POP RECORD -86

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja supaman, 28.9.2005.

  1. supaman

    supaman 1st gear

    Onkos kellään ollut hallussaan tommosta opelia ja mitkähän mahtais olla laitteen heikoimmat lenkit,mitä kannattais ottaa huomioon kauppoja väännettäessä?(kaupanteon perus asiat on hallussa,mut jos ois jotain niinku mallikohtasta inhvoa)

    Olen mahollisesti hommaamassa talvi käyttikseksi ja olisin kiitollinen kokemuksia ko kulkineesta.

    Laitteessa 2L kaasari kone ja manuaal shift.

    Joo olisin voinut kysyä Opeli Clubilta,mut täälä tuntuu olevan avara katseisempaa harrastajaa ja onhan se "aito" GM kuiteski. :lol:

    Tänks etukäteen.
     
  2. Lepakko

    Lepakko Gearhead

    Mulla oli -81 eli face-down versio tosta -86:sta. Koneena oli kaksilitrainen ja laatikkona 4+sähkö-od! Kiva peli, siisti sisältä, keskuslukko, ihan kiva ajellakin. Eikä ollut edes pahemmin jano ko. vehkeellä, alta kympin kulki helposti.
    Miinuksena ruostui hirveää vauhtia, yleisesti vähän heppoisesti tehty, vaihteensiirto kuin heiluttelisi kauhanvartta puurokattilassa. Plussaa takaveto ja simppeli rakenne. Ja osia löytyy.
     
  3. supaman

    supaman 1st gear

    Just.
    Tässä yksilössä on näköjään tehty KV.
    Herättääkö tämmönen kellään ajatuksia muuta,kun et koko alusta voi olla mutkalla?
     

Kerro tästä muillekin!