Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. maddis

    maddis Gearhead

  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    rane58 tykkää tästä.
  3. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    No eikös näitä posteja löytynyt Laukaassa joltain jakoketjussa heikoimman lenkin kaapeista / taukotiloista vuokrayhtiöön jemmattuna kun ei keikka kiinnosta ja aina kun postista tulee puhe niin tuntuu sama mistä valtion hallinnoimasta firmasta onkaan kyse niin Fortum kuin VR , Finnair niin johdon ponarit tärkeimpien toimien edellä palvelusta tuon taivaallista kuin oma massi täyttyy oivasti euroista.
     
    rane58 tykkää tästä.
  4. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    no eipä ole ihme ettei jakelu toimi kun kielitaidottomat kuraturvat niitä jakelee,eihän ne taida osata edes länsimaisia kirjoitusmerkkejä!
    ihan hirveetä,jos joutuu kotimaahan palaamaan kun palkka putoaa suomipojan tasolle.
     
    Ana67 ja rane58 tykkäävät tästä.
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Harvinaisen totta, mutta tuo ongelma on oikeastaan suurempi ennen jakelua...huonompi jakaa kun ne jaettavat on väärällä paikkakunnalla :rotfl:
     
    rane58 ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  6. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Ei se matkahuoltokaan oo nopee. Hämeenlinnasta paketti Joroisiin, aikaa menee viikko.
     
  7. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    toiset saa tulemaan viikossa,toiset seuraavana päivänä,itsellä johtunut yleensä lähettäjän laiskuudesta eli viedään kerralla vaikka keskiviikkona paketit mh.pyydä seuraavaksi se lähetys koodi samalla kun tilaat.jos et sitä heti saa ei ole vietykkään mihinkään.
     
    cdv70 ja eilhik tykkäävät tästä.
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Sit matkahuollon kamat kulkee linja-autoissa ja jos reitit ei osu joka päivä jatkolle, niin se lähtee seuraavalla dösällä

    Esim. täältä johonkin suomessa jos laittaa paketin ti. se kestää 2 päivää, mutta kun laittaa ke. niin on huomenna illasta perillä
    Jos ma. illasta niin on keskiviikkona aamusta perillä mutta jos myöhästyy risteävästä linjasta mene torstai aamuun
     
    cdv70 tykkää tästä.
  9. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Kylläpäs ukol tulee us-partsin paketit joko samana päivänä tai viimestään seuraavana. Aina oon pyytäny seurantakoodin.
     
  10. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Kaikki dösävuorot ei kuljeta rahtia, ei kuulemma kannata.
    Omakohtaisia kokemuksia postista, meni 6 vuorokautta että tuli saapumisilmoitus 7km päässä sijaitsevasta postista. Sitten toinen: edes vahingossa ei enää Saksasta tule paketti ma-pe -välillä perille, mikä tietää sitä että sisältö on pilalla. Vitun runkkarit.
     
  11. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Jyväskylästä ku tulee,vuorokaus pieksämäel, toinen varkaudes, kolmas kuopios, neljäs varkaudes ja kateissa vuorokaus ja sitten joroisis. Hesasta ku tulee niin eka pysäkki mikkelis,sit varkaus, kuopio, varkaus, kateissa vuorokaus ( epäilivät et kävi taas kuopios), taas varkaus ja sit joroinen. Ihan sama mistä ilmansuunnasta pistätä paketin niin ei tuu alle puolenviikon. Sit ku viel tilattu paketti kotiovelle ni lappu ilmestyy postilaatikkoon et hae postista ( onneks matkaa vaan 1,5km). Vanhat patut vaan hykertelee partaansa postin ees istuen rivissä ku naisihminen kiroilee renkaita auton takakonttiin.
     
    rane58 tykkää tästä.
  12. pantera

    pantera Double Gearhead

    Tilasin uukoosta paketin keskiviikkona, seurasin paketin kulkua ja maanantaina 15:48 se oli saapunut lähipostiin.
    Odottelin saapumis ilmoo puhelimeen jota ei tullut, tiistaina ei kirjepostia jaeta joten lappua saapumisesta ei tule, ei tullut keskiviikkonakaan... torstaina lähin postiin kyseleen ja paketti löyty... perjantaina oli saapumis ilmo laatikossa...
    Summarum, paketti uukoosta lähipostiin 5vrk, lähipostin saapumisilmotus laatikkoon 5vrk
     
    Muokattu: 1.9.2017
    Mikkis tykkää tästä.
  13. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Lappeenrannasta aamulla paketti kohti Jyväskylää ja oli samana iltana noudettavissa, tämä matkahuollolla.

    Meniskin aina noin jouhevasti eikä niin että paketti joka olis kiire saada ja siinä vaiheessa kun soittaa asiakaspalveluun ja tiedustelee että missä h*lvetissä se on niin selviää että onhan tuo ollu noudettavissa jo 4päivää mutta ei varmaan oo muistettu saapumisilmoitusta lähettää...
     
  14. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Kiva ku tekstari tulee noudettavasta paketista aikasemmin ku ite paketti perille postiin. Parhaimmillaan yks aikuisten lelu seikkaili 3 viikkoo ympäri suomee ollen välil kateissa palatakseen taas seurantalistalle. Oli siihen aikaan kun noi seurantakoodit ei ollu yleisiä ja ees lähettäjä ei pystyny koko ajan seurailee missä paketti matkaa. Tais 3 kertaa keretä mennä hesan ja lapin välil enne ku tul Varkauteen.
     
  15. Jsp

    Jsp Gearhead

    Tuli tilattua tässä hollannista osia halvalla.. Katotaan miten käy. Tulevatko etes perille asti..
     
  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005366780.html


    Hienoa tietokoneistamista

    Voiskohan tossa olla sama, kun jossain firmassa oottelin omaa kuittia jonkun aikaa tulostus kävi tyyliin
    "pari edellistä, jaa tää tulee jo uudestaan, tätä on odotettu pari viikkoa, tää on päivän mukaan viimekuulta
    Jaa tää onkin sun"

    Kattelin et tiedot oli suurinpiirtein oikein, hetken juttelin ja sit lähdin. Tosin se tulostin vielä rouskutti sen jälkeen kun lähdin, tää toimisto neiti laitto laatikon sen alle, et pudotelkoot sinne ne kuitit ja sumplii myöhemmin mitä puuttuvia tulee ja montako tuplausta
     
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Maanantaina tilattu osa Skruvat:lta Ruotsista, Tiistaina 12.9.2017 klo 09.45 ilmotus lähettäjältä sähköpostiin, että tavara pakattu ja lähtee matkaan, rahdinkuljettajana DB Schenker...tänään Torstaina 14.9.2017 klo 9.51 tuli ilmotus että saa noutaa R-kioskilta...ei huonosti minun mielestä, kun 2 vrk ja 6 min meni Ruotsista tänne :odcool:
     
  18. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Siihen ei Suomen Posti päässyt väliin....? :poff:
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  19. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Se ois ainakin viikon seikkaillu jossain


    Jokuhan sanaili, et tulee halvemmaksi ottaa duunari palkallisena ajamaan ruotsiin hakemaan osat, kuin seisottaa autoa nosturilla osat postin takana
     
  20. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ei ole vielä kauheesti ollu postin toiminnasta valitettavaa, mut nyt on alkanu jo vähän tökkimään. Tuossa kk sit tarkistin trafin sivuilta ettei ole mitään rästejä ku oli tarkoitus viedä Vallu leimalle. No, sehän näytti maksamatonta ajoneuvoveroa... Soitto trafiin ja ihmettelyä virkailijalle että wtf, ei ole verolippua edes näkyny? No sehän tiesi kertoa että alkanu viime aikoina tulemaan vastaavia kyselyitä jonkun verran, eli lippuset katoaa postin syövereihin.

    No, sain maksutiedot ja hoidin veron (tosin autoa en kyllä vieläkään saanu vietyä leimalle saamattomuuttani...).

    Vajaa viikko maksusta, posti sai jo toimitettua huomautuslaskun verosta, alkuperäistä ei oo tähän päivään asti näkyny.

    Toinen tapaus viikon takaa; tuli soneralta (vai mikä lie telia? se nykyään on) lasku duunipuhelimesta. Tosin tämäkin oli huomautuslasku ja eräpäivä heti... No, onneks ei ollu iso lasku ja sain sen hoidettua.

    Alkuperäistä laskua ei oo tähän päivään asti näkyny...
     

Kerro tästä muillekin!