Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

 1. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Ei taida postin duunarit olla virkamiehiä, vai onko.

  "Virkamiehellä tarkoitetaan laissa henkilöä joka on virkasuhteessa valtioon."
   
 2. kuutio

  kuutio 3rd gear

  En
  mutta jos sais jtn työmoraalia niillekin.
   
 3. kuutio

  kuutio 3rd gear

  No jos duunari on töissä vaikka yksit. työnantajalla ja tahallaan tekee päin vittua niin ei sitä kauaa tartte työnantajan kattella.

  Minä niinkun moni muukin, haluaisin vaan saada sitä luotettavaa postinkulkua mistä maksetaankin. Vaan minkäs tolle organisaatiolle pieni ihminen mahtaa..
   
  Nikuzai tykkää tästä.
 4. lauri.v

  lauri.v 3rd gear

  Sehän olisi kyllä ihanteelista ja varmaan mahdollistakin mikäli ne isot pomot näkisivät postin todellisen tilan eikä vain sitä illuusiota mitä he toitottavat.

  Eli että posti toimii paremmin, nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan. Kumma vaan kun ei oikein tämä näy kuluttajille saakka.
   
  Nikuzai ja kuutio tykkäävät tästä.
 5. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Halvalla saa halvan duunarin.
   
 6. Vermilion

  Vermilion 2nd gear

  Tilasin 17.10 Torques.uk:sta tavaraa AN-6 to An6 18 degree liittimetn ultraflowna.
  Ei ole vieläkään saapunut tänne perille. Normaalisti tuolta lähetettynä 5-7 työpäivää se toimisaika. Suomeen tullu yli 2vk sitten mutta ei näy. Myyjä joutui nyt laittaman uuden osan tulemaan jo. Osa kuitenkin tuli Suomeen ja hävisi tänne. Tässä on sitä posti palvelua ilman lakkoa edes. Paketteja katoaa/varastetaan jo nyt niin paskat työehtosopimukset ja palkat vielä pitäis halputtaa -50% mahdollisesti vielä enemmänkin. Jos olisit postilla töissä osallistuisin heti lakkoon. Tekisin mieli ilmaista tuki postin pitkakaista henkilöstöä kohtaa ei siellä kaikki ole hälläväliä asenteella kuitenkaan vaikka orjatöissä ovatkin jo.
   
 7. fxsts

  fxsts Gearhead

  Paraneekohan lakon jälkeen?
   
 8. Vermilion

  Vermilion 2nd gear

  Jos työnantajan soppari menee siellä on jatkossa vaan työkkärin pakottamia ihmisiä töissä ja muita pakosti sinne joutuneita ihmisiä. Ei sentään nykyisestä surkeasta homma muuttuis super surkeaksi.
   
 9. fxsts

  fxsts Gearhead

  Eihän siellä pakko ole olla töissä! Kouluttaa itsensä että kelpaa muuallekkin töihin.
   
 10. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Ihan selvennykseksi, tämä PAU:n lakko koskee ainoastaan Postia eli kirjeiden ja lehtien yms lajittelua/käsittelyä sekä niiden jakelua.
  Siinä ei ole mukana Posti Kuljetus, se toimii AKT:n TES:n mukaan. Tästä johtuen rahtitavara kulkee normaalisti, sekä siinä sivussa varmaan osa postista joka saadaan lajiteltua vuokra- ja muiden firmojen henkilökunnan tai esimiesten toimesta.
  AKT:lla on kuitenkin myös omat neuvottelut menossa ja jos AKT/Posti Kuljetus aloittaa oman lakon, niin sillä on sitten paljon isompia vaikutuksia valtakunnallisesti. AKT kun pystyy pysäyttämään koko maan käytännössä.

  Posti ja Posti Kuljetus ovat eri firmoja. Posti Kuljetus muodostuu raskaasta runkoliikenteestä (rekat), joka kuljettaa pääsääntöisesti rahtia eri puolille maata, sekä raskaasta jakelusta, joka jakaa rahtilähetyksiä terminaaleista.

  Posti on taas se perinteinen kirje-/pakettiposti ja niiden lajittelu/jakelu.
   
 11. jariha

  jariha Gearhead

  kaikkien kuskienkin pitäs mennä tukilakkoon...
   

Kerro tästä muillekin!