Pontiac Trans Am 78

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Aukustus, 21.1.2019.

 1. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Niin tosiaan näitähän jäähyttimiä oli eri tehoisiakin vielä orkkiksena.. ei oo kertaakaan keittänyt. Eiköhän anneta jäähytyshomman olla siihen asti että asialle teen jotain, lääkkeet on olemassa kuitenkin :) Täällä pohjoisessa on aika rajuja pontiacceja, ois saanu pari stagea rajumman vielä tehä omasta että erottuisi massasta :D
   
  markoyt, isalmela ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 2. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Leima tuli ilman huomautuksia! :cool::cool:
   
  ImpJay, rekkamies, TopoTA ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Kesän muistoja, tässä yksi perhepotretti :)

  [​IMG]

  Tänään joutui Pontiacci talvisäilöön. Viimeisenä mielenosoituksena öljynpaineanturille ilmeisesti tuli tunnit täyteen täyskaasuvedossa, kuului kopsaus tulipellin tienoilta ja nakkasi paineet tappiin (=anturi rikki tai johto irti tms). Ei kuitenkaan vuotanut öljyä tai mitään ja matka jatkui, tutkitaan myöhemmin.

  [​IMG]

  Tulipa muuten epämieluisa yllätys kun yritin ladata kuvia kuvanjako.fi palveluun, tuli ilmoitus että palvelu ei enää käytössä ja kuvat säilyy vuoden 2019 loppuun :eek: Pikku savotta alkaa päivittään kuvia toiselle palvelimelle ja linkit uusiksi!
   
  Vuokralainen, Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
 4. Aukustus

  Aukustus 2nd gear

  Talven aikana olisi tarkoitus tehdä peräremppa, eli uusi välitys ja lukko + muut kulutusosat toki samalla. Jos on tiedossa Oulun seudulta osaavaa tekijää, niin voi ilmoitella. Tarvittaessa käytän koko akselin irti ja tällöin tekijä kauempaakin voi tulla kyseeseen.
   

Kerro tästä muillekin!