Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    ^ Joku sovittaa niitä liivejä (?) par'aikaa..?
     
  2. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Soitin postin asiakaspalveluun. 10min päästä soitto takasi et paketti haettavissa. Oli tullu jo viikko sitte perille, eivät vaan olleet kuitanneet saapuneeksi. Liippalettiäijä oli tänä aamuna ärrällä sitä mieltä ettei oo heillä hyllyssä.
     
  3. ramman

    ramman Double Gearhead

    Se liippalettiäijä on nyt varmaan tuo hartsa69.n mainitsema sovittelija
     
    Gary Grand ja Nikuzai tykkäävät tästä.
  4. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Nii mäkin epäilin.
     
  5. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Mut olikin väärä kuppikoko ni piti laittaa eteenpäin :oops:
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  6. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  7. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Joo, posti taitaa kohdella kiinasta saapuvia lähetyksiä hiukan rennommalla otteella kuin "oikeita" posteja...
    Vaimo tilasi jotain rompetta (minun nimellä tietysti), seurailin sitä pakettia, tai kirjattu kiire siinä lukee, ja tänään sitten oli ilmoitus, että toimitettu vastaanottajalla.
    Ahaa, olen töissä, en kotona allekirjoittamassa mitään. Pojalle laitoin viestiä, että toiko posti kirjeen, ei tuonut. Hetken päästä tuli uusi viesti, oli postilaatikossa.
    Siis kirjattu kirje jätetty vaan postilaatikkoon.
    No ei siinä mitään sinällään, tavaran arvo on lähes olematon mutta jos käräjäoikeudesta tms. tulisi kirjattu kirje, jättäisikö ne sen sinne postilaatikkoon?

    Sama kuin joskus aiemmin muistaakseni kirjoitin, että paketti oli jätetty vaan portaille.
    Yleensä "oikeat" postit eli kotimaasta tai euroopasta tulleet menevät auton kyydissä tuohon asiamiespostiin, mistä ne on haettava mutta tuo oli vain portailla. Sinällään sekin oli ihan hyvä, ei tarvinnut lähteä ajelemaan 20km sen lootan takia.
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Osaa postipellet jättää niitä paketteja jalkakäytävänkin varteen oven pieleen


    Monesti miettiny, et kun kaikilla virastoissakin asioivilla on henkilökohtainen asiakasnumero, niin miks hemmetissä se heti pitää kaikkii kirjeisiin laitella
    Jos se kirje on tarkoitettu Pertti Joonas Näsälle Kankikatu 8;saan Tuupovaaraan, niin oletettavasti voidaan olettaa, et se kirje löytää Pertti Näsän Kankikadulta ilman sitä hetuakin

    Mut jos se meneekin herralle Mugabe Ident Itythief osoitteeseen Kankeakatu 8 Uupovaaraan, niin ilman hetua sillä kirjeellä ei oikeen tee mitään pahojaan
     
  9. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Jaaha, joku janakkalalainen näyttää saaneen minun taajuusmuuttajan. Tosin en tiedä, onko virhe Postin vai kiinalaisen rihkamakauppiaan, mutta sinne meni. Seuraavaksi karhuamaan rahoja Ebaylta tai Paypalilta, myyjäkin kun on näköjään potkittu Ebaysta ulos.
     
  10. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    USPS:n "Pika"kirjettä oon odotellut muutaman päivän..
    Lähti Tennesseestä 18.7.
    Tuli Hki-Vantaalle 24.7.
    Itse kaivelin seurantatietojen perusteella esiin ja tullasin 27.7.
    Siirtyi postin kuljetukseen 30.7.
    Nyt 1.8. se on luovutettu vastaanottajalle?!? Ei ainakaan mulle..:confused:o_O

    Vähän kiirekin olisi jo, kun ei Capricessa nopeusmittari toimi pyörittäjän puutteen takia. Huomenna on viimeinen katsastuspäivä.:mad: Jos pyörittäjä tänä iltana jostain löytyy, niin saan mittarinkin toimimaan.:D
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ainiin onnittelu kortti tuli helsinkistä ja avoimessa kuoressa, pitännee muistaa soittaa et oliko tarkotuksella auki vai ei, mut jos oli niin parempi olla auki kun silloin sen avaamisesta ei jää kiinni, niin se jatkaa matkaa "lajittelussa katoamisen" jälkeen
     
  12. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Ebaylta ja Paypalilta tuli ilmoitus rahojen palautuksesta, eli hyvinhän tämä meni. Eikö mihinkään voi enää luottaa?
     
  13. Turre11

    Turre11 2nd gear

    Ebay ja paypaliin voi, näköjään
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  14. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Joskus toimii, eilen aamupäivällä tilasin yhden virtalähteen ja nyt se on mulla kourassa.
     
  15. -tl-

    -tl- Gearhead

  16. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Torstaina 10.30 tilasin 09 numeroalueelta uuden moottorin ruohonleikkuriin, perjantaina 10.30 postimies koputteli talon oveen pakettia tuoden.
    Ettei ois liian positiivista, tää tuttu postimies kertoi että jos joku postin suhmurointi menee läpi niin palkka putoaa noin 8euroon tunnilta. Siis täh!?
     
  17. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Perkeleen rikkurit lajittelussa oli särkeneet paketteja ja sisältöä oikeen urakalla varmaan potkineet pitkin hallia

    Paketin päästä törröttää sisältöä ulkona ja kourallinen osia puuttuu valopuusta

    Sit emännän odottama joululahja oli kuorestaan rikki, eikä loota ollut ees pahemmin rytyssäkään, eli se on pakko olla pudotettu jostain tahallaan
     
  18. darpen

    darpen Gearhead

    Ennen vanhaan ku Kouvolassa oli matkahuolto, olin siellä asioimassa ja kattelin kun joku työntekijä pudotti kolme kertaa saman laatikon maahan.
    Yritti saada sitä pysymään rullakossa, mut ei oikein onnistunut.
    Toi oli vaan maan vetovoiman voitto hyllyttäjän älykkyydestä, mut en epäile etteikö noita heiteltäis ihan tahallaan.
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  19. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Korvausvetoomus postille, että olet rikkonnu paketit ja lisäät mukaan valokuvat. Kaveri sai 20€ käytetystä pelistä 80€ korvauksia kun jakso tapella. Hän oli kotona kun posti toi pakettia pihaan. Piti olla ovelle toimitus, kuski heitti vaan lapun laatikkoon että ei ollu ketään kotona. ( Ikkunasta seurasi että kaveri ei koskaan tullu ees ovelle). Hänellä oli myös pihalla valvonta kamerat rosvojen varalta. Noh hän riitautti jutun toimitti video kuva pätkän postilla postinjaosta ja siitä, että hänen piti ajaa 18km lähimpään postiin hakemaan pakettia + toinen takaisin + aikaa kului tunti. Uhkasi vielä vievän kuluttaja suoja-asiamiehelle toiminnan. 80€ tippu tilille korvausta. Kyllä ne joskus maksaa kunnon korvauksenkin töhöilyistä. Ainakin ei voi ees syyttää työväkeä. Ymmärrän että itekään tuskin kiinnostais paskaakaan tehdä postinhinnoilla mitään urakka hommia. Kokoajan on kiire, kiristetään tahtia laajennetaan jakelualuetta ja palkkapienenee. Sitten firman iso pomo nettoaa miljoonan vuodessa. Posti vielä hitain ja paskin kuljetuspalvelu noista. Ainakin pakettien osalta.

    Juuri eilennä UPS toi kotiovelle auton osia. To-iltana tilattu ja seuraavan viikon keskiviikkona kotiovella ja tavavat oli tilattu vielä englannista. Kyseessä oli 70x70x35 paketti joka painoin 5kg. Postin suomen hinnatkin olisivat varmaan samaa luokkaa kuin mitä itse maksoin moisen toimituksesta kotiovelle.
     
  20. -tl-

    -tl- Gearhead

    Toimitusjohtaja näyttää mallia miten niitä paketteja heitellään.

    [​IMG]
     
    Sierra, Chevadam ja Vermilion tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!