Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Täällä sentään postinjakajat käy sellaisten pakettien kanssa, mitkä yleensä saa fillareilla kulkemaan, kolkuttelemassa ovella ja tainnu joskus jättää ovellekin jos ei oltu paikalla, mikä tietysti minulle helpompaa kun tehdä erikseen keikka tuolla kylällä, sikäli on palvelu toiminu.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    FedEx:n kautta tuli joulun tienoilla paketti. Puhelin soi enkä ehtinyt vastaamaan, soitin takaisin vartin päästä ja kuski sanoi olevansa oven takana. Ei muutaku hopotiloikkaa kotiin ja sain paketin.. Hienoa palvelua.
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Toi nouto postista seuraavana päivänä johtuu siitä, että kaikilla paikkakunnilla postikonttori ja postin jakelukeskus ovat eri paikoissa. Ja jakamatta jääneet paketit palautetaan jakelukeskukseen, josta ne sitten joskus siirretään postikonttoriin. Kuitenkin joka paikassa toimitaan saman kaavan mukaan eli korttiin merkataan mahdolliseksi noutopäiväksi seuraava päivä.
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Tä? Ei se nyt ihan noin mene. Tai mistä minä tiedän, enhän ole hoitanut paikallista postia kuin reilut 10 vuotta...
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Näin ainakin Järvenpäässä, missä toi postin jakelukeskus on ihan eri paikassa kuin postikonttori. Jakajat ja jakelu-autot toimivat jakelukeskuksesta käsin ja kun kaikki jakajat ovat palanneet lenkeiltään ja palauttaneet jakamattomat paketit sekä laatikoihin ja luukkuihin sopimattomat kirjeet, ne toimitetaan postikonttoriin, josta ne saa noutaa. Siksi ilmoitukseen laitetaan seuraava päivä, ettei joku mene lapun kanssa konttorille vaatimaan pakettiaan, joka ei vielä ole konttorille ehtinyt. Siellä missä jakajat lähtevät samasta osoitteesta kuin konttori saattaa homma olla toisin.
     
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead



    Siellä missä jakajat lähtevät samasta osoitteesta kuin konttori saattaa homma olla toisin.

    täällä maaseudulla menee juurikin noin . päivällä kun on tuollainen piletti postilaatikossa niin sen lähetyksen voi hakea samana päivänä SIWApostikonttorista kello 17.00 jälkeen . viimeksi tänään oli tuo kuvio .
     
  7. capri30S

    capri30S 1st gear

    Mä ainakin kerran avauduin tossa paikallisessa postissa ja kysyin että miksi sitä pakettia ei saa samana päivänä, auto kun lähtee kierrokselle tolta konttorilta ja palaa samalle konttorille. Kysyin vielä että viettääkö mun paketti yönsä autossa, niin vastaus oli ettei tietenkään, se on tuolla takana.. Mutta ei vaan voi prkl hakee sitä sieltä mulle kouraan!
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Paikallisessa asiamiespostissa ymmärrän kun postikonttoria hoitaa s-marketin väki ja postin jakelun sekä kuljettelun postin väki,
    muttakun ne paketit siirretään sinne s-markettiin jakelukierrosten päätyttyä ja silti ei saa pakettia ulos vaikka se järjestelmään on kirjattu markettiin kantaessa.
     
  9. hamppi

    hamppi 2nd gear

    Ittee jäi hiukan ihmetyttämään kun vajaan 700e ruiskuosia sisältäneen paketin sai vilauttamatta minkäänlaista henkilötodistusta, riitti kun oli saapumisilmoituslappu mukana..
    20e kirjalähetystä hakiessa taas katottiin tarkkaan :lol:
     
  10. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Kanssa ihmetellyt monesti sitä, et anopinkin paketin saanut haettua ilman valtakirjaa, kun osoitteen sanoin niin sain paketin :-? Sen osoitteen kun saa luvatta hakija siitä laatikosta josta postin varastaakin :poff:


    Siksipä itelle tulee vilkkuvaloja postiennakkona, et myyjä saa omansa pois jos "pate" jakaa saapumisilmoituksen väärään paikkaan :odroll:
     
  11. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Jos ihmisillä on noinkin paljon ongelmia postin kanssa niin suosittelen todella olemaan yhteydessä postin pääkonttoriin.

    Itseäni ketuttaa suunnattomasti kun yrityksen paketteja pitää jatkuvasti suoltaa ympäriinsä ja posti se vain ilmoittaa että taas nousee hinnat mutta palvelut ei muutu. Varsinkin siis kun jos posti tyrii niin moni asiakkaista saattaa olettaa vian johtuvan kauppiaasta, eli vaikuttaa asiakassuhteisiinkin.
     
  12. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Meillä kans posti lopetettii ja siirty tohon R-kioskin yhteyteen. Jos paketti lappu tulee perjantaina nii vasta maanantaina voi hakee sen paketin ärrältä. Ei vahingossakaan voida antaa aikasemmin.

    Meillä nyt ongelmaksi alkaa muodostua se että ei tuu postit oikeisiin laatikoihin. Meijän postit taas tänää vaihteeksi asunto 1 laatikossa ja monesti asunto 3 postit meijän laatikossa. Kaikki 3 laatikkoa vierekkäin, kaikissa nimi ja kaikki erivärisiä vielä kaikenlisäksi...
     
  13. jyke

    jyke 1st gear

    Tilasin tässä joulun jälkeen tavaraa, jonka oli määrä tulla postikonttoriin. Eipä siinä mitään, asia ok, kun myyntihetkellä niin sovittiin. Paketti sinänsä oli niin pieni, että olis mahtunut postilaatikkoon ja yleensä täällä on lähetykset tuotu ovelle, jos on suurempia. No tämä paketti oli kuitenkin mennyt 60 km päässä olevaan postikonttoriin vaikka osoite oli täysin oikein. Jos ei olisi sattumalta ollut muuta kulkua siellä päin, niin olisin kyllä soittanut, että tuokaapa se kotiin asti.
     
  14. SamiL

    SamiL Gearhead

    Mikähän järki tuossakin on? Samanlaista on kuulunut joistakin Matkahuolloistakin. Samat ihmiset hoitavat samoissa tiloissa niin muuta myyntiä kuin postiakin sekä arkena että viikonloppuna, mutta kieltäytyvät menemästä johonkin hurkkaan huoneistossa muulloin kuin ma-pe määrättyinä kellonaikoina. Meillä on tässä muun myynnin ohessa sekä Matkahuollon että Itellan asiamieshommat, eikä tulisi mieleenkään, etteivät ne olisi auki silloin kuin liike on muutenkin.
     
  15. SamiL

    SamiL Gearhead

    Olihan niissä lähetyksissä kai osoitteisiin laitettu asianmukaisesti myös as. 1, as. 2 jne? Postihan jaetaan ensisijaisesti osoitteen perusteella.
     
  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Muutamakin ollut ja vastaukseksi tullut "olemme olevinamme pahoillamme ja elämä on" :eek:
     
  17. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    SamiL: Siitä en osaa sanoa miks just tällee ärrällä toiminta. Olihan se kiva koko vkl ootella yhtä perkeleen osaa jonka ois voinu asentaa heti ku ois saanu sen käteen.

    Ja mitä tulee tohon postit väärässä laatikossa nii on ollu kaikissa toi as ja numero oikein. Mä tosta jo postii valitin nii vastaus oli " Ikävä kuulla, että postinjakelusi ei toimi moitteettomasti. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme esimerkiksi sähköpostilla asiakaspalvelu@posti.fi, niin huomioimme palautteesi alueesi jakelussa."
     
  18. SamiL

    SamiL Gearhead

    On kyllä ärrällä huonoa asiakaspalvelua, kun eivät vaivaudu postiasioita "virka-ajan" ulkopuolella hoitamaan. Mikään muu sitä ei estä. Meiltä kyllä saa paketit ulos ja sisäänkin vaikka sunnuntaisin, enkä tunne siinä mitään menettäväni.
     
  19. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Mainoskin menee: "R-kioski, hidas sekä tukala on asiointi"

    R-kioskihan on saanu nimensä siitä että siellä asiointi aiheuttaa ärräpäiden päästelyä.
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Eikös jossain vaiheessa mainoksissa kehoitettu ottamaan paketit R-kioskille, että ne saisi virka-ajan ulkopuolellakin.
     

Kerro tästä muillekin!