Porvoo cruising joka kuun viimeinen lauantai

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja G20, 12.5.2007.

  1. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear


    :rotfl:
     
  2. duster70blower

    duster70blower Gearhead

  3. bbu-26

    bbu-26 3rd gear

  4. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    olihan "siin sauhu suoralla" immeisii kameran kans heilumassa...tukehtuko ne öljyn katkuihin ku ei o ainuttakaan ruopasu kuvaa näkyny :rotfl:
     
  5. VSOP

    VSOP Gearhead

    Molemmat edelliset herrat ovat nyt ihan turhan vaatimattomia.. ihan hiton hienoja kuvia, kiitos niistä :D, kiva katsella kun omat fotaamiset jäi kaiken pulinoinnin jalkoihin..
     
  6. tankki

    tankki Gearhead

    Mukava oli taas käydä. Täytyypä yrittää tulla tän kesän aikana toistekkin.
     
  7. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Pistit niin tymäkät savut et kaikkien kuvissa näky vaan harmaata :D

    Ite ku lähin pöllöllä sun jälkees (ilman burniksia :lol: ) ni vielä taidetehtaan kohalla oli kajuutta täys savua :D
     
  8. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    janssoo, lauantaagina sit parkkis täyteen pirssejä 8)
     
  9. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear

  10. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Joo tulossa ollaan!!

    Jos porukka haluaa mukavaa iltapäivätekemistä ennen cruisinkia ni Porvoon keskuskentällä pelataan Suomen parasta jenkkifutista la klo 16.00 alkaen. Butchers saa vieraaksi Crocodilesin Seinäjoelta. Ottelu kestää semmosen reilut pari tuntia. Matsin jälkeen on hyvää aikaa käydä haukkaamassa jotain evästä ja sitten 19.00 Ääs-Marketin parkkiin.

    Kaikki vaan avoimin mielin mukaan vaikka ei lajia tuntisikaan. Aurinkoisella kelillä on paljon porukkaa liikkeellä. Rokki soi, makkara käryää ja yleisö möykkää! Lapsetkin viihtyy ku voi juoskennella ympäri rataa ja sotkea pituushyppyhiekkalaatikko :rotfl:
     
  11. VSOP

    VSOP Gearhead

    Päivä menee erilaisissa synttäreissä satoi tai paistoi, mutta kyllä tuonne illalla sitten ilmaannutaan. Satoi tai paistoi. Säätiedote ehtii vaihtua vielä viikon aikana moneen kertaan.. ( juhannushan paleltiin taas kerran normikelissä prk...)
     
  12. blandis

    blandis 1st gear


    joo suosittelen ! ehdottomasti kannattaa mennä ja vastakkain kaks suomen huippujoukkuetta !
     
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Päivä menee tarkaan kyllä Mikkelissä http://www.oldtimerrun.info/ jossa tapahtuman päälle hieno ilta-cruising 8) ,mutta katsotaan jos illemmalla kerkiää vielä Porvooseenkin...

    Tosin aikasemmin on käynyt aina niin,että kun on ehditty Porvooseen niin porukat lehteneet jo kotiin... :eek:
     
  14. VSOP

    VSOP Gearhead

    Niin mikähän riivattu siinä on, että kymppiuutisiin mennessä kaikki on hävinnet kuin pieru Saharaan.. ja jo aikaisemminkin ??? Viimeksikin oli tosi hyvä sää, kenenkään ei tarvinnut palella ja silti yhtäkkiä hävikki kävi.. Siitä kun läks tekemään kaupungilla lenkin, niin takastullessa kato oli käynyt ja kello ei silloin paljoa ollut...
     
  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hyvä kysymys...kai joku lähtee vaan kahville ja toinen perään...ilmeisesti loput luulee että jaahas se olikin tässä,lähdetään mekin...

    Yleensä tulen ensimmäisten joukossa lähellä klo 20.00...paikalla silloin kenties vain muutama,sitten kaikki pölähtävät sinne kuin lintuparvi ja lähtevät myös samaan tyyliin hetkessä ja huomaan olevani siellä taas muutamien viimeisten joukossa klo. 22.00...kiireistä porukkaa :eek:

    Kaikesta huolimatta paikalla käy paljon todella hienoa kalustoa ja porukkaa on parkkis välillä ihan täynnä...eli kannataa käydä,mutta miksi siellä ei silti olla pitempään ???
     
  16. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    Viimeksikin oli tosi hyvä sää, kenenkään ei tarvinnut palella ja silti yhtäkkiä hävikki kävi...




    g20:sen, moparistin ja bbu-26 kanssa kyllä keksittiin tarinaa ja kello tais lähennellä jo 3 :rotfl: ennenku suunnattiin kotio....jaaa-a, kävihää siin pyörähtää joku musta biili lintulaudan kera :lol: ...ja taaskaan ei hernettä sieraimeen :wink:
     
  17. G20

    G20 Gearhead

    Juu meinas viimeks mennä aamutunneille tarinoidessa eikun tulevana lauantaina uudemman kerran josko ei olis niin paljoo niitä verenhimosia naaraita ilmassa..? :rotfl: Kyllä samalla porukalla yleensä on pidetty leiriä pitkälle seuraavan vuorokauden puolelle ja ihmetelty on kun väki katoo viimeistään kymmeneltä.. :odroll:
     
  18. VSOP

    VSOP Gearhead

    Mä taisin käydä viimeisen kerran pyörähtämässä joskus puolenyön jälkeen.. ja olihan siellä tosiaankin menossa joku nenäkarvatrimmeri-meetinki :poff: ja kaupan päälle näki rusketusraidat jne..

    Tällä kertaa saattaa muuten sit olla enemmän hyttysiä, joten pitänee ottaa myrkyt mukaan.. vai savustaako joku ne ?
     
  19. Annie

    Annie 1st gear

    Voishan tuota lähtäkin Porvoossa käymään.
     
  20. human62

    human62 1st gear

    Saako tuonne auton ihan viereen?? Saattaisin tulla ilman kattoa tuolla ensimmäiselläni (lonely Wolf)...tod. näk. piipahdetaan illalla ainakin.
     

Kerro tästä muillekin!