Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

 1. TimoN

  TimoN 3rd gear

  Eikö noista ole ollut lehdissä viime aikoina juttua, että kyseessä on huijaus ja älä vaan mene maksamaan mitään. Posti itse ohjeistaa tommosta: https://www.posti.fi/private-news/tiedotteet/2020/20200323_huijausviestit_ohjeet.html

  Ei ihan suoraan osu otsikon alle, mutta kuljetusfirma kuitenin. Tilasin Saksasta tavaraa joitakin aikoja sitten, olivat keränneet yhden osan väärin ja reklamoinnin jälkeen saivat helatorstaina lähetettyä oikean osan tilalle.

  Kyllähän mä sen ymmärrän ja hyväksyn, että tavara ei Saksassa pääsiäisen aikana liikkunut, kun luvattu toimitusaika oli silti vain päivän verran yli yksi viikko, mutta sitten kun oli kulunut tasan yksi viikko, tapahtui kummia. Mulle tuli suomalaiselta logistiikkafirmalta viesti, että he toimittavat mulle UPS:n lähetyksen huomenna. Sinne sai ilmoittaa, jos suostuu ottamaan lähetyksen vastaan ilman kuittausta, ja soitin sinne ja kaikki piti olla ihan ok. Sitten UPS yhtäkkiä ilmoittaa, että ovat päivittäneet toimitusaika-arviota. Siihen oli tullut kuusi päivää lisää.

  Ja vielä kummempaa on tuo paketin seurannassa näkyvä liikehdintä. Eli se on saapunut ja tuontiskannattu Helsinkiin Tanskasta torstaina aamuyöllä ja samana aamuna se on ollut jo Tampereella. Siitä kun olisivat jatkaneet kolmostietä eteenpäin about toiset saman verran, niin se olisi ollut mulla, mutta ovatkin vieneet sen takaisin Helsinkiin ja tehneet paitsi saapumisskannauksen, myös tuontiskannauksen jo toisen kerran. Ja sitten se on siirretty muka postiin ja toimitus pitäisi tapahtua 1-2 päivän päästä, eli jos vaikka lasketaan vain arkipäiviä, niin maanantaina tai tiistaina. Ja UPS seurannan arvioitu saapumispäivä on siltikin torstai, eikä se paketti tosiaan ole saapunut, vaikka eilen sen jo kertaalleen piti tulla.

  Itselle herää kysymys, että mitä helvettiä. En ole vielä ottanut yhteyttä UPS:ään, kun olen ihmeissäni seurannut ton käänteitä. Onneksi se ei ole aivan älyttömän kiireellinen homma.

  [​IMG]
   
 2. MJF

  MJF Double Gearhead

  Hairahduin ostamaan Ebaysta tavaraa ja Kiinastahan se on tulossa. Rahtarina semmoinen firma kuin SpeedPAK. Seurannan mukaan paketti on tullut Suomeen jo viikko sitten, sitten ei mitään merkintää. Mikähän firma nuo täällä Suomen päässä kuskaa?
   
 3. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Sulla sentään on seurantanumero, mun e-bay-ostoksen kuskaa UPS ja ei oo mitään numeroa, millä edes etsis.... :odrealmad::odrealmad::odrealmad:
   
 4. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Sanoisin että 99% varmuudella Posti...oletko kokeillut jo sieltä sillä numerolla ?

  https://www.posti.fi/fi/seuranta#/

  Huomaa että Postilla on melkoine ruuhka tällä hetkellä...meinaa kaikki tilaa ihan hitokseen nyt netin kautta tavaraa.

  Voihan noita muitakin kuriireja kokeilla.

  http://parcelsapp.com/en/carriers
   
 5. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Matkahuollosta hyvä kokemus, lähti Jyväskylästä eilen aamulla ysiltä ja tänään aamulla puol kasilta kilahti puhelin että saa hakea. Kerrankin näin.
   
 6. T5

  T5 Gearhead

  Sisäkön X5 pyöräytti etukardaanin boorit siloseks. Tuon saa korjattua hommaamalla pidemmän kardaanin, joten vaihtoehdoiksi jäi kaksi:

  A) Koko kardaani Moskovasta
  B) kardaaniin hitsattava uusi pää New Yorkista.

  Tuplausäänen saattelemana ajattelin, että kyllähän sieltä Moskovasta tavaran pitäisi tulla aika pikaseen, kun New Yorkissa tilanne on/oli mikä nyt sattuu olemaan.

  Perseelleenhän se meni. Usasta tulee näköjään tavaraa melkein normaalisti ja samaan aikaan Moskovasta lähtenyt paketti näyttää tämmöistä infoa:

  Released from Russia

  09 April 2020, 00:52 104007, Khimki

  Onneks sai kesäauton ajoon, niin pääsee kumpikin töihin.
   
 7. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Fedexin toimitus Rockautosta taas meni kahden viikon päähän 5.5. saakka. Yleensä viikko plus miinus pari päivää on ollut aika normi.
   
 8. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  TNT:llä Thessalonikista Kreikasta vajaa 2vrk kotiportaille. Ti tilaus, eilen aamuna kun menin ovea avaamaan lukosta, oli paketti portailla.
   
 9. joelty

  joelty 1st gear

  Tilasin 30.3. Rockautosta osia ja seuraavana päivänä tuli jo tracking koodi. Sniiduilun takia tuli otettua USPS, kun näytti toimituspäiväksi 20.4. Se päivä meni ja viime viikolla ihmettelin ku edelleen näytti seurannan mukaan olevan San Franciscossa. 23. päivä tuli sitten laitettua missing mail - ilmoitus (ensin piti tehdä tili sitä varten :rolleyes:) Noh mitään ei edelleenkään kuulunut kunnes tänään alkoi USPS:n seurannassa tapahtumaan. Oli nähtävästi 25. lähteny jenkkilästä ja tänään Japanista ja saman päivän aikana saapunut jo Suomeen ja nyt näkyy postillakin seurannassa samalla koodilla. Tietty aamulla tuli toi kusetusviesti muka puuttuvasta maksusta. Onneksi sentään tiesi ettei se vielä täällä ole. Nyt vaan jännäämään, josko kohta sais osat ni pääsis kasaamaan..
   
 10. MJF

  MJF Double Gearhead

  Tänään oli paketti postilaatikossa, posti siis toi perille. Postin seuranta ei tunnistanut koodia.
   
 11. Jukka_S

  Jukka_S Gearhead

 12. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  USPS pikkupaketti kohta kolmatta kuukautta matkassa - vieläkin...
  Toisaalta positiivista kotomaasta: tilasin tuotteen maanantaina ja saapui POSTIlla jo tiistaina paketti. Oli toki Express ja kotiovelle.
   
 13. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Ootko Matti huomannut, että OmaPostissa näkyy uusi tracking -numero Suomessa?
   
 14. MJF

  MJF Double Gearhead

  En o_O Nyttenkin on speedpakilk paketti tulossa, eikä omaposti löydä sitä ollenkaan.
   
 15. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Tulossa pieni paketti USA;sta. Usps:llä hitaasti mutta varmasti Amsterdamiin asti ja sitten iso musta-aukko kait nielaisi sen, kun ei auta mitkään tracking numerot. Käsitääkseni tässä vaihessa Usps tracking numero vaihtuu global tracking numeroon ja kuljettajana ties minkä maan posti?
   
 16. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Posti toi mulle naapurin uuden pankkikortin,naapuri ei jostain kumman syystä arvosta postin jakelua...
   
 17. paja1

  paja1 Gearhead

  Tilasin kiinasta yhden mittarin. Joskus yli kk sitten. Aloin kattelee seurantaa joko se ois lähellä,kun arvioitu saapuminen oli viimeistään 14.7. No sitä oli näköjään yritetty jo parikolme viikkoa posti toimittaa ja useita yrityksiä,emaileja,txtviestejä laitettu mulle. En oo kyllä nähny yhtäkään ja nyt posti on laittanu sen takasin Kiinaan. Että semmosta
   
 18. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Toisenlainen kokemus. 25.6 tilasin Intiasta vertical milling sliden, mitä lieneekään suomeksi. 1.7 pitelin kyseistä kapinetta kädessä.

  Ai niin, mutta tämä ei liittynytkään Postiin tai Matkahuoltoon, kun kuriiri oli Fedex...:poff:
   
 19. dallas

  dallas Gearhead

  USPS paketti lähti Rhode Islandista ja nyt ollut trackingin mukaan jo 2kk Jamaica NY. Tässä välissä tuli jo Texasista rokkiauton paketti viikossa Fedexillä...
   
 20. jus57

  jus57 Gearhead

  En jaksanu kahlata koko topikkia läpi joten millonkas kannattaa tehdä korvausvaatimus postille?
  Tavara rekistöröity postiin 20.07.20.Sen jälkeen ei mitään....
  On tehty netissä kysely sekä soitettu asiasta mut ei Etene mihinkään!
  Omassa postissa näkyy edellinen tietoineen.
   

Kerro tästä muillekin!