Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Sain postista lapun jonka mukaan paketti on saapunut. En kyllä tiedä mitä olen tilannut, ja vielä enemmän ihmetyttää että paketti olisi noudettavissa Toivakan postista 30km päästä, vaikka lähin Posti olisi tuossa 3km päässä.

    Yritin soittaa asiakaspalveluun. Heti ensimmäisenä puhuva pää ilmoitti puhelun maksavan vajaan 2e per puhelu + 17 senttiä minuutti. Sitten piti näppäillä numeroilla haluanko palvelua ruotsiksi, englanniksi, uruguayksi, tai jos suomeksi niin odota hetki. Sitten pyydettiin painamaan 1 jos haluan osallistua johonkin kyselyyn puhelun päätteeksi, en painanut mitään vaan huusin puhuvalle päälle että en v**tu halua osallistua!
    Tästä puhuva pää vissiin pahoitti mielensä, kymmenisen minuuttia jaksoin jonottaa mutta kun kukaan ei vastannut vaikka mittari raksutti, lopetin.

    Puhuva pää antoi kuitenkin varmaan 7 kertaa puhelun aikana vinkin, että asioita voi hoitaa netissäkin. No sinne sitten. Työpaikan tietokoneelle chatti ikkuna auki, oujea, olet ensimmäisenä jonossa, yhdistetään....
    Odottelin yhdistystä hetken mutta ei se mihinkään.yhdistynyt. Kävin kahvitauolla ja takaisin tullessa yhteyttä ei edelleenkään ollut.
    Ruutu kiinni ja uudestaan, sitten yhteys löytyikin mutta ennen kuin ehdin kirjoittaa asiani, tuli ilmoitus että yhteys aikakatkaistu.

    Kokeilin soittaa myös maksulliseen reklamaatiolinjaan mutta ei sielläkään kukaan viitsinyt vastata.

    Jokohan huomenna sais jonkun kiinni...
     
    passerby tykkää tästä.
  2. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Jos töistä työajalla sinne tsättäilee, niin minusta se oikeuttaa "yritysasiakas" -statukseen, voihan sitä vaikka kysellä ensin tyhmiä jostain muusta yrityksen nimissä, yrityspuolella asiakaspalvelu toimii paremmin.
     
  3. darpen

    darpen Gearhead

    Toi yrityspuolen chatti toimii kyllä loistavasti ja itse olen hoitanut kaikki omatkin asiat sen kautta.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tsekkasin taas postin seurannasta piruuttani mitä kuuluu ja perkelettos "status" oli muuttunut, lähetys on matkalla tilaan:odeek: . Minnehän se mahtaa olla matkalla kun tässä maassa kuitenkin seikkaillu jo yli kuukauden.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  5. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Noniin, oma tapaukseni selvisi. Soitin taas puhuvalle päälle, joka hetken välein muistutti että asiat voi hoitaa myös netissä. Työkavereita alko jo huvittaa kun aina muistutuksen jälkeen huusin puhuvalle päälle että v**tu joo yritetty on!

    No vastas siellä vihdoin joku, ja selvisi että paketti on tuossa lähipostissa missä pitikin, on vaan Postimies Patella ollut väärä leimasin mukana kun kortin mukaan paketti ois toivakassa... :mad:
     
    passerby tykkää tästä.
  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Joskus menee sujuvamminkin; tullasin eilen klo 15.30 netissä ja paketti oli tänään klo 9.30 mulle toimitettuna Lohjalla.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  7. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Juu. Mulle kotiosoitteeseen tilattu paketti tuotiin työpaikalle suoraan käteen, vaikken ollut edes omassa kopissa.:odeek:

    No, nyt menee rattoisasti loppupäivä kiinalaisen koirarasvan tuoksussa.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Paketti edelleen "matkalla", posti ja ups ei vastaa sähköpostiin enää. Aika mielenkiintoista, pistin Ebay:lle päivitystä missä mennään, ne haluu postilta tai UPS:sältä todistuksen että ovat hukanneet lähetyksen sisällön. Kun kysyin sähköpostilla sitä "todistetta" niin viestintä loppui saman tien, eivät siis halua tunnustaa töppiään. Mitä vittuu nää luulee saavuttavansa tolla touhulla?
     
  9. pequli

    pequli Gearhead

    Ebaysta ostin E-kehoon sisäiset ja ulkoiset ovenkahvat. Tammikuun lopulla ilmoitus tavaran tullauksesta, jonka hoidin. Seuraavan kerran paketista kuuluu 20.2, kun amerikanmyyjä ilmoittaa, että paketti on noutamattomana palautettu. Paikallisen Ärrän tätiset eivät ole kahdessa viikossa saaneet aikaiseksi tekstaria, sähköpostia tai paperilappua meikäläisen suuntaan. No paketti uudelleen DHL:n kautta liikkeelle, ettei posti pääse väliin, 76€. Sitten löysi perille. Postiin kiukkuinen palaute ja korvausvaatimus, tuli 20 ikimerkkiä, jipii. Ja nyt vielä tullilta toiseen kertaan maksetut tullit ja alvit takaisin, joskus...

    Tällä viikolla torstaina 300C kolme viikkoa sitten varattuun turvatyynyn vaihtoon Autokeskukseen. Iltapäivällä soitto, ettei onnistu, koska posti on hukannut paketin, jossa aamuksi tilattu varaosa on, voiko auto jäädä odottamaan. Nipanokkelat eivät tietenkään voi ottaa osaa päivääkään liian aikaisin. Tänä aamuna paketti oli jo löytynyt ja homma onnistui.

    Nyt jännityksellä odotetaan seuraavaa loistosuoritusta.
     
  10. zuinula

    zuinula Gearhead

    Taannoin kun isäukko sairasti ja piti saada hälytysranneke systeemeineen. No velimies moisen tilasi ja sitä kiivaasti vartoiltiin, kun homma oli akuutti. Pari kertaa isän vaimo kyseli noutopaikasta kun ei ole kuulunut ja veli lähettäjältä joka sanoi että kettu on liikkeellä. Kerran satuin ko matkikselle, joka kaupassa toimi ja aloin oikeasti penäämään lähetystä. Hyvä keino on se ettei poistu ja antaa jonon kasvaa..
    Pienen kaivelun jälkeen ilmeni että ne oli lähettänyt noutoilmoitukset ittelleen:confused:
    Miten sekin on mahdollista, eikö kello soi kun lähettää noutoilmoitusta ja kattelee osoitetta, joka on sama kuin aamulla töihin mennessä auton navigaattorissa:D
     
    passerby, miguelo ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  11. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Viikko sitte tilasin my trendy phonelta varavirtalaturin. postin sivut ilmottaa vielki ettei tuote ole saapunut postille.
     
  12. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Liikkuuko posti viikonloppusin. Ny se näytti et ois maanantaina haettavana postista. Mun tuurilla huomenna lukee et toimityspäivää siirretty taimuutavastaavaa.
     
  13. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jumalauta nyt lotto vetämään, sain postin asiakaspalveluun luurilla yhteyden:confused:. Täti lupasi selvittää asiaa ja soittaa kohta. Uus lotto vetämään, se soitti mulle alle vartissa ja sit höpötettiin niin kauan että mun piti lopettaa se puhelu:rotfl: .
     
    xarper ja miguelo tykkäävät tästä.
  14. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Selviskö asiakin?
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    No ei:rotfl: . Väittivät että ovat saaneet mun osasta pelkän kääreen, juuri näin sanatakasti kääreen ilman sisältöä. Sain kuitenkin jonkilaiset ohjeet jolla saan lähettäjän puuttumaan asiaan uudestaan koska sille oli UPS ilmoittanut että paketti on jo menossa vastaanottajalle.
     
  16. Mopar

    Mopar Gearhead

    28,2 lähti pakeeti kiinasta, tullut vantaalle 16,3 eli jokohan ensviikolla tulis kotio????
     
  17. Mopar

    Mopar Gearhead

    Autto näköjään, ku vähän avautu:rolleyes:, tänään oli posti tuonut laatikkoon paketin.
     
  18. stana

    stana 3rd gear

    Tuli paketti joka oli tarkoitettu usan sisäiseen postiin, joku jenkki jantteri oli tilannut kilpitelineen ja takavilkut sekä rekisterivalon 650een kawaan, tuli mulle, oikean ostajan kuitti oli laatikossa. Tilasin kyllä samoja aikoja crossin jarrusatulan korjaussarjan samasta liikkeestä niin liekö ylimääräiset osoitelaput arvottu mulle. Väärän paketin seurantatunnus näyttää ettei ole vielä lähtenyt, ainoastaan luotu seurantatunnus.. Sain omat osani kyllä viime viikolla.
     
  19. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Suurin sääli on et suomesta sen paketin jatkotoimittaminen taitais olla halvempaa "Ryan";ilta ottaa lento ja käydä viemässä kouraan se loota


    Onkohan olemassa kuriireita jotka lentelee pitkin ja poikin maailmaa kuten simpsoneissa
     
  20. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    1.4. Alkaen käteisasiakkaat ei voi enää lähettää paketteja vastaaottajan maksamina.
    Selvisi tänään kun yritin lähettää pientä pakettia.
    Ei ole aprillipila, vaikka MH sivuilla asiasta ei muisteta mainita.

    Sääli sinällään kun tuo oli näppärä tapa missä ei tarvinnut arpoa lähetyskuluja (ja ne menin painon mukaan) etukäteen jos myydyt roippeet maksettiin etukäteen tilille.
    Jonkinlainen könttähinnoittelu tuli tilalle esim. auton rengassarja on nyt 59,90€, joka on taas hieman noussut samassa yhteydessä.
     

Kerro tästä muillekin!