Positiivisen palautteen paikka!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jupe, 14.2.2014.

 1. Jupe

  Jupe Gearhead

  Suomalaiseen kulttuuriin ei juurikaan kuulu toisten kehumien ja positiivisen palautteen antaminen, ei sitten millään vaikka siihen olisi joskus ihan aihettakin. Väkisin tuserretaan hampaiden välistä jotain kaukaisesti hyväksyntään viittaavaa ja siihen se tahtoo jäädä.

  Täälläkin on omat topikkinsa omituisille myyjille ja ihmeellisille ostajille ja hyvä niin, sillä mitä noita on lueskellut niin kaikkea se maa päällään kantaakaan...

  En muista/tiedä/ole löytänyt, että onko kukaan avannut topikkia positiivisille kokemuksille? Jos sellainen on olemassa, vinkatkaa! Mutta siihen saakka jos joku sellaisen löytää, kirjoitan tähän koska minulla on hyvää palautetta annettavana.

  Soitin torstaina ruokatunnilla Trade Partsiin ja kyselin GM A-koppaisen etupään osien tilannetta hyllyssä. Kaikki tarvitsemani löytyi ja perjantai aamuna 07.30 tuli matkahuollosta tekstari että paketti on noudettavissa! Paketti on nyt kotosalla ja tavarat juuri sellaisia kuin odotinkin. Mielestäni niin loistavaa palvelua, niin lähettäjän kuin myös matkahuollon osalta, että se ansaitsee ehdottomasti tulla kerrotuksi muillekin!
   
 2. ls1978

  ls1978 3rd gear

  Hyvä topic! Kyllä välillä pitää suomalaisenkin pystyä kehumaan.

  Itse olen saanut aina erinomaista palvelua (asiantuntevaa, nopeata ja kohtuuhintaista) T:mi Seppo Niemensivulta ja Martelius Exhaustilta. Parhaimmillaan Niemensivu toimittanut Matkahuollon kautta osia seuraavksi päiväksi. Kuin myöskin sanonut suoraan mitä ei kannata ostaa, vaikka pystysi myymäänkin. Ja Marteliukselta tullut laadukasta ja sopivaa tavaraa höystettynä erittäin ystävällisellä ja asiantuntevalla puhelinpalvelulla.
   
 3. hzemax

  hzemax Gearhead

  Antasin positiivista Leppäsen korjaamolle ts Tuusulan autorakenne firmalle äärettömän hienon vaihrelooran rakentamisesta Cummins ramiini.

  Naurattaa joka kerta ku perskärpäset häviää peilistä moottoritien rampilla.
   
  Rotten tykkää tästä.
 4. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  ulkomailta tilatut on kaikki ollut positiivistä,jopa takuu asia hoitui(valokuvien kanssa) tunnissa toimittajan kanssa ,lähettivät uuden tulemaan ja oli alle viikossa kotona.samassa asiassa suomen tullaajalta meni viikko ja kolme eri henkilöä soitti ja meilasi mikähän oli syylärin rikkonut. oudosti oli heidän laittamat osoitetarrat molemminpuolin reikien päällä.tilaaminen ulkomailta vaan lisääntyy,seuraavaksi on vuorossa maaleja.varakkaat ostaa vain suomesta.
   
 5. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  US-Parts oon ollu tyytyväinen palveluun, sekä osaamiseen, sekä paikan päällä että puhelimessa.
   
 6. Toope

  Toope 2nd gear

  Komppaan täysin,kotimaiset kaupat yrittää AINA pistää ostajan syyksi vika/virheosat. Ulkomaan toimitukset jostain kumman syystä poikkeuksetta toimineet,myös reklamaatioitten osalta mallikelpoisesti.Ja kyllä,antaisin positiivista palautetta kotimaahankin,jos olis aihetta. :(
   
 7. rb

  rb Double Gearhead

  Hyvä topic.

  Me Suomalaiset olemme vähän sellaisia että valittaa jaksamme jos siihen vähääkään saamme aihetta, mutta se kaikki hyvä koetaan itsestään selvänä, joka unohdetaan heti liikkeen oven perässä sulkeuduttua.

  Tähän ikään on jo ehtinyt kaikenlaista harrastuksen merkeissä sekä kokea monenlaista kommellusta käyttöautojen kanssa, jotka viimeiset 30 vuotta ovat olleet pääsääntöisesti Amerikkalaisia.

  Käyttiksen kanssa suurin toive on se, että jonkun osan hajottua saat uuden varaosan suoraan hyllystä, että matka pääsee taas jatkumaan ja siinä US-PARTS on pelastanut minut lukemattomat kerrat, joten suuri kiitos siitä.
   
 8. kapa73

  kapa73 2nd gear

  racers place:sta on aina saanut hyvää palvelua ja toimitus ajat on ollut joskus jopa lyhyempiä kun on aluksi ilmoitettu ja niistä on tullut ilmoitus puhelimeen et on noudettavissa
   
 9. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Mister-Autolta tuli väärä ABS-anturi. Paketti oli kyllä oikea, mutta sisältö väärä (oikeanpuolen paketissa oli vasemman puolen anturi - oli vanha asiakaspalautus.) Semmoista sattuu, mutta positiivista oli, että laittoivat uuden anturin tulemaan, ennenkuin olin ehtinyt vanhaa lähettämään takaisin - oli ABS:t taas paljon nopeammin kunnossa, kun ei tarvinnut odotella palautuksen ehtimistä takaisin Ranskaan.
   
 10. Väpsy

  Väpsy 3rd gear

  Katuauto.fi saa täältä kiitosta. Tilasin käyttökippuraan keskuslukituksen kauko-ohjaus paketin, ja makselinkin sen heti netissä. Samana päivänä tuli puhelu, jossa kyselivät, että olenko varma että haluan tilata kyseisen kikkareen, koska autossasi ei ole kuskin ovessa keskuslukon moottoria, vain pelkkä ohjaus (tilaukseen kirjoitin auton merkin ja vuosimallin). Esitti, että voin perua (jo maksetun) tilaukseni, mikäli haluan, ja kun kerroin haluavani silti tämän paketin, niin langan toisesta päästä todettiin että heittävät sitten toimitukseen mukaan ilman kuluja yhden keskuslukon moottorin.
  Puhelun jälkeen hämmästelin tilannetta, jo maksetusta tuotteesta soitetaan perään haluanko sen todella, ja kun halusin niin änkesivät ilman pyytämistä/narinaa mukaan minulta puuttuvan komponentin. Ei ihan jokapäiväistä, mutta hyvin mieluisaa asiakaspalvelua kasvottomassa kaupankäynnissä!
   
 11. jariha

  jariha Gearhead

  samaa mieltä, tuoppi, ribis ym.. kassa"neidit" osaa hommansa, ei olla suuria ongelmia saatu aikaiseksi vaikka olenkin "hankala"asiakas :rotfl: mukava kuunnella sopivaa vi..uilua :D
   
 12. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  paikallinen at-osa saa kiitosta uuden omistajanki aikana.
   
 13. challenger-70

  challenger-70 Gearhead

  Täältä myös positiivista palautetta ulkomaan myyjille varsinkin saksalaisille.
   
 14. perkele

  perkele Gearhead

 15. onre

  onre 3rd gear

  JAMANT on hoitanut Jeeppihommia todella mallikkaasti. Aina kun jotain kyseiseen merkkiin liittyvää tarvetta tai kysymystä on, ei tarvitse miettiä mihin ottaisi yhteyttä.

  Samoin Vantaan Southwest Trade on ollut esimerkillisen asiallinen. Aina on tullut just sitä mitä on tilattu, kohtuuhintaan ja nopeasti. Samoin on jaksettu selvitellä epämääräisten muistikuvien pohjalta että mitkä eri osat saattaisivat sopia, annettu jopa useampi vaihtoehto mukaan että "tuo takas ne mitkä ei sopinu".
   
 16. Herje

  Herje Gearhead

  Usa osa Koskinen.
  Jonkun verran tullu tilailtua tavaraa sieltä. Jos ei vastaa puhelimeen niin soittaa kyllä myös takaisin. Toimitukset on myös ollu nopeita ja kerralla oikein.
   
 17. Kalu

  Kalu Double Gearhead

  Täältä myöskin kiitoksia tähän putiikkiin. Asioin yleensä siellä kakkoskerroksessa istuvan hörhön kanssa, joskus tietää paremmin kuin minä itse mitä rojua tarvitsen...
   
 18. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Tämä ei liity autoihin, mutta kun topicin aloituksessa ei aihepiiriä rajattu, niin laitanpa "mainoksen".

  http://www.keski-suomenilmalampopumppu.fi/

  Tämän firman kaveri kävi meitin taloon Mitsun ilmalämpöpumpun asentamassa viime kesän lopulla. Jämpti kaveri, asennuksen teki vimpan päälle aikaa säästämättä (tuli tontille 9 maissa aamulla, lähti 4 jälkeen illalla, kilpailijat kun laittavat 2-3 pumppua päivässä).

  Kattelin netistä minkä pumpun haluaisin, ja pyysin tarjouksen monesta firmasta. Kyseinen firma teki heti selvästi edullisemman tarjouksen kuin kilpailijansa. Loppujen lopuksi vielä päädyin firman suosituksesta toiseen pumppuun, joka sopi paremmin tarpeeseeni, ja oli vieläpä n. 300e halvempi kuin se jonka alkuun meinasin ottaa.

  Pumppu alkoi tässä tammikuun pakkasten jälkeen vetää jäähän, keskiviikkona iltapäivällä soitin asiasta, perjantaina kaveri jo tuli laittamaan pumpun kuntoon ja taas piisaa lämpöä.

  Tämä ei ole maksettu mainos, mutta jos joku Jyväskylän seudulla kaipaa pumppua, niin kysykää ihmeessä tarjous, saatatte yllättyä!
   
 19. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  No autovaraosien suhteen voin omalta kohdalta positiivista palautetta antaa seuraaville:
  - Western Parts
  - Jamant
  - Ilmavirran Mika
  - Turun jarruosa
  - Oitracon
  - South West Trade
  - Motonet, tämä on iso ketju mutta sieltäkin takaa löytyy ihmiset ja palaute ja toiveet menevät perille.

  Näissä on asioitu, voi olla muitakin, mitkä eivät nyt äkkiseltään tule mieleen.

  EDIT: ai niin, vielä pari lisää
  - Kumisetä
  - Rengaskanava
  - Puttosen Esso, mikäs se nyt nykyään onkaan. Laukaassa siis.
   
 20. Jupe

  Jupe Gearhead

  freetime-cruiser, teit juuri oikein! Ei ole pakko olla autoihin rajattu palaute, vaan kaikki konkreettinen positiivinen palaute on enemmän kuin tervetullutta. Jos jostain asiasta on jäänyt hyvä fiilis ja homma on todellakin mennyt kerralla kuntoon, miksipä sitä ei kertoisi muillekin?

  Useimmiten ne pahat kokemukset muistetaan tuoda julki, joten kerrotaanpa kerrankin myös hyvistä firmoista ja niistä ammattilaisista jotka oikeasti tuntevat sitä ammattiylpeyttä omaa työtään kohtaan. Jatketaan samaan malliin!
   

Kerro tästä muillekin!