Pontiac Transportin 2.3l startti ongelma - ratkaistu.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja heicola, 13.2.2009.

 1. heicola

  heicola 3rd gear

  Sähköpuolelta tuotu linkki tänne:
  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... 06#1468706

  Tuolta hanskalokeron alta löytyi vielä rivi sulakkeita - isoja sellaisia - ja releitä ja kilkutin, joka pitää ääntä kun avaimet on jäämässä virtalukkoon. Pitänee kai vielä nekin katsoa, vai osaako joku suoraan kertoa mitä ne ovat. Niiden takaa kuitenkin lähtee piuharykelmä, joka menee konehuoneeseen, pelkääjän puolen etureunassa olevaan liittimeen, josta osa johdoista jatkaa matkaansa virranjakajalle.[/url]
   
 2. ipe

  ipe Gearhead

  Eihän startinpultti oo päässyt painamaan kampiakselin asentotunnistimen johtoja oikosulkuun. näinkin on käynyt.
   
 3. heicola

  heicola 3rd gear

  Ei kai, ehkä...?
  Täytyy ronkkia sitä kyllä vielä ja vielä kertaalleen katsoa että kaikki johdot ovat kiinni. Mutta eikö sillion joku sulake olisi saanut siipeensä?!?
   
 4. heicola

  heicola 3rd gear

  NYT SE KÄY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

  Kaksi johtoa oli poikki - kuin tongeilla leikattu. Ilmeisti juuri tuonkampiakselin asentotunnistimen...? Autoon tehty aikaisemmin koneremontti, joten varmaan siinä vaiheessa pistetty johdot poikki ja liitetty miten kuten. Ja kun Startti tipautettiin alas, niin johdot irronneet toisistaan. Ja - onneksi - startin herätevirta johto meni vielä poikki, kun ruksattiin autoa viimeisen kerran. Tulipahan sekin laitettua kunnolla kiinni.

  Kiitos kaikille.
   

Kerro tästä muillekin!