Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    YLlätävän nopee ärräpaketti. Ny jo kuopios. Porista lähti keskiviikkona. Viikonloppu sotkee ja paketti huilaa kuopios.
     
  2. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Kiinasta tilattu isohko äänenvaimennin (350-kuutioiseen aggregaattiin tarkoitettu) oli yllättäen jaettu muun postin mukana. Jotenkin se oli onnistuttu tunkemaan postilaatikkoon.:eek: En valita, päinvastoin, mutta eipä ole ennen moista tullut nähtyä.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Noku yleensä se tulee postisen välissä, et lie kenen muroihin taas joku tässä taloyhtiössä kussut että heittelee makasiinin mainokset jakeluauton ikkunasta ulos kurvaillessaan
     
  4. meteor

    meteor Gearhead

    Tilasin suomalaiselta firmalta kannenpultteja ym. ja kansipahvin ja toimitus matkahuollon lähelläpaketti lähi"siwaan". tekstari tuli ja kun pääsin kauppaan ja myyjä avasi peltikaapin ja totesin saman tein etten ota tavaraa vastaan. Kansipahvi oli kahden paksun aaltopahvin välissä ja taitoksella noin 30asteen kulmassa. Soitin kyseiseen firmaan mistä tilasin osat ja sanoin miten oli käynyt, pakettiin oli merkitty teipillä särkyvää ja maksavat siitä extraa eli pitäisi kuljettaa asianmukaisesti. Myyjä kaupassa muisti kuinka matkahuolto oli tuonut säkissä tavaraa kauppaan ja kansipahvi oli säkin pohjalla muitten kamojen alla. No nyt saavat keskenään vääntää mitä sopivat ja kuinka korvaavat. Toisaalta kansipahvin voisi laittaa kahden kovalevyn väliin, ei nitkahda ja kestää vähän taivutusta.
    Lähettävän firman tappioksi tämä kuitenkin kääntyy.
     
    rane58 tykkää tästä.
  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Meille tuli sisuun leilin koneeseen kansipahvi kahden 3mm vanerin välissä ja ympärillä alumiini U-listat kehikkona

    Siinä pitää jo käyttää luovuutta et saa taittumaan
     
    rane58 tykkää tästä.
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kaikki kuule onnistuu...mietipä sitä kun lämpöpatteritkin menee mutkalle tai oikenee kun erikoistilauksesta tilattu kaarevana...näinkin on käynyt :rotfl:
     
    rane58 ja esmi tykkäävät tästä.
  7. wilburi

    wilburi Gearhead

    Minäpä oon sen nähny livenä kun pojat päätti tehdä kaarevasta patterista suoran trukilla ja vieläpä pomon käskystä ..
    Olin aikoinaa pasilan transpointilla trukki kuskina ja kyllähän siellä tavarat vaihto muotoa harvase päivä
     
    eilhik ja esmi tykkäävät tästä.
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Oletettavasti juuri se sama tapaus...

    Oletko kuullut sen polkupyörän tarinan, josta oli runko poikki ?

    Se toimitettiin asiakkaalle hitsattuna ja asiakas oli erittäin tyytyväinen, kun oli juurikin lähettettännyt sen korjattavaksi, koska runko meni poikki jossakin Lapissa :rotfl:
     
    Inlinee ja esmi tykkäävät tästä.
  9. monster

    monster Gearhead

    Jos tää lämpöpatteri homma on yli 20 vuotta vanha juttu .niin olen toden näköiesti ollu tekemässä sitä käyrää patteria Muistan kun oli töissä puhetta että oli trukilla oijottu se meijän tekele. Porukalla oli aikas hauskaa silloin töissä.
     
    rane58 tykkää tästä.
  10. eilhik

    eilhik Double Gearhead

  11. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Jos rehellisiä ollaan niin täytyy ihmetellä tuollaista Kiinalaista postikulttuuria, mitättömillä postituskuluilla lähetetään tavaraa kaikkialle maapallolle ja vastaanotto maan postilaitos tuskin saa Kiinan postilaitokselta kulujaan pois.... o_O
    -Päin vastoin vastaanottomaille tulee kuluja eikä ihan pieniä sellaisia....:rolleyes:
     
    Inlinee tykkää tästä.
  12. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Kyllähän se Postin / Ex -Itellan hinnoittelu yksittäistä asiakasta kohden on todella kohdillaan vai millä on selitettävissä kotiin ovelle tuotujen tilausten hinnoittelu esimerkiksi Saksa-Suomi .

    Nämäkin kuljetusketjut tyssää edellä mainitun kuljetusyrityksen touhuihin, DHL,n välittäjänä ovelle paketista ei toimiteta kuin lappu että on "yritetty" tavoittaa ja samalta postikuskilta käteen saatuna kyseinen lappu ja tavarat jätetty konttorille edes yrittämättä ottaa edes mukaan.
     
    Inlinee ja rane58 tykkäävät tästä.
  13. Jsp

    Jsp Gearhead

    Minä tilasin saksasta keskipöntön taunukseen. 80€ makso pönttö ja 20€ postikulut. Toivat kotiovelle asti.
     
  14. paja1

    paja1 Double Gearhead

    pari päivää sitte tilasin länsisuomesta purkaamolta farkku passatin takaluukun täydellisenä. tänään soittivat matkahuollosta että se on nyt kouvolassa ja ainakin lasi paskana,muista vaurioista ei vielä tiedetä. :odrealmad: oli vaan tasan ainut senvärinen luukku koko maassa :soosoo::wc:
     
  15. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Posti on nykyään niin halpa ettei parinkymmenen kilsan päästäkään kannata enää oikein autolla lähteä hakemaan tavaraa, näin ainaki tässä pari viikkoa sitte oli tilanne.
     
  16. GMies

    GMies Gearhead

    Menee vähän offtopikiksi, mutta samat veijarit. Kuorma-auto toi pihaan vesisuodattimen 2 m korkea 1m halkaisija pyöreä säiliö, jossa venttiileitä ja putkiyhteitä, paino n. 2-3 sataa kiloa.

    Kuski katseli vähän aikaa ympärilleen avuttoman näköisenä, avasi sivulaidan ja alkoi hivuttaa säiliötä lavanreunalle ja lopulta pudotti sen maahan.

    Menin auton lähelle ja sanoin kuskille, ”miksi hajotit tahallasi tuon säiliön”, kuski katsoo ylimielisen näköisenä ja tokaisee ”on siinä vakuutus”.

    Postin kuljettajat kommentoi ehkä ”ei haittaa mua”.
     
    rane58 tykkää tästä.
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nyt en enää ihmettele miksi mun kiinanpaketteja on murjottu.
     
  18. paja1

    paja1 Double Gearhead

    nii just,"vittu mulla mitää vastuuta oo,mä vaa ajan". noissakin hommissa näkyy noita purkkaa jauhavia räppipipo narukäsiä makuupussit jalassa ja isolohkon männänrenkaat korvissa ja perässä raahautuu siljalinen ankkuriketju.
     
    miguelo, isoatlas, moottorinlohko ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

  20. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Hämmästyttävän nopeaa toimintaa postilta! Viime viikon perjantaina priority kirje asiamiespostiin (cittari, Kauhajoki) ja jo tiistaina perillä Britanniassa! :eek: Suorastaan uskomatonta!
     

Kerro tästä muillekin!