Pontiac Trans Am 78

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Aukustus, 21.1.2019.

 1. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Niin tosiaan näitähän jäähyttimiä oli eri tehoisiakin vielä orkkiksena.. ei oo kertaakaan keittänyt. Eiköhän anneta jäähytyshomman olla siihen asti että asialle teen jotain, lääkkeet on olemassa kuitenkin :) Täällä pohjoisessa on aika rajuja pontiacceja, ois saanu pari stagea rajumman vielä tehä omasta että erottuisi massasta :D
   
  markoyt, isalmela ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 2. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Leima tuli ilman huomautuksia! :cool::cool:
   
  ImpJay, rekkamies, TopoTA ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Kesän muistoja, tässä yksi perhepotretti :)

  [​IMG]

  Tänään joutui Pontiacci talvisäilöön. Viimeisenä mielenosoituksena öljynpaineanturille ilmeisesti tuli tunnit täyteen täyskaasuvedossa, kuului kopsaus tulipellin tienoilta ja nakkasi paineet tappiin (=anturi rikki tai johto irti tms). Ei kuitenkaan vuotanut öljyä tai mitään ja matka jatkui, tutkitaan myöhemmin.

  [​IMG]

  Tulipa muuten epämieluisa yllätys kun yritin ladata kuvia kuvanjako.fi palveluun, tuli ilmoitus että palvelu ei enää käytössä ja kuvat säilyy vuoden 2019 loppuun :eek: Pikku savotta alkaa päivittään kuvia toiselle palvelimelle ja linkit uusiksi!
   
  JouniK, rekkamies, Vuokralainen ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Talven aikana olisi tarkoitus tehdä peräremppa, eli uusi välitys ja lukko + muut kulutusosat toki samalla. Jos on tiedossa Oulun seudulta osaavaa tekijää, niin voi ilmoitella. Tarvittaessa käytän koko akselin irti ja tällöin tekijä kauempaakin voi tulla kyseeseen.
   
 5. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Uudet ovitiivisteet tulossa rockautosta kovettuneiden ja haljenneiden tilalle. Tuli sopivasti tarjolle vähän käytetty Griffinin alusyyläri, niin ostin pois kuleksimasta ja odottaa asennusta. En ajatellut, että tuossa ei ole vaihteistojäähdytinta samassa, niin nyt pitää hommata sitten erillinen jäähdytin vaihteistolle myös :D Olen yrittänyt tilata RP Glasfiberiltä uutta etupuskuria ja lippaa sen alle, mutta tuntuu että helpommin saa oravan kiinni paljain käsin, kun tuon puljun "asiakaspalvelijaa". Hinnat sain tiedusteltua sähköpostilla, mutta tilauksen jälkeen alkoi radiohiljaisuus, eikä vahvistusta tilaukselleni ole kuulunut vaikka olen perään kysellyt.

  Välitys taitaa valikoitua 3.55 ja sille kaveriksi lukko, näiden merkkiä/toimittajaa en ole vielä päättänyt. Onko vinkkejä asentajasta?

  Kuvanjako sivusto lopetti toimintansa ja projektin kuvat katosi sitämyöten. Mitä palvelua porukka käyttää, ettei näin kävisi uudestaan? Melko homma korjailla kuvalinkit alusta asti.
   
  Lemmu, isalmela ja Imusihti tykkäävät tästä.
 6. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Tuntuu olevan nuo ilmaiset kuvanjakopalvelut kaikki ihan sieltä...sellaista kun imgur.com käyttänyt viimeksi.
  Sinne on helppo ja nopea siirtää kuvat, toimi ainakin viimeksi kun käytin...

  Jotku tykkää Aijaa:sta, mutta se ei toimi ainakaan minulla enää...kuvia voi kyllä laittaa sinne, ei anna enää jakaa niitä sieltä, koska uusista kansioista ei voi tehdä jaettavia.
  Vanhoissa kansioissa olevien vanhojen kuvien jakaminen onnistuu, ihme juttu ?

  Kuukkelin kuvapalvelu on myös ihan P.stä, kuvat näkyy tai ei näy, yleensä näet ne kyllä itse, mutta muut eivät...kokeilin ja tappelin aikani, olkoon.
   
 7. isalmela

  isalmela Gearhead

  Aijaa näyttää taas toimivan.

  [​IMG]
   
 8. RaiRai

  RaiRai Gearhead

  Olen käyttänyt Flickriä vuodesta '12 enkä ongelmia havainnut. Vaikka on enemmän jollekin Pro-porukalle ilmeisesti suunnattu niin on nuo omat amatöörikuvatkin siellä säilyneet. Linkkinä jako ei osaamattomalle ole välttämättä ihan selkeää, mutta onnistuu helposti kun sen oppii.
  [​IMG]
   
 9. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Tuota Aijaata oon käyttäny vuosia harvakseltaan, mutta sieltä poistuu kuvat x ajan sisällä, jos niitä ei avata. Eli ei oo sielläkään kuvat turvassa. Pitäneeköhän tuo johonkin maksulliseen palveluun turvautua :eek:
   
 10. Visa

  Visa Gearhead

  Kuvat.fi toimii itellä hienosti
   
  Aukustus tykkää tästä.
 11. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Kyllä nyt täytyy luovuttaa tuon RP classfiberin kanssa, ei tule hommasta kertakaikkiaan mitään heidän kanssa. Joko kielimuuri on liian korkea, tai sitten on muuten ymmärryksessä puute. Vituttaa niin paljon, ettei tee mieli laittaa edes kaveria soittamaan, vaan jenkkitilaus on nyt mielessä. Onko kokemusta jostain jenkkipuskureista, ettei aivan kuraa tule tilattua? Lasikuitu etusijalla, orkkis uretaanihässäkkä ei materiaalina vakuuta.
   
 12. Weijari

  Weijari Gearhead

  Mee käymään paikan päällä? 80 km Kemistä länteen. Jos siellä on joku vanhan koulun käyrä svedu, niin bisnes tehään paikanpäällä ja in cash. Hintaero jenkkien kanssa kestää heittämällä yhen reissun sveduihin.
   
  isalmela tykkää tästä.
 13. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Tänään aloittelin tämän talven puuhasteluja ja irroitin taka-akselin Pontiacista. Mitään muuta en tuosta vielä ymmärrä, kuin että 10 pulttinen näkyy olevan. Mitä muuta mulla siitä pitää tarkista, ennen osien tilaamista? Uspartsin nettikauppaa sen verran vilkaisin, että vetareita ilmeisesti on eri rihlauksilla?

  Ruotsin lasikuitukaupan kanssa ei homma ottanut tuulta alleen, vaikka ruotsintaitoinen kaverikin sinne soitteli. Eli jenkeistä tilattava etupuskuri, ellei tämä päällä oleva lakko veny kovin pitkäksi ja syö harrastekassaa :eek:
   
 14. max

  max Double Gearhead

  Tuota noin,yks kaveri täällä etelässä tekee juuri näitä hommia elääkseen ja se taitaa saada tuohon sun perään osatkin sopivasti omia kanavia pitkin.
  Jos haluat voin laittaa sulle hänen numeron YV:nä.
  Ellet sit halua itse hommaa tehdä.
   
 15. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Juu laita vaan numero, niin selviää mitä lysti maksaisi. Yksi kaveri lupautui auttamaan hommassa, Mersun perien kanssa on hän jonkuverran puuhastellut.
   
 16. Nupa

  Nupa Gearhead

  max vois laittaa mullekin tiedot kun sullepäin ei voi viestitellä.
   
 17. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Jenkeistä jos tilaa voin suositella JD Racea GM:ien osalta. Myyjällä valtava tietotaito GM peristä, ja tosi ystävällistä palvelua. Ite tilasin sieltä välityksen + lukon + uuet vetarit + laakerit yms, ja jäi reilusti Suomen hintojen alle, ja tuli kerralla oikeet. Kaiffari ite häärii monella GM-merkkisten palstalla neuvomassa perähommista.
   
  Aukustus tykkää tästä.
 18. max

  max Double Gearhead

  Ei kai tässä nyt ole salaisuuksista kysymys kun aivan rehellisestä yrittämisestä on kysymys eli Pekka/0503747921.
   
  Aukustus tykkää tästä.
 19. Formula400

  Formula400 1st gear

  Ruotsalaiset ja RPGlasfiber on kummallisia myyjiä,olin yhteydessä Rpglasfiberille ja pyysin lasikuituovista tietoa ja ilmoitin että jos hinta on nettisivuilla oleva ja yhteensä 5000kruunua niin tehkää ovet. sain sähköpostiin laskun jossa summa oli vähän vailla 10.000kruunua???Vastasin sähköpostiin ettei ovia tarvi tehdä vaan tilaan ne usasta.Oltiin kaverin kanssa katsomassa yhtä autoa jolla oli ilmoituksessa hintaa 100.000kruunua,mentiin paikan päälle katsomaan niin hinta oli hypännyt 160,000kruunuun,no ei kun kotiin ihmettelemään ja aateltiin vielä että soitetaan ja kysytään mikä se oikea hinta nyt on niin hinta oli hypännyt 210.000kruunuun???No auto jäi Ruotsiin
   
 20. Visa

  Visa Gearhead

  Eivät vaan halua myydä suomalaisille..
   
  jariha ja 1purehell tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!