Power hot rod reunion 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja starcraft, 5.6.2010.

  1. starcraft

    starcraft Gearhead

    Tässä kun on kesäloma suunnitelmia tehty niin huomasin että tämä tapahtuma osuu just sopivasti kohdalle kun ollaan ruotsissa lomailemassa. Onko porukka käynyt tuolla? Minkä tyyppinen tapahtuma tuo on? Ainakin old school kiihdytyskisaa on mutta onko cruisingia tai meeting aluetta jos ajelisi vanhalla cadillä tuonne? Ja tietysti vihjeet hyvistä mutta ei hirveän kalliista majoituspaikoista olisi kiva saada.
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tuolla on vähän keskustelua viime vuodesta:
    Reunion
    Eli periaatteessa aivan loistava tapahtuma, rodia/kustomia/street machinea on valehtelematta hehtaarikaupalla. Ongelmaksi ovat vain muodostuneet ne jotka örveltävät yön yli. No, itse olen käynyt (ja käyn tänäkin vuonna) päiväseltään - ja silloin voin suositella.

    Tuolta vähän porkkanoita:
    Videoita
    Kuvia 1
    Kuvia 2
    Kuvia 3

    Kannattaa pistää muuten merkille tuolla huvialueella ei-harrasteautojen määrä joka on niin lähellä nollaa kuin oikeastaan voi olla. Majoituksista en sano mitään kun en ole tarvinnut, Malmbyn lähellä on kyllä esimerkiksi Mariefred ja varsinkin Strängnäs - eivätkä Enköping ja Eskilstunakaan niin kauhean kaukana ole. Eikä Tukholmakaan eli eiköhän sieltä yöpaikka löydy, tosin kannattanee varata ajoissa. Kuten edellä mainittiin, itse en yöpyisi huvialueella. Kannattaa tulla muuten paikalle ajoissa, kun varikot/ympäristöt ovat täynna on parkkipaikka tuo tien varsi kuten kuvissa näkyy, sieltä loppupäästä tulee aikalailla kävelymatkaa. Ja ruoka/juomapalvelu on sitten onneton.
     
  3. nash

    nash 3rd gear

    Meitä lähtee tänäkin vuonna 6 auton letka. La-su välinen yö yövytään Tukholmassa. Suosittelen tapahtumaa
     
  4. starcraft

    starcraft Gearhead

    Meillä on juniori mukana joten tapahtuma-alueella ei yövytä. Jostain lähistöltä etsitään yöpaikka. Vihjeet edelleen tervetulleita. Tullaan etelä-ruotsista tuonne ja sunnuntaina lähdetään iltalaivalla suomeen joten ei taideta Tukholmaan ainakaan perjantaina vielä yöksi ajella. Mites muuten aikataulut? Onko tuolla tapahtuma-alueella toimintaa heti kukonlaulun aikaan vai koska sinne alkaa porukkaa tulemaan?
     
  5. starcraft

    starcraft Gearhead

    Nyt on sitten hotelli varattu Eskilstunasta pe-su. Nyt vaan odotellaan heinäkuuta! Ja jännitetään pysyykö auto kasassa koko ruotsin turneen...
     

Kerro tästä muillekin!