Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Sen merkin vois kyllä hakee pois... edellisviikon perjantaina saapumisilmoitus, viime maanantaina tullasin, eivät sitte saaneet sitä toimitettua viime viikon aikana, odotellaan.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Taas jatkuu Postitellan sohlailut.
    Paketti lähti Ameriikoista 28.10 USPS:n toimesta Saint Louisista Suomea kohti, saapuminen Helsinkiin sunnuntaina 1.11 josta meni seurannan mukaan torstaihin 5.11 asti ennenkuin tuli ilmoitus jotta paketti pitää tullata.
    Paketti tullattiin torstaina ja sen jälkeen tuli tiistaille merkintä että paketin voisi tullata.
    Kiva etteivät aiemmin kerro paketin tullaustarpeista, tämän johdosta väliin osui viikonloppu, eihän paketti nyt mitenkään ehdi vuorokaudessa Vantaalta tullipostista Lahteen.
    Paketti oli 23 jälkeen perjantaina Lahdessa, sieltä se on matkustanut aamu yhdeksältä maanantaina Hollolaan ja saman päivän iltana taas takaisin Lahteen.

    Huomenna on varmaan postilaatikossa ilmoitus että paketti on ollut noudettavissa jo maanantaina lähimmästä Siwasta.

    Ei mee mun jakeluun miten helvetin vaikee järjestelmä Postilla voi olla jos 100km taittuu yli viikossa.
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Sen verran pitää tota Hollola-seikkailua pehmentää, että postinumerossa oli 1 numero väärin, joten se varmaan selittää sen siekkailut.
    Tosin sekään postinumero ei ollut Hollolaa.
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Se on kato hienoa ja tehokasta nykypäivää

    Kun ennen vein paikalliseen postiin kirjeen samalle paikkakunnalle.
    Aikanaan se postin lajittelija otti täällä sen kirjeen pois ja loput lähti kajaaniin jossa lajiteltiin kumpaan suomeen nää ny sit lähtee etelään vai pohjoiseen ja pohjoisen postit lajiteltiin postinumeroittain ja ne lähti paikallisiin posteihin lajitteluun ja jakeluun.

    Nykysellään ne ajetaan isoon keskukseen olikohan turkuun jossa ne lajitellaan ja lähtee jakelukeskuksiin taas monen sadankilsan päähän joista ne lähtee taas lajitteluun ja sit sinne paikallisposteihin jossa se postin jakaja kerää oman alueensa isosta laatikosta ja lähtee kierrokselle


    Ja jos se vielä jää kuormasta, niin taas menee vuorokausi ja jos vielä se myöhästyminen sattuu tiistaille, niin ketutus on taattu kun seurantaa kattoo, et se paketti on saapunut pe klo16 ja voidaan luovuttaa vasta maanantaina
    Tähän lisää vielä kiinnostavasti käyrän nousua, et josse näkyy siinä asiamiespostin lattialla
    (täällä sen ymmärtää kun on jakelurakennus erikseen ja asiamiespostin väellä ei ole edes avaimia sinne vaan postimies aamusta tuo ne paketit s-markettiin)
     
  5. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Huutopistenetistä huudahdin taannoin museoikäisiä painotuotteita. Myyjän kanssa käytiin eemelöintiä toimituksesta, ja esitti oivan idean hän: Postin omituisesta hinnoittelusta - ja maksikirjeluokan sikamaisesta lakkauttaisesta - johtuen olisi edullisempaa postittaa tavara kahdessa eri kirjeessä! Ja näin toimittiinkin. Huomionarvoista oli, että yhtä aikaa perjantaina postitetut kirjeet "erosivat matkalla", ensimmäinen tuli tiistaina ja se toinen SEURAAVAN VIIKON maanantaina! Puhumattakaan kaikista niistä (virallisistakin) kirjeistä, jotka eivät ole saapuneet perille ollenkaan. Esim. muutama lasku, joista itsellä ensimmäinen havainto on maksumuistutus! Postihan ei tunnetusti ota vastuuta mistään.

    Muuten olen sitä mieltä että on aika saatanan omituista, että Saksasta, Hollannista, USAsta tahi vaikkapa Japaniasta tilatut rätkäosat tulevat NOPEAMMIN ja HALVEMMALLA kuin vaikkapa Keravalta naapurikaupunkiin
    ostettu/tilattu vanha Tekniikan Maailma!!!
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Tosiaan, kahdessa eri kirjeessä tulee jo parin cd-levyn toimittaminen yksityishenkilölle halvemmaksi.

    Totesin tämän kerran itsekin.
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Miten mulla on oudosti käsitys, et pakettiautomaatti posti ei kulje normaalia lajittelua pitkin
     
  8. Hai

    Hai Double Gearhead

    Onko käsitys paremmasta reitistä vai huonommasta kuin tavallinen?
    Meikäläisellä on kokemuksia molemmista.
     
  9. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kävin tänään matkahuollossa pyörähtämässä tarkoituksena lähettää Ooppelin etupenkit. Käärin penkit muoviin, painoa niillä on 19kg/kpl.

    Rahti olisi ollut vaivaiset 88,10€ :eek: Siis jumalauta 88,10e, auton etupenkit, viehän ne toki tilaa mutta ei nuo nyt mielestäni mitkään isot ole, ja niin kevyetkin että vaikka naiskuljettaja saa niitä liikuteltua.

    Kannoin penkit takaisin autoon ja ajoin takas kotio. Mitä tästä opimme? KYSYKÄÄ AINA RAHTI jos olette lähettämässä pakettia "vastaanottaja maksaa rahdin" valinnalla, voi tulla ikäviä yllätyksiä ja uusia nimiä ihmeellinen myyjä -ketjuun.

    Ilmeisesti matkahuollolla menee niin hyvin, että asiakkaille ei ole tarvetta. Hyvä tietää, enpä tarvitse heidän "palvelujaan" enää jatkossa. :wc:
     
  10. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Miten onko kellään siitä huhusta tietoa, et virolaiset alkais suomessa ajamaan pakettia nopeammin, mut samalla hinnalla kuin posti?

    Jos esim. porista ne yhet renkaat tänne pohjoseen tuottaisi vironpojilla niin epäilys on, et vois olla ehjempänä perillä kuin itellan matkassa
     
  11. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    80km ja 3 pvä meni postilla,paketti kulki ekaks mikkelistä joroisten ohi kuopioon ja sit joroisiin ( 240km)
     
  12. 300

    300 2nd gear

    Paikallinen Posti-Pate ei pahemmin ovella odottele. Jos et alle 10sec ryntää ovelle kun ovikello soi, niin näkyy vain Transportterin takavalot...
     
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Vain Venäjällä on enää Itella, lienee syytäkin olla huolissaan jos tavarasi ovat sieltä kautta tulossa...Suomessa on Posti Oy :lol:
     
  14. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Itella-posti samaa p*skaa se on vaikka kakaksi kutsuisi kiinteempää ulostetta
     
  15. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Postia on muistettu oikein kunniamaininnalla valtakunnallisessa laatukilpailussa!
    Tosin kunniamaininnan jakoi "vuoden turhake"-kilpailun järjestäjä. Maininnan sai käsittämätön "postinen" paperikääre johon kääräistään roskaposti(mainokset ym ilmaispaska).
    Hyvä Posti!
     
  16. oml

    oml Gearhead

    Netin kautta tilattiin a4 kokoinen canvas-taulu. Paketin tulo hiukan kesti, mutta pakettia hakiessa selvisi että Ruotsin posti? oli pakannut a4 kokoisen ja pari senttiä paksun paketin 1m*1/2m kokoiseen säkkiin. :lol: Paketti on ollut varmaan jumissa jokaikisessä lajittelukeskuksessa kokonsa takia. :poff:
    http://aijaa.com/ks9Tbn
     
  17. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Oliko se ehjä ja virheetön??


    Jossoli, niin kiitä ruottalaisia pakkauksesta, et on joutunut erillisesti käsittelyyn ja säästynyt "Tysonin koukulta"

    Luulisi, ettei se ole linjalle joutunut kokonsa vuoksi
     
  18. oml

    oml Gearhead

    Itse taulu oli kyllä ihan ehjä, joten lähettäjän? kikka oli toiminut. Pokassa oli kyllä hiukan pitämistä kun postin täti ojensi jättisäkin tiskin takaa. :D
     
  19. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  20. voittol

    voittol 2nd gear

    Tekee tilaa mahdollisille kilpailijoille ?
     

Kerro tästä muillekin!