Porvoo cruising joka kuun viimeinen lauantai

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja G20, 12.5.2007.

 1. roope68

  roope68 3rd gear

  Hyvä käykää hamarin seolla pyörähtämässä siell saa kahvii ja muuta....
  eikä ole mikään huima matka!
   
 2. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Voishan sitä lenksan ajaa. Pitihän sitä jo aiemmin tänä kesänä ajella mutta jäi mietintäasteelle. Hamarin SEO olis hyvä mutta mitäs jos sinne ilmoittamatta hyökkää 40-50 autoa. Voi tsufe ja käntty loppua kesken. Ja parkkitila. Hmmm, mitäs luulette? Toinen olis tietty jos ajelis Hamarin kautta Haikkooseen ja Tolkkisiin ja sieltä jotain reittiä takas parkkiin. Se olis semmonen pikku lenkki. Ehdotuksia / kommentteja?
   
 3. superB

  superB 1st gear

 4. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Toi Emäsalon meriasema olis klo 22 asti auki lauantaina. Ei kyllä sielläkään mitkään ruhtinaalliset parkkitilat ole. Ja varmaan pitäis ilmoittaa etukäteen. Tais muuten olla niin, että ku vuonna 2007 ajeltiin tonne cruisingiltana kahville ni niiltä loppui tarjottava. Oli etukäteen ilmoitettu et tulee paljon populaa. Myyjät valitteli et "Ei me tajuttu et tulee NÄIN paljon jengiä" :)

  Ehdotus: Mennään lauantaina käväisemään Emäsalossa, ku se ny viel on auki. Syyskuussa ajellaan SEOlle Hamariin ku sehän on ympärivuotisesti auki.

  Sitten tietty vapaamuotoisesti cruisaillaan pitkin poikin kaupunkia niinku tavallisesti... :lol:
   
 5. VSOP

  VSOP 3rd gear

  Samaan aikaan ei kaikkien kannata sännätä tuonne Emäsalon sillan kupeeseen, on auttamattomasti rantaparkki ja tienposket tukossa(niinku viimeksi).
  Tuosta cruisingstanding-paikasta S-marketilta korttelin päässä on avattu Coffee House, joka on lauantaina avoinna 24:00 asti. Kävin eilen siellä istumassa iltaa, kaffe ja pullat ja kaikki muu oli ok, mutta musa oli ihan ahterista ja se soi niin, ettei meinannut omia ajatuksia kuulla, saati että olis niitä ajatuksia voinut seuralaisten kanssa vaihtaa. ne pari hoono soomi-roikkuhousujeppeä siellä tiskin takana luuli enemmän olevansa tiskijukkia kuin kahvilan setiä ja pöydänputsaajia. Me inhottavat tädit sit sanottiin poikasille, että vääntäkääs volyymit enempi sordiinolle ( ja että musakin on ihan kökköä). Hih. Muuten ihan jees paikka, mutta kait suunnattu trendinuorisolle, joka on jo pilannut korvansa mopoauton bassonjytkeessä...
   
 6. G20

  G20 Gearhead

  AI WITTU!!!!!!! Nyt tota paskaa sataa jo tännekkin!!! :mad: :mad: :mad:

  Taas aiheeseen: Joo joku ruisinki lenkki olis kova sana tosin nykysin alkaa jo kympiltä olla melko pimiää. Emäsalon kioski rock paikka mutta sinne(rantaan, EI kioskiin) ei kovin montaa autoa mahdu.. :odroll:
   
 7. jopotti

  jopotti 3rd gear

  Juodaan ne kaffet sununtaina sitten mutta vois cruisata sinne hamarin seolle ja siinä pääsee letka kätevästi ympäri ja takastullessa työväentalolta ylös (näkis muuten mukavasti vastaantullessa letkaa) ja vaikka sinne haikkooseen ja takas näsiin.Peltomaisemia voi ajella sitten kesällä päiväaikaan mutta nyt kun illat valitettavasti jo on pimeitä niin cruistaan ennemmin valaistulla tiellä ja sielä missä ei hirveesti olis liikennevaloja.
  Jaa mä vai,ai ny vai :eek:
   
 8. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Joo viimeistään kahdeksalta pitää lähteä rundille, aurinko laskee ysin aikoihin. Siis jos näillä keleillä aurinkoa edes näkyy.

  No jos sit ajetaan S-marketilta Hamarin SEOlle. Siinä saa janoisimmat jäädä sumpille/kaljalle. Letka jatkaa Jopotin ehdotuksen mukaan ja käännytään Trappaksentielle. Sieltä läpi Haikkoontielle. Haikon kartanon ohi Tolkkisiin ja sieltä takas parkkiin Tolkkistentietä.

  Siinä tulis pikku lenkki, janoisimmille kahvi/kaljapaikka, kulttuurimaisemaa jne.

  Niin ja tosiaan kuten VSOP kertoi ni siinä uudella taidetehtaalla, 200m kruisingparkista keskustan suuntaan, on uusi Coffee House.
   
 9. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Jotain tämmöstä suunnittelin. Vai ajetaanko vielä Mustijoen kautta Treksilään ja sitten Stadintietä takasin parkkiin? E-kirjaimen kohdalla SEO.
   
 10. G20

  G20 Gearhead

  Ääni tälle! 8)
   
 11. DamnNoNamesLeft

  DamnNoNamesLeft 2nd gear

  Niin ja eikös totakin voi vetää kaks letkaa erisuuntiin? :)
   
 12. Reddevil

  Reddevil 1st gear

  Viime cruisingeis tuli käytyy tuol coffee housissa kaffeel ja oli siel muutama rodikin parkissa.hyvin mahtuu vinoparkkiin siin edessäkin,,,mut ajolenkille osallistutaan jos nyt ei vettä kaatamalla tuu alas Esterinperssiistä !!!!! :rotfl: :rotfl:
   
 13. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Hekoheh! Eiku sitä tehdään vaan pimeessä :D
   
 14. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Et sit lähe ohitteleen :p
   
 15. Reddevil

  Reddevil 1st gear

  viimex oli viel menohaluja kehällä ku 15min teijän perään lähdin porvoosta...
   
 16. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Heitä pari betonisäkkiä ronttiin ni saat pitoja, ei lähe liirailee :D
   
 17. duster70blower

  duster70blower Gearhead

  Mä oon niin surkee näis suunnittelu jutuis jotta myö tullaa letkan mukana mihin vaa
   
 18. jopotti

  jopotti 3rd gear

  Ihan jees reitti :eek:
   
 19. duster70blower

  duster70blower Gearhead

  Onkos jopotin Buick ajokunnossa?
   
 20. jopotti

  jopotti 3rd gear

  Sain osan eilen eli pitäis liikkua la.tuulen nopeasti ei tulen... :eek:
   

Kerro tästä muillekin!