Porvoo cruising joka kuun viimeinen lauantai

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja G20, 12.5.2007.

  1. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Kiitoksia Mopoilijalle jälleen kerran hyvistä kuvista. Oli paljon autoja saapunut paikalle ja eiköhän oteta kuukauden päästä uusiks..
     
  2. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    Hienoja kuvia.
    Oli onnistunut reissu ja kannatti ajella, hieno sää ja hienoja autoja, löytyi vielä tallipaikkakin samalla matkalla. Keskustaan olisi voinut tehdä ehkä jonkinlaisen massa-kierroksen turistien ja muiden ihmetykseksi.

    Paljon oli Porvoo muuttunut ja kasvanut. 8)
     
  3. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Oli mukavasti menoa!Hienoa,kun porukka on ottanut omakseen tapahtuman.Tästä on hyvä jatkaa ja kokeilla mihin kaikkeen pystytään.Kellonaika on passeli aloittaa(19),perheitten pienemmätkin jaksaa olla mukana aivan loppuunasti!Kalusto on aivan sairaan hienoa!KIITOKSET MOPOILIJA!Kiva kun pääsit näpsimään kuvia..ilo katsoa.
    Raaka;kone jytää ja savut saatoin taivaan porteille illan hämärtyessä......vaihdan nostajat järeämpin ja jakaja lähtee myös..katellaan jatkot.
     
  4. unknown

    unknown 3rd gear

    Hyvä idea oli mennä Emäsalon sillalle, että Avanti "festari" sai olla omassa rauhassa. Harmi vain, että eivät kerinneet saada soitantaa valmiiksi kun uudestaan kokoonnuttiin viereiselle tontille, toivottavasti konsertin äänitys, jonka takia sukivat liikenteen rakennuksen ympäriltä, ei häiriintynyt ja onneksi kaikki ajoivat hipi-hiljaa kun liikenne oli suljettu... Se on nimittäin korkeakulttuuria.

    OT.
    Joku oli unohtanut Emäsalossa kameransa auton katolle, heitin sen kyseisen auton sisään, toivottavasti meni oikeaan osoitteeseen? Vaikka tuskin sitä olisi kukaan siitä auton katolta vienyt.
     
  5. blandis

    blandis 1st gear

    cruise

    hyvin oli autoja paikalla.

    eikun sama jengi perjantaina ruukkiin ja lauantaina picniciin :pinup:
     
  6. Erppa

    Erppa Gearhead

    Jees jees , yhdyn edellisiin!
     
  7. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    minäkin jälleen kerran kiitän MOPILIJAA hienoista kuvista :D emäsalon sillan kupeessa kahvittelu ja virvokkeiden nautiskelu oli kyllä hieno juttu! ei muuta kun ens kuussa uudestaan 8)
     
  8. hannux

    hannux 1st gear

    Hienoja kuvia taas mopoilijalta, pääset näköjään lähelle kohdetta ja uskallat kyykkyäkkin ennenkun otat kuvan.
    On muuten tuo sininen Ranchero hieno.
     
  9. G20

    G20 Gearhead

    Juu asiallisia kuvia kiitos mopoilijalle että joku viittii kierrellä kuvaamassa alan tapahtumia. Ite tosin meni hiukan ohi ruisingit mut josko ens kerralla. Hyvin pyöri vielä myöhään illalla autoja porvoossa hyvä että tähänkin kylään saadaan jotain toimintaa. 8)
     
  10. NXR-36

    NXR-36 Gearhead

    Mitenkä olis jos ensi kuussa kokoonnutais sillan alla ja lähdettäisiin sieltä letkana kohti toria ja sieltä sitten lillille omaan tahtiin...En ole varma oliko terassin puolella grilliä,on ollut kyllä aiemmin.Hieno oli letka,harmi ettei saatu helminauhaa takaisin porvooseen. Se hieno sininen lavataunus olisi myytävänä,hieno kyyti vaikka en ole päässyt lavaa kokeilemaan...

    Yksi iso miinus tämmöisessä säätämisessä kyllä on se ettei kaikkilla ole mahdollisuus lukea täältä viime hetken kikkailuja,mutta jos tämmöinen suunnitelma panettais niin eiköhän se luurilla viimeistenkin korviin heinäkuun ajoihin mennessä kerkeä...

    Ei muuta kun kesää ja kumin hajua!!!
     
  11. annsa1

    annsa1 Gearhead

    Älkää nyt hyvät ihmiset pilatko hyvä Porvoon cruisinki jollai retkeilyajolla pitkin Porvoon pitäjää!!!!
    Jos tulee vähän myöhässä ei enään tiedä mihkä mennä, ja lidlin parkkipaikka ammottaa tyhjyyttä!
    Eikö kuukaudessa ole 29 tai 30 muuta päivää järjestää retkeilyajo!!
    Muutenhan ajatus ihan hyvä mutta ei silloin kuin pitäisi olla cruisinki.
    :rotfl:
     
  12. Olen täysin samaa mieltä.
     
  13. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  14. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Noooo onk mää erehtynyt ja pakannut homopäckin turhaan pe-la-su hä????
    Ku Ilustakaan kuulu mitään.
     
  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kieltämättä tuossa on vinha perä...toisaalta toiset haluavat ajella ympäriinsä.

    Kenties se toimisi jotenkin niin että jos letka-ajo olisi vaikka esimerkiksi klo 19.00 - 21.00 ja sen jälkeen Lidl:n parkkiin.
    Käytännössä siis jos tietäisi ettei ehdi letka-ajoon olisi ainakin paikka jonne mennä odottelemaan muita letkaan osallistuneita...tai jos ei kiinnostaisi vain muuten ajella. :eek:

    No se oli vaan sellanen ajatus...ei välttämättä toimisi. :oops:
     
  16. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Sammaa mieltä sport trucin kaa;lidli on ykkönen tapahtumassa ja jos halutaan heittää rundi,niin 20-21 olis sopiva aika järjestää se.Jatkot taas parkis,se toimii aika mukavasti.Vai mittee ootte mieltä?
    Ilmoitellaan näillä sivuilla viimehetken ajatuksista......

    Ja Raaka;homopäkit kannattaa pitää takakontissa,aina saatavilla jos reissuun lähtee!
    Ja ruisinkihan on taas hetimiten,saataspa kunnon kelit ja paljon tuttuja.
     
  17. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    RAAKA, ruisinki on 28,7 lauantaina! perseensuti, minäki olin vähän niinku hätiköimässä mut totuushan selvis tuolta ruisinki sivuilta....reilu viikko viel odotusta,höh :poff:
     
  18. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Nooo määhän oon saanunna aivoinsartin ku sanoin akalle et lähen porsvooseen ruisaamaan olishan siin saanut yksin katella ku kansa pörrää natsisiwan ovissa.

    No suruun vetäsin kax löngeröö ja luiskelin et JOO Vantaan ruisinki kivakiva kauanhan täs pitäis höyrytellä et pääsis lähtee,niin tääl sataa tai just loppu.
     
  19. ilu100

    ilu100 Gearhead

    No voi hiivatti sentähän;jos kaikki ois niinkuin RAAKA,ei ruisinkeja tarvittas,kun aina ajettas pitkin torinkulmia! :rotfl:
    Niin se oli ennen,ajettiin aina kun pensiiniä oli tankissa.. 8) .
    Nyt ois pensiiniä,muttei aikaa :mad:
    Mutta viikon päästä varataan aikaa laavantaille ja tehään vaikka kiemuroita. 8)
     
  20. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kannattaisikohan tämä Porvoo Cruice laittaa myös tuonne viralliseen Tapahtumat osioon...tai kunhan nyt saatte kuviot selville mitä siellä tapahtuu. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!