Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    25.5 maksettu Kiinaan pienen pulikan hinta ja 27.5 siirtynyt kuljetukseen.
    Palikka saapui maahan 4.6 ja siitä on lähetetty tulliselvitettävän lähetyksen saapumisilmoitus, ehkä samana päivänä, tai jopa seuraavana.
    Se tuli perille tänään 10.6, sitähän ei tiedä monta päivää sillä kestää tulla 60km matka lähimpään postiin...

    10 päivää Kiinasta Suomeen, Vantaalta Itä-Uudellemaalle kesti kirjekuoren tulo 6 päivää.
    Nyt tarttis sen paketin tulla vielä samaan paikkaan.
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Re: Postin, Itellan ja Matkahuollon " parhaita" - topics

    Tiedotusväline osasi kertoa, että Matkahuollon kuskaaman "huutopaketin" korvausarvo on max 20€/kg. Kun noihin huuto.netin kauppoihin liittyvien pakettien, hinta 5,90€, maksimipaino on 10kg, niin tarvittaessa laittaa pakettiin vaikka edellisen talven hiekotusepeliä määrän täyteen...
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Torstaina 11.6 soitin postiin ja sanottiin paketilla menevän yksi vuorokausi matkalla itä-uudellemaalle, äsken soitin uudestaan kysyäkseni moneltako paketti olisi noudettavissa, oli vastaus 2-3 työpäivää. Eli maanantaina.

    On toi nyt yks saatanan vittu taas vaihteeks. 8 päivää Kiinasta Suomeen kun seurantatietoja katsoo, Vantaalta 60 kilsaa kestää 11 päivää.


    Toinen paketti on eilen lähtenyt Turusta ja sitä odotellaan nyt toimitettavaksi ennen kello kahta.
    Kuskiinhan ei voi yhteyttä saada, jotta voisi edes paskalla käydä, nyt pitää tuijottaa ikkunasta ulos jotta tuleeko se paketti milloin.
     
  4. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    tammikuussa lähetetty kirje, ei oo vielkää perillä määränpäässä.
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Klo 18 läks paketti jenkkeihin, kattoos onko se aamupäivällä maanantaina jo toimitettuna.

    180€, 11kg paketti, 3 vuorokautta ja 9000 kilsaa.
     
  6. RB-440

    RB-440 1st gear

    Sattuneesta syystä liityin Autoliiton jäseneksi. Emäntä sai plussakorttinsa kirjeessä eilen, itse sain omani tänään.

    Mulla oli kirjekuori valmiiksi siististi avattu, ei tarvinnut itse vaivautua repimään. Kätevää.
     
  7. Motor & Parts

    Motor & Parts Gearhead

    Tilasinpa Amazonista paketin. Kotiin kuljetus oli Postin kautta. Lähetyksessä oli selvästi merkitty että milloin pitäisi olla perillä. Postin seurannasta kattelin että jakelupäivä se ja se. No kyseisenä päivänä (tiistai) olin kotona koko päivän. Ei kuulunut soittoa, ei koputusta oveen ja ovikello ei soinut. Keskiviikkona aamulla olin lähdössä lenkille, ni kappas siinähän se paketti nökötti ulko-oven edessä. Oli tämä kuski jättänyt sitten paketin rappukäytävään ulko-oven taakse.

    Onneksi kukaan ei ollut pakettia vienyt siitä.
     
  8. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Tilasin appiukolle ikänsä ja sairautensa vuoksi tarvitsemiaan lisäravinteita, 72 x 200 ml pulloja, kotiinkuljetuksella kun hakeminen on hankalaa. Postikuski sattui just pyrkimään pihaan kun nämä olivat postilaatikolla, appiukko joka nippanappa kestää omilla jaloillaan, rollaattorilla ja anoppi kävelykepin kanssa varmistuksena, postikuski oli vaan todennut että nämähän meneekin teidän kyydissä ja kohteliaasti nakannut vajaa 20 kg laatikot appiukon rollaattoriin. Vanhukset sitten känkkäsivät laatikoitten kanssa pihaan ja jotenkin saivat remmillä hinattua laatikot ulkoraput ylös.
     
  9. puna niska

    puna niska Gearhead

    vvvvituiks män
     
  10. ford71

    ford71 1st gear

    aihetta sivuten pakko kehua tilausten toimivuutta vannetukussa ja automaalit.netissä.muutamia kertoja molemmista tilanneena tavarat toimitettuna aina n.vuorokaudessa.viimeisin tilaus eilen 10.00 ja seuraavana aamuna 6.30 oman kylän postissa,must tosta ei voi paljo paremmaks laittaa.
     
  11. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    Matkahuolto aina onnistuu. Joko minun lähettämäni paketti makaa pitkään vaan hallissa, ja vastaanottaja jo hermostuneena kyselee missä paketti luuraa. No olivat matkahuollossa lyöneet puhelinnumeron koneelle väärin, joten mitään ilmoitusta ei koskaan olis tullut jos vastaanottaja ei olisi itse käynyt kyselemässä paikan päältä.
    Itselle käynyt täysin samoin.
    Viimeksi eilen sai taas ihmetellä, ei näkynyt ei kuulunut pakettia joten päätin mennä paikan päälle kysymään. Tilanne oli omituinen, koneella näkyy että lähetys on vastaanotettu toimipisteeseen, mutta heidän järjestelmässä koko lähetystä ei ollut olemassa. Siinä ihmeteltiin että tä, onneksi satuin näkemään pakettini lattialla niin saatiin ne sitten sumplattua mulle.
    Mut lähes joka kerta on joku sekoilu, ja onhan se aivan helvetin kallistakin vielä.
     
  12. GMies

    GMies Gearhead

    Eilen 15.7 tuli postissa saapumisilmoitus, tullasin lähetyksen ja tänään aamupäivällä postipoika kiikutti paketin ovelle ... että oli nopea toimitus, Posti sai papukaijamerkin. :D
     
  13. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    kohtuu nopsaan kulkee itellan lähettämänä tavara kun sattuu kuu ja tähdet oikeaan asentoon. laitoin keskiviikko iltana paketin tsekin tasavaltaan, tuli pe.kiittely viesti nopeasta toimituksesta.
    nopein ollu berliiniin 1 vrk.
     
  14. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Bärkkele unohtu tää topiikki, viimeviikol tuli postin "20" tonninen kuorkki pihaan. Siivos koiran juoksuvaijerin, pihavalot, kukkapenkin ja ojanpohjan. Kaikki vain sen takia ettei ajanu vartti ennen puhelimessa kerrottujen ohjeiden mukaan pihalle eri kautta :rotfl: .
     
  15. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    " Mitenhän vinyylilevy pitäisi lähettää? Ystävällinen postinkantaja oli taittanut tilaamani levyn keskeltä, että se mahtui postilaatikkooni."

    tuo oli kommenttina siitä postin rikkoman iphonen jutun yhteydessä
     
  16. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    16.00 tilasin englannista osia,seuraavana aamuna tuli viesti että huomenna kotiovella, ja oli aamulla,ei kyllä posti eikä mh liittynyt asiaan onneksi.
     
  17. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Kuten kannentiivisteet 5mm kovavaneria molemmin puolin ja alumiini U-kiskolla reunoilta nippuun
     
  18. oml

    oml Gearhead

    En tiedä että onko postin lakkoilu vaikuttanut matkahuollonkin toimituksiin, mutta erikoista on että matkahuolto saa paketin liikkumaan monta sataa kilometriä alle vuorokaudessa, mutta sitten paketin toimittamiseen linja-autoasemalta lopulliseen toimipisteeseen ei riitä yksi päivä vaikka välimatkaa on vain 2,3 km. :odroll:
     
  19. valpas

    valpas Gearhead

    Postipaketteja olen viimeaikoina jokusen lähettänyt.

    Lähettäminen verkossa maksaa halvimmillaan 6,90, enimmäispaino 35kg.
    https://www.posti.fi/palvelutverkossa/l ... #/?lang=fi
    Maksetaan pankkitunnuksilla etukäteen, ja printtauttaa sitten postissa liimattavat laput.
    Yleensä olen makasatuttanut tavarat, ja lähetyskulut etukäteen.
    Varmistuu myös vastaanottopaikka, eikä tule virhemerkintöjä.
    Semmoseenkin törmäsin, että paketilla on vähimmäiskoko, ettei putoa rullakosta.....
    Vähimmäiskoko 25 x 15 x 3 cm
    Vähimmäispaino 250 g
     
  20. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Sama ongelma täälläkin en ota "lähipakettia" kun paikallinen Matkahuolto - Valintatalo voi kestää jopa viikon osa paketeista jopa kadonnut tuolle välille saapumisilmoitusta ei tullut mistään päin ikinä, palautettu noutamattomana :mad:

    Jätätän sen paketin sovinnolla sinne Matkahuoltoon ja haen sieltä välimatka vain kilometrin verran enemmän ja paremmat parkkipaikat.
     

Kerro tästä muillekin!