Pontiac Trans Sport kipinä hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Buikki Palanteri, 13.9.2007.

  1. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Eli siis aluksi rupes tekee semmosta et kun koneen käytti kuumaks ja yritti käynnistää ni ei sanonu mitään mut sitte ku jäähty jonki aikaa ni lähti käymään. Nyt viimetteeks se sit sammu ajossa ku ajettii pienestä töyssystä mut lähti hetken päästä taas käymään. Nyt se sit lakkas käymästä ollenkaan. Se kait autto alkuun pikkasen ku paineilmaa puhals kampuran asennon tunnistimen tienoolle et voisko vika olla siinä??? Onko kukaa törmänny vastaavaan???
     
  2. PK

    PK 1st gear

    Oletko lukenut vikakoodit? Tiedätkö miten luetaan? siitä aloittaisin.
     
  3. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    eikös se oo silleen et yhdistetään ne pistokkeen ylimmän rivin kaks oikeenpuolimmaista nastaa vaikka rautalangalla???
     
  4. PK

    PK 1st gear

    Joo just niin. Sitten virta päälle ja laskemaan välähdyksiä.
     
  5. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    18 näytti elikkäs Cam/Crank error kävin hakee south west tradesta sen uuden anturin ja vaihoin ni rupes pelittää. Tai ainaki pelas mitä ny kokeilin sitä. Mut kiitti kumminki
     

Kerro tästä muillekin!