Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Ja kääntäen - ei oo yks eikä kaks kertaa, kun kotiinkuljetuksella tilattu paketti on jumittunut paikalliseen postiin ja postipate on jättänyt vaan lapun postilootaan: "on yritetty toimittaa, ei ollut ketään kotona".

    *tirsk*...hyvä jättää tuollaisia lappuja, kun itte oot ollu ko. päivänä kokoajan kotosalla ja tiedät 100-varmasti, että paskapuhetta koko lippu täynnä. Itse asiassa yhdellä kertaa olin siinä etupihalla tekemässä lumitöitä, kun Iteljooni pudotti kirjeet ja tommosen lapun postilootaan.

    -JJ-
     
    1purehell tykkää tästä.
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Tää on kyllä totta. Kerran tuli meuhkattua ( asiattomasti kyllä, eihän se niitte postivirkailijoitten syytä oo) huolella postin konttorilla ku meni vati aivan totaalisesti nurin, yötöitten jälkeen tuut kotio, katot ikkunasta hampaita pestessä et postipate tulossa postilaatikolle pakettiautolla. Käynpä hakeen vielä päivän postin ennen nukkumaan menoa. Laatikossa lappu " yritetty toimittaa, ei tavoitettu".. :odrealmad:
     
  3. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Tämäkin virkailija varmaankin se "rintamakarkuri" joka seuraavissa yt-neuvotteluissa saa sitä kenkää kun mennyt tekemään virheen ja jopa ilmoittanut paketista joka lähdössä takaisin lähettäjälle.
    On se outo firma tuo Posti?
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Onneksi ei ole pitempi matka postiin......saapumisilmoituksella meni vaan 4 päivää tuon 7 korttelin välin kulkemiseen: 28.1 oli lähetetty ilmoitus ja jo 31.1 se oli postiluukussa. .... Miten ihmeessä ihmiset pärjää tuolla ruutukaavan ulkopuolella?:confused:
     
  5. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Selain kaatui kun olin maksamassa postimaksua verkossa. Rahat ehtivät mennä mutta "helposti"-koodia ei ehtinyt saada. Se ei ollut Postin syy, ja he ovat luvanneet hoitaa asian kun maksusta on kuitti lähetetty ym. Se mikä tässä ihmetyttää, on että asiakaspalvelulla on ollut aikaa jo monta kertaa lähettää kyselyviesti tyyliin "onko asia jo hoidettu" ja vastata viesteihini, mutta ei ole ollut aikaa korjata virhettä.
     
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Fingerpori - UPS

    [​IMG]
     
    rane58 tykkää tästä.
  7. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Itselle tuli muutama viikko sitten Ebay-ostos. Emäntä katseli, kun postipate ajaa laatikolle ja alkaa tuhertamaan lappua, yritetty toimittaa jne... Eipä pate edes per...tään penkistä nostanut tarjotakseen :D
     
  8. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Nyt tuli meikäläisen kohdalle uusi Oy Ruohonleikkuu Ab:n rimanalitus(jos mahdollista).
    Rockauton paketti hyvää kyytiä tulossa ja Saksan jälkeen kuvioihin astuu tämä surullisen kuuluisa Postimme. Paketti yritetty toimittaa,mutta" vastaanottaja kieltäytynyt vastaanottamasta". Outoa,ketään ei ole paketin kanssa näkynytkään.
    Asiakas"palvelijan"kun sai kuudennella yrittämällä kiinni,oli vastaus seuraavanlainen:
    " Koska osoitetieto oli puutteellinen,antaa hieno järjestelmämme kyseisen virheilmoituksen!Lähetys palautetaan lähettäjälle."
    Samalla osoitteella on aika monta pakettia löytänyt tiensä tähän parin kilsan päähän lentokentästä!
    Vaikka kerroin että täällä se oikea vastaanottaja nyt olisi,ei pakettia voi jäädyttää mihinkään vaan se palautetaan. Voi vittu mitä suomimeininkiä! Kaliforniasta asti se nyssäkkä on osannut kulkea läpi Euroopan kohti oikeaa vastaanottajaa,mutta täällä taas kuvaan astui kaameat vaikeudet ja säännöt!
    Kannattaa näköjään valita se kalliimpi FedExin kuriiripalvelu, posti saa mutkistaa omaa byrokratiaansa toivottavasti niin pitkälle että kuristuu ja häviää olemattomiin oman ääliömäisyytensä kera!!
     
    rane58 tykkää tästä.
  9. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    suurin osa postin työntekijöistä otetaan SOL lin kautta,kukaan ei perehdytä mihinkään,2 päivää olet mukana pidempiaikaisen kanssa joka ei neuvo mitenkään,ihmettelin kun joka paketti pitäisi asiakkaan kuitata niin postipoika vaan kuittaa itse.eipä tarvii enää itse ihmetellä postin toimia.tavis asiakkaat on postille pelkkä haitake.itsellä posti on viimeinen keino kuka paketin kuljettaa vaikka olisi muka halvempi.
     
  10. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    ^Näin tuntuu olevan. Duunista posti hakee/tuo tavarat ja kirjeet asiallisesti - erittäin "asiallista" korvausta vastaan tietenkin!
    Tuskin missään muussa maassa (siis länsi-) on monopoliaseman turvin saatu yksi yhteiskunnan peruspalvelu noin surkeaan ja kalliiseen jamaan.
    Kyllä Suomessa osataan!
     
    rane58 tykkää tästä.
  11. Medium Gorilla

    Medium Gorilla Gearhead

    Möin muutamia pikkutavaroita kokoelmista Huuto.netissä, meni just ja just kirjeenä. Pistin kamat 30 mm paksuun pikkulaatikkoon ja postineiti totesi asian olevan ok eli meni seulasta läpi. Parin päivän päästä kirje oli takaisin mun omassa laatikossa, ei mitään lisämerkintöjä tms. Laitan aina lähettäjätiedot vasempaan yläkulmaan.

    Kiikutin takaisin konttoriin ja taas postineiti totesi että kaikki on ok, takaisin jakeluun. Kirjoitin vielä selvennykseksi että missä kohti on vastaanottajan nimi ja osoite. Ilmeisesti meni lopulta perille seuraavana päivänä kun olin saanut positiivisen palautteen Huutikseen.
     
  12. JJ

    JJ Gearhead

    Tuossa paikallisella asiamiehellä kun laitoin pakettia menemään, niin liimasi kaikki tarrat ja osoitelaput lähettäjän tietojen päälle. Tulee kuulemma useasti paketteja takaisin lähettäjälle.
     
    rane58 tykkää tästä.
  13. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    Olen printannu vasempaan kulmaan
    From: jari k
    ja keskelle
    To: john doe...

    merkinnöin satoja tahi tuhansia kirjeitä, vain 1 on tullut takas ja sekin siitä syystä että oli annettu väärä kadunnumero = oli ollut tyhjä tontti, ja tämäkin siis kävi saksassa mutkan.
     
  14. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    posti-itella-posti ois lempannu sen lootan ikkunasta sille tyhjälle tontille



    Muistaako kukaan sitä tapausta missä joku tappeli postin kanssa kun eivät suostuneet toimittamaan postia tyhjällä tontilla olevaan postilaatikkoon
    Tontti oli äijän virallinen postiosoite, mutta ei taloa ei toimitusta
     
  15. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    En tiedä tapausta, mutta olis raahannu sinne tontille jonkun vanhan asuntovaunun, tms.
     
  16. rane58

    rane58 Double Gearhead

    No, eihän kukaan asu Poste restantessakaan.... :poff:
     
  17. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Tänä kesänä Posti on erityiseen kunnostautunut. Ei siis postin perille toimittamisessa, vaan just päinvastaisessa. Nyt ei huku ja kestä enää paketit, vaan nyt häviää jo tavalliset kirjeetkin. Eli siis esim. laskut.
     
  18. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Mitä veikkaat paljonko sol-orjalla on motivaatiota tehdä duuniaan kunnolla, kun huomisen vuoroista ei ole varmuutta
     
    rane58 tykkää tästä.
  19. urho3

    urho3 Gearhead

    Sitä suuremmalla syyllä?
     
  20. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Tämä uutinen kuvastaa ko. laitoksen nykytilaa. Haluavat vieläkin muhkeammat palkka- ja osinkopotit johtoportaalle. Huonosti tehdystä palvelusta vieläkin suurempi korvaus.
    Suorittavan puolen kaverin huono palkka muutetaan kätevästi neekeripalkaksi:
    https://yle.fi/uutiset/3-9800860
     
    rane58 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!