Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mites toi meneekään?

    Jos pakettia yritetään jakaa kotilaatikkoon se tuskin on kuittausta vaativa lähetys ja jos ei voida todistaa, että paketti olis tai ei ole luovutettu, se näkyy olevan henkilökohtainen kyynel
     
  3. urho3

    urho3 Gearhead

    No postilaatikoonko se Sun ostamasi töllön laittoi joka varastettiin kuukauden jälkeen?
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ääh mitään telkkareita ole ny varastettu, vaan koko ajatuska lähti siitä ku toyotpet;in paketti oli jaettu rappusille ja siihen kommentoin, että paskin noissa rappusille jättämisissä on et ne on siinä vaiheessa jaettu asiakkaalle
     
  5. urho3

    urho3 Gearhead

    No juu arvasin taas tämänkin fiktiivisen tarinan et keksit omasta päästä.
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Joku alko väittämää et posti korvaa jakamansa tuotteen, niin siihen sitten kyselin et kauanko se postin takuu on voimassa
     
  7. urho3

    urho3 Gearhead

    Jos se tuote on tilattu kirjattuna on posti siitä vastuussa siihen asti kun on luovuttanut sen allekirjoitusta vastaan. Eli ei posti Anna mitään maahantuojan takuuta siihen Sun fiktiivisesti tilattuun Nalle televisioon.
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Ellei se sitten katoa jakelussa silloin korvaavat jotain hiluja ilmeisesti

    Mutta kirjepaketista posti ei taida olla millään tavalla vastuussa
     
  9. urho3

    urho3 Gearhead

    Ihan sama kirje paketeissa jos on tilattu kirjattuna. Sitä vartenhan se palvelu on.
     
  10. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    eilen tilasin ja postin mukaan pitäs saapua huomenna
     
  11. paja1

    paja1 Double Gearhead

    kohta 2kk menny eikä takaluukusta ole rahoja saatu. ensin tein itse korvausvaatimuksen joka tuli 2vkon päästä bumerangina takasin. korvauksenhakeminen on lähettäjän vastuulla vaikka minähän sen paskan maksoin ja matkahuollosta hain. ja nyt se raato makaa tossa tallissa edelleen. luukun lähettäjä teki ilmoituksen kohta jo kk sitte ja 1,5 viikkoa sitten soittelin niin vielä ei ollu heille mitään vastausta tullu. älkää ikinä lähettäkö matkiksessa mitään mikä on arvokasta tai voi suht helposti särkyä :odrealmad: tosin meneehän ne vahvemmatkin osat paskaksi jos niistä laskee surutta toyotalla läpi :argue: kivaahan se olis hakee vaikka alsakannet mihin olis ajettu paketista piikit sisään :wc:
     
  12. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    26.2 Uspartsista tilattu tiipparisatsi. 27 päivä tuli tekstari jossa lähetystunnus. Viime perjantaina menin sitä hakemaan ja kerrottiin että lähetys on viivästynyt. Eilen seurantasivulla kerrottiin että saapumispäivä on 7.3 kello 1800. Tänään saapumispäiväksi kerrottiin 8.3 kello 1800. Onko meijän saarelta räjäytetty sillat helvettiin vai mitä vittua:argue: .
     
  13. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    En muista kerroinko yhen kokemukseni täällä, mut muija myi pari-kolme vuotta sitten muumimukin Espoon suunnille. Postilla matkaan, en muista montako päivää meni ku ostaja rupesi kyseleen paketin perään. No, jokunen päivä meni taas ja ostaja meinas jo tekstiviestitse tulla ns. lankoja pitkin ku alkoi epäilemään että ollaan kusetettu.

    Siinä vaiheessa laitoin ostajalle kuvan postin pakettikortista jossa on seurantanrot ym. ja soitin ostajalle perään. Pyyteli kovasti anteeksi jne. sanoin että soitapa sinne postiin missä paketin pitäis olla.

    Sehän soitti, ja soitti sitten takas mulle, että siellä se kuulemma on, vaikka oli kuitattu noudetuksi vastaanottajan nimellä.

    Oli kuulemma postipate painanut vahingossa kapulasta väärää nappia, oli postin selitys ostajalle. :odeek:

    Ite joskus ihan työkseni noita paketteja lähetellyt ja vastaanottanut, ja aina multa on haluttu allekirjoitus että on saatu kuitattua paketti vastaanotetuksi. :odroll:
     
  14. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Ihan perus kavallus sää korvaat ostajalle mukin hinnan ja posti pate saa uuden mukin, kun se on "kadonnut" jakelussa
     
  15. kingsway

    kingsway Gearhead

    Voi jee!
    Tilasin jokin aika sitten eräältä suomalaiselta vaihteistofirmalta osia. Iltapäivällä klo 17 olin myyjän kanssa puhelimessa, myyjä kertoi juuri paketoivansa pakettia ja että paketti lähtee vielä samana iltana.
    Seuraavana aamuna klo 7.30 tulee puhelimeen Matkahuollon saapumisilmotus. Minä puottelen saman tien persesuoli pitkällä Matkikseen ja siellä se paketti oli ihan oikeasti!
    Eipä ole ennen moista tapahtunut.
     
    Gary Grand ja wilburi tykkäävät tästä.
  16. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Mjoo, voihan se noinkin olla, mut jännä et tässä tapauksessa löyty kuitenkin.
     
  17. MJF

    MJF Double Gearhead

    Yhden sortin ennätys oli kans viime viikolla kun tilasin nippeliä Houstonista Texasista. Maanantaina iltapäivällä tilasin, torstaina oli nippelit postilaatikossa. Eipä ole näin nopeaa ennen tullut atlantin yli :)
     
  18. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Eilen joskus klo 15.30 - 16.00 välillä tilasin tavaraa US Parts:sta ja rahdin kuljettajaksi valitsin Matkahuollon...laskeskelin että mahtaisko tulla perjantai tai ensiviikon alussa Ma - Ti... :odroll:

    Klo 17.30 tuli US partsista jo seurantakoodi puhelimeen...yöllä tuolla ajellessa katselin muutamaan kertaan ettei näkynyt MH:n sivuilla vielä mitään
    n...tänään n. klo 13.00 tuli tekstiviesti että paketti noudettavissa Matkahuollosta.

    Kävin äsken hakemassa ja ei voi kun kehua molempia firmoja, hyvin toimi homma :odcool:
     
  19. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Koskiselta Hartolasta kun tilaa aamulla osia, niin saapumisilmoitus tulee Jkylän MHsta yleensä ennenkuin saavat Hartolan päässä sen paketin näkymään järjestelmäänsä...

    Ja paketti siis tulee useimmiten jo puolen päivän aikaan.:D
     
  20. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tänään tuli tekstari että paketti saapunut. Ihan hyvin potellalta, alle 200 kilsaa ja vain 9 päivää:rotfl::rotfl:.
    Kattoin tän farssin historiaa. Lajiteltu 27.2 01010 paikassa, seuraavaksi rekisteröity samassa paikassa 5.3 3 kertaa minuutin välein:rotfl:.
     

Kerro tästä muillekin!