Porin maisema-ajelu ja verstaskinkerit. 17.9 2011!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kylänmies Asseri, 11.8.2011.

 1. Hillroad garage järjestää maisema-ajelun ja tallipirskeet, 17.9 2011!! Luvassa ajelua maalaismaisemassa ja ehtoolla pistetään jalalla koreasti, kahden rokkipändin voimin. Luvassa rentoa meininkiä ja hauskanpitoa :D Lisää tietoa tulee lähipäivinä :eek:
   
 2. Yogi

  Yogi Gearhead

 3. Fender

  Fender 3rd gear

  Ja cruisingkansaa viihdyttämään lauteille astuu Waikiki Kuks & Mr Rebel and the Stompers
   
 4. Maisema reitti ajettu ja hyvältä näytti :D Elikkä kokoontuminen alkaa klo:17.00 Tikkulan ABC:n parkkipaikalla, josta lähtö, klo:18.00 etelärannan kautta harjunpäähän ja sieltä Leineperiin. Ruuki alueella on pysähdys, jossa on vanhaan savipajaan tehty kahvila. Alueelle tulee varmaan myös ihmisiä pällistelemään kulkineita. Sen jälkeen lähdetään kohti Noormarkkua, jossa Rokken Roll & Surf iltamat. Bootseihin vipinää tulee pistämään Porilainen Surf/Rautalanka bändi WAIKIKI KUKS ja Rockabilly puolen hoitaa pitkänlinjan Rockabilly/Rock n Roll yhtye NASHVILLE BUM 8) Kaikki joukolla mukaan!!!!!
   
 5. Elikkä edellisistä tiedoista poiketen, Mr Rebel ja Stompersin korvaa Rockabilly pumppu Nashville Bum!!!!!
   
 6. toikka

  toikka 1st gear

  up tää on jo ihan kohta :wink: :wink:
   
 7. Lunatic

  Lunatic 3rd gear

  Minun pitäis paikalle saapua :)
   
 8. Yogi

  Yogi Gearhead

  Viikon päästä!
   
 9. JnZm

  JnZm Gearhead

  Eiköhän sitä vois käväistä 8)
   
 10. toikka

  toikka 1st gear

  HUOMENNA :wink:
   
 11. Jussi Camino-64

  Jussi Camino-64 2nd gear

  Kuinka iso letka Raumalta lähtee ja mihin kellonaikaan? (laitan kerrankin vihaamiani hymiöitä ja syystäkin. Raumalla on näissä asioissa aika hiljaista.) :D :D
  Fury Poika Emännän kanssa osallistuu ainakin talkoisiin, eikö?
  Tehdään rehvit vaikka tekstiviestillä.
   
 12. Se olis sitten enää muutama hassu tunti, kunnes juhlat alkaa.. Ilmakin näyttäs hyvältä, vaikka viikolla tota vettä vähän satelikin. Ei muuta, kuin nokka kohti Poria ja pitämään hauskaa!!!!
   
 13. pas2

  pas2 Gearhead

  Waikiki kuks toimii kyl aina. Niinku pannuki.
   
 14. Kiitoksia osallistujille!! Saatiin taas kasaan kunnon ruisuinkit ja rokkikinkerit :D Autoja oli lähemmäs sata ja väkeä oli paljon myös tallibileissä.
   
 15. Ahis

  Ahis Gearhead

  Letkassa oli ollu 97 autoa kuulemma, eikä kaikki edes letkailleet...

  Komiat kinkerit juu, tattista vaan järkkääjille!
   
 16. JnZm

  JnZm Gearhead

Kerro tästä muillekin!