Positiivisen palautteen paikka!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jupe, 14.2.2014.

  1. B Gentti

    B Gentti 1st gear

    Teidän kaikkien pitää antaa itsellenne ja ympärillänne oleville eläville olennoille positiivista palautetta!

    Mikäli koette, että teitä ei kukaan kehu niin voitte kehua itse itseänne, jolloin saatte juuri sellaisia kehuja kuin haluatte, ja juuri silloin, kun niitä eniten tarvitsette! Kokeilkaa :)
     
  2. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Itteäni oon kiittäny, ja kiitosta on riittäny.
    Mutta jotain asiaan liittyvääkin niin Lahden renkomäessä on työkaluputiikki Tools? Tai joku sellanen niin pirun loistavaa palvelua, ensimmäiselläkin asiointikerralla alennukset oli samaa luokkaa kuin vanhalla tiliasiakkaalla.
     
  3. B Gentti

    B Gentti 1st gear

    Katteet kohdallaan! Kiitti!
     
  4. DX

    DX Double Gearhead

    ku paikallinen suursähkötukku,
    alennusrosentti parhaimmillaan 75, mut hintakaaresta saa hyllyhinnalla iltaan asti ja viikonloppuisin, yleensä jopa halvemmalla,
    vakkarikortilla siitäkin 15 pinnaa veke.

    Erotus on se, että hintakaaresta saa vaan sitä mit on hyllyssä, vaan erotus ei nykyjään ole suuren suuri.

    Nimim: tilataan ny enstex nämä osat

    PS: saattaa sekin vaikuttaa alennusprossiin, nimittäin -tunnettu henkilö-,
    meinaan sillä, että kylillä ennestään tunnettu tekijä kandee houkutella antamalla sille heti kiinnostavat rosentit,
    ne vaan ei siintä sitten juur enää parane, herkästi huonontuukin jos ei vahdi.
     
  5. Valapatto

    Valapatto 2nd gear

    Öljypoltinhuolto Koivunen ja Putkimesta oy.

    Molemmista saatu aina huippupalvelua, ripeästi ja kohtuuhinnalla.
     
  6. umpio

    umpio 3rd gear

    Toolpoint. Itsekin tuolla käynyt ja hyvä on ollut kokemus.
     
  7. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tielaitokselta,tai kuka sitten päättääkään noista vaihtuvista nopeusrajoituksista, fiksu veto; Turun moottoritiellä oli eilen jo 120:n rajoitus.
    Kerrankin kelin mukaan tähänkin suuntaan :D
     
  8. Jupe

    Jupe Gearhead

    http://elehuolto.fi/

    Rouvan käyttöauton (Octavia '99) mittaristo alkoi temppuilemaan, viisarit tipahtelivat silloin tällöin pois pelistä. Lähetin sen matkahuollon kautta maanantaina ja sain takaisin loppuviikosta. Toimi viikon - pari kunnolla kunnes satunaisia katkoksia uudelleen. Soitin, lähetin takuuseen uudelleen korjattavaksi ja nyt toiminut moitteetta tämän talvikauden.

    Erittäin nopeaa ja asiallista toimintaa.
     
  9. JnZm

    JnZm Gearhead

    US-Partsille kiitokset asiallisesta ja nopeasta toimituksesta, maanantaipäivällä tilattu sähköpostilla ja tiistai-iltana paketti jo Postissa. Postiennakon hintakin oli muutaman euron vähemmän kuin ilmoitettu, hienoa duunia!
     
  10. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Tapiolan hinauspalvelun ja Hinausapu Kalevi Ky, 20 minuuttia ja homma selvä ja ei maksanut itselle mitään. Onneksi lähdin viemään autoa valmiiksi korjaamolle jo sunnuntaina aamulla koska arvelin että vesipumpun laakeri ei kestä ja eihän se kestänytkään.
     
  11. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    SW trade saa tällä kertaa kiitokset loistavasta palvelusta! Osat hyllyssä edullisemmin kuin jenkeistä tilaten. Ja postin kadottaman hihnan tilalle ilman veloitusta uusi.
    Toiset kiitokset Mäntsälään Lysimoxille ja Pälli Sulopuistolle! Tarvin erikoistyökalua omiin hommiimi, kaverin tekemä hajos, soitin Pällille, sano tuu hakeen. Palautin, kysyin mitä oon velkaa, Pälli sano anna joku pullaraha.
    Näin se joskus menee!
     
  12. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Korson suutari, sain loistavaa palvelua hiukan hankalassa nepparin asennuksessa eikä ollut hinnan kiroissa. Kaiken lisäksi olin jättänyt yhden nepparin paikan merkkaamatta ja kävin vielä uudestaan niin ilman lisäveloitusta odottaessa tuli neppari paikalleen. Ajelen jatkossakin tuonne jos tulee suutariin asiaa vaikka olisihan suutareita lähempänäkin.
    http://www.korsonsuutari.com/
     
  13. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    J. Rinta-Joupin Lahden toimipiste pääsi tänään yllättämään meikäläisen positiivisesti ihan nurkan takaa yllätyksenä.

    Lähettivät pehmustetun kirjekuoren minulle. Vähän ihmetytti, kun en ole kyseisessä kaupassa koskaan käynyt. Kuori auki, ja sieltähän löytyi 2kpl auton avaimia. Tiesin, että nykyisen käyttöautoni edellisen edellinen omistaja oli sen joskus ostanut kyseisestä putiikista, mutta avaimia tuli aikanaan vain 1kpl kun itse tuon auton ostin.
    Ilmeisesti olivat löytäneet avaimet, katsoivat trafista kuka auton omistaa, ja laittoivat avaimet postiin. Onneksi en kerennyt teettää vara-avainta vielä, tuollainen kauko-avain kun ei ole ihan halpa :)

    Asiallista toimintaa!
     
  14. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    JAMANTille kiitos nopeasta avusta juniorin 300M:n ABS ongelmaan.
     
  15. Holley

    Holley Gearhead

    Southwest Tradelta Pirkkalasta ostin taannoin tuulilasinpyyhkijät ja sain jokseenkin seikkaperäisen esityksen, miten '70-luvun lopun teräsrunkoiset pyyhkijänsulat saa ehjänä irti. En olisi mistään tuota tietoa muuten saanut eivätkä uudet sulat paljoa mitään maksaneet, eli palvelu ja ajankäyttö suhteessa liikevaihtoon oli aivan huippua! Eikä siis ollut ensimmäinen kerta, kun saan tuolta huomattavan paljon tietoa samalla, kun ostan jotain.
     
  16. Holley

    Holley Gearhead

    Jäähdytinkorjaaja Ahonen Tampereella teki hyvän työn Capricen tankinlähdön kanssa kesäkuun taitteessa, vanhan liiton käsityöläisiä on nykyään aika harvassa, mutta Nekalassa on.
     
  17. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ihme vika, kolme anturia muka pimentynyt yhtä aikaa... Nollattiin ja ei ainakaan ole tullut ilmeisesti koodit takaisin??
     
  18. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    ABS:it toimii ainakin toistaiseksi OK.
     
  19. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Hyvä juttu :p
     
  20. Hulaman

    Hulaman 3rd gear

    Sohlasin uutta jäähdytintä asentaessani siihen (jäähdyttimeen) reiän. Jokioisilla Reima Takalalla meni vartti korjaukseen ja hinta oli maltillinen. Suosittelen.
     

Kerro tästä muillekin!