa:sta, mutta se ei toimi ainakaan minulla enää...kuvia voi kyllä laittaa sinne, ei anna enää jakaa niitä sieltä, koska uusista kansioista ei voi tehdä jaettavia.
  Vanhoissa kansioissa olevien vanhojen kuvien jakaminen onnistuu, ihme juttu ?

  Kuukkelin kuvapalvelu on myös ihan P.stä, kuvat näkyy tai ei näy, yleensä näet ne kyllä itse, mutta muut eivät...kokeilin ja tappelin aikani, olkoon.
   
 7. isalmela

  isalmela Gearhead

  Aijaa näyttää taas toimivan.

  [​IMG]
   
 8. RaiRai

  RaiRai Gearhead

  Olen käyttänyt Flickriä vuodesta '12 enkä ongelmia havainnut. Vaikka on enemmän jollekin Pro-porukalle ilmeisesti suunnattu niin on nuo omat amatöörikuvatkin siellä säilyneet. Linkkinä jako ei osaamattomalle ole välttämättä ihan selkeää, mutta onnistuu helposti kun sen oppii.
  [​IMG]
   
 9. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Tuota Aijaata oon käyttäny vuosia harvakseltaan, mutta sieltä poistuu kuvat x ajan sisällä, jos niitä ei avata. Eli ei oo sielläkään kuvat turvassa. Pitäneeköhän tuo johonkin maksulliseen palveluun turvautua :eek:
   
 10. Visa

  Visa 3rd gear

  Kuvat.fi toimii itellä hienosti
   
  Aukustus tykkää tästä.
 11. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Kyllä nyt täytyy luovuttaa tuon RP classfiberin kanssa, ei tule hommasta kertakaikkiaan mitään heidän kanssa. Joko kielimuuri on liian korkea, tai sitten on muuten ymmärryksessä puute. Vituttaa niin paljon, ettei tee mieli laittaa edes kaveria soittamaan, vaan jenkkitilaus on nyt mielessä. Onko kokemusta jostain jenkkipuskureista, ettei aivan kuraa tule tilattua? Lasikuitu etusijalla, orkkis uretaanihässäkkä ei materiaalina vakuuta.
   
 12. Weijari

  Weijari 2nd gear

  Mee käymään paikan päällä? 80 km Kemistä länteen. Jos siellä on joku vanhan koulun käyrä svedu, niin bisnes tehään paikanpäällä ja in cash. Hintaero jenkkien kanssa kestää heittämällä yhen reissun sveduihin.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!