Power Meet 2006

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Arttu78, 29.3.2006.

  1. veekasi

    veekasi Gearhead

    Ei o tyhmiä kysymyksiä, monesti tyhmempää jättää kysymättä.
    kts power meet-kotisivu http://www.bigmeet.com/index.html
    . Kyllä ja ei...power meet alueella on tilapäinen power camping, mut muitakin(lue tasokkaampia) on kts ed vastauksia.
    kyllä pääsee.
    $$$ kts ed vast. meillä tsadista 181suunta
    Tukholma-västerås vajaa sata kilsaa
    Tapahtuma-alueella tarjoilut aika ala-arvoista ja ei niin halpaa=kylmiä ja kuivia sämpylöitä joiden välissä jäisiä nakkeja(nekin ruotsalaisia), eli kannattaa varata kylmälaukku mukaan(hiilihappojää on kova sana) ja grilli tms.
    Ja ehkä tärkein...cruising on lähinnä jonossa seisomista->jäähdytys kuntoon! Tai vaikka laittaa tilapäistä lisäflektiä ym. tunnissa voi joskus päästä ajaan jopa muutama sata metriä, rinki(reitti) kestää joskus useita tunteja! Ja paljon asennetta, siellä on tuhansia autoja, joten monenlaista väkee mahtuu mukaan, on perheitä, on ruåttalaista teiniporukkaa pseet olalla. Mut pääsääntösesti meininki on aika rentoo, kenelläkään ei o kiire(paitsi jollain tuuninkikikottimilla) ja tietä saa antaa(toisin kuin suomessa) ja aika vapaata(ts kytät ei ihan äkkiä puutu menoon), mut joku roti olla pitää. Ja ei haittaa vaikkei puhuis alkuasukkaiden kieltä, juttuu autoista riittää silti ja siisteille peleille voi näyttää peukkua tms ja ne yleensä pysähtyy kuvaa varten, kun pyytää ja näyttää kameraa. Ringillä ajaessa tulee taputuksia ym ja pikkuskideillä on kylttejä joissa lukee burna vaikkei tää reitti mikään jäähallin kuminpolttosuora ookkaan, on se joskus vahingossa kumi pyörähtäny skidien iloks. Ikean parkkis on taas enemmän sitä varten.
    Ja tietysti ruattin rupioita tarvii, kun kortit ei käy joka paikkaan(kuten näyttelyalueelle tullessa) ja automaatista tankatessa ei sit saa tankkii täyteen(400rupiaa max???)
    Täs jotain ptä omista kokemuksista.
    Muistankohan oikein et promilleraja ruåttis olis vaan 0,2!? Laivasta tullessa on usein ratsia, et ihan kuskeille tiedoks.
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Mainittua Ikean parkkista = Hällaa (muutama kilometri Västeråsista Tukholmaan päin) suosittelen lämpimästi iltaisin. Siellä on hyvä meininki, McDonalds, ruokakauppa ja valtava parkkipaikka jossa meinaan kalustoa riittää, paljon sellaista jota ei muualla näe. Pikkumiinuksena veekasin mainitsema teinikuminpoltto. Promilleraja on tosiaankin 0,2 - ei kannata riskeerata.
     
  3. eastwood

    eastwood 3rd gear

    Tuossa oliin jo mainintaa siitä letka liikkuu usein todella hitaasti, eikä esim. cruising lenkin vastakkaiselle puolelle pääse missään puolessa tunnissa kiireen sattuessa, eli kiire pois ja kaikki kamat mukaan mitä lenkin mukana tarvitaan. Usein käynyt nimittäin niin että joku on leirialueelta soitellut ja pyydellyt jälkikäteen kyytiä, huonoimmillaan nouto kestänyt 4 tuntia. Reitti kun viritelty kaupungin ympäri eikä keskustaan ole lupa ajella muilta kuin asukkailta, arvatenkin nykyään tulee se hotelli varattua lenkin sisäpuolelta.
     
  4. sbc-5.7

    sbc-5.7 1st gear

    suomileiri?

    Se on se suomi-leiri ihan ok vaihtoehto jos ei välttämättä tartte hotellin palveluja ja kestää "pienen" biletyksen. Sijainti tapahtuman kannalta aika mainio ja siellä on saunat ja ruokaakin saa sekä tietenkin pääsee osalliseksi iloisesta suomalaisesta reissumeiningistä....


    eli missäs se sellane siella on. ite kerran kayny powermeetissä ja nyt ois tarkotus. lahtiä taas. vai tarkottaako sita isoa leirialuetta, misso myös ruåttalaissii.?
     
  5. sbc-5.7

    sbc-5.7 1st gear

    jos on k-suomesta lahtioita vois ajella letkassa. ootteko vertaillu hintoja laivamatkoista. missa halvin... ollaan kylla komiasti jalessa pari kuukauttta, mut pittaaa koittaa jos viela lippuset sais.
     
  6. IROC-Z

    IROC-Z Gearhead

    Torstai-illalla lähtee porin seudulta 6kpl f-bodyja finnlilnkillä kohti kappelsääriä. Finnlinkki on hyvä purkki! hintaan kuuluu 2x ruoka ja saa nukkua rauhassa! Meuhkataan vasta sitte paikan päällä...
     
  7. CapriceClassic

    CapriceClassic 1st gear

    Kiitoksia vastauksista, ehkäpä sitä jo ensi vuonna uskaltautuisi mukaan...
     
  8. Ylli

    Ylli Gearhead

    Pakko nostaa tätä, kun eihän lähtöön oo enää ku vajaa 8vkoa....
    Ke 5.7 gabriellalla yli ja la 8.7 takas...on meidän suunnitelma

    what ever :pinup:
     
  9. Vellu71

    Vellu71 Gearhead

    Ylli siun ei tarvii varata hyttiä kun pääset ilmaiseksi putkassa :rotfl: Ja säästyy rahat
     
  10. hervoletti

    hervoletti 3rd gear

    Missä nuo kustomit kokoontui viime vuonna ja missähän tänä vuonna tietäiskö kukaan, jäänyt väliin joka vuosi näkis edes joskus, pukatkaa yvtä jos ei julkista tietoa.... :eek:
     
  11. minkkinen

    minkkinen 1st gear

    viime vuonna käytiin kattomassa meininki ja täytyy sanoa että hauskaa oli. kyhättiin snadi videopätkäkin tapahtumasta. moni varmaan nähnytkin, mutta kattokaa sitten vaikka uudestaan.
    http://www.minkkinen.1g.fi/powermEET.wmv
    16MB 2min15sec
     
  12. vpoint

    vpoint Gearhead

    Onkos pohjosesta lähössä porukkaa?? Meinattiin lähteä suihkiin keskiviikkona 5.7. Torniosta ruotsin puolta alas kohti Västeråååsia. Siis lähössä ainaki 1 cäccylällinen reippaita "nuorukaisia" :lol:
    Majottuminen....jos perille päästään, olis tarkotus järkätä sinne Johannisbergin leirintäalueelle. Toivottavasti sinne mahtuu ku ei kiinnostas se power campinki-mudrace.
     
  13. Ylli

    Ylli Gearhead

    Pakko nostaa tätä topiccia...vaikka teksti onkin lähes "asiatonta"!
    Eihän nuo matkat yleensäkään vaadi rahaa juuri ollenkaan, kun elää säästeliäästi? 8)
    Tänä vuonna on parempi olla laulamatta laivan karaokessa...ku ei tuo laulutaito ole sieltä parhaimmasta päästä :oops: . Tai ainakin "aikuinen nainen" vaihtuu "luotan sydämen ääneen"...
    Tänä vuonna pitää ostaa tuliaiset ajoissa kotiväelle. Viimeeksi Utin ABC:ltä ostetut tuliaiset oli halpoja verrattuna siihen ku joutu ostamaan kaverilta vikinglinen muovikassin, jota en ite sattuneesta syystä kerennyt ostamaan. Siis vaikka tuliaiset suomesta, niin kassi ainakin ruottista!
    Telttapaikkahan on varattu suomileiristä, ja sieltä pitäis löytyä kultaduplee-kellokin joka jäi sinne viime vuonna :odroll:
    ps. tulee aika reilusti matkatavaraa, kun pelkästään yksi kassi menee valeasuihin :-?
    +ps. ja kylmälaukkuja ei oteta nyt es mukaan, viimeeksi sovittiin "poikien" kanssa, että turhaan ei sitten laukkuja availla...niin oli kiva avata kylmälaukku su-iltana kotona, joka oli täynnä HK:ta, lihiksiä ja lihapullia...tosin aika heikossa hapessa matkan jäljiltä, mutta tärkeintä oli, ettei turhaan availtu :p
     
  14. hot rod

    hot rod 1st gear

  15. jaketin

    jaketin Gearhead

    eipä tarvii lähteä, tuli esteitä :mad:
     
  16. shark

    shark 3rd gear

    Kaikille mutapainijoille tiedoksi.Nassesetä campinki on siirretty pois kentältä jätehuoltosyistä.Ohjattu sen suuremman leirin yhteyteen järven rannalle.Saa nähdä kuinka paljon Mälarin järvi tulee saastumaan (b-vitaminipitoisuus nousee)Kaasukammoin paikat varattu merkkikerhoja varten joten muualla kentällä ehkä vähän väljempää.Myös uusi ulostulo kentältä avataan ruuhkien välttämiseksi.Auto tech on muuttanut toiselle puolelle moottoritietä (Hälla alue= Ikean parkkis).Siellä on huolto auki ympäri vuorokauden jos/ kun päivänsäde sammuu (ei koske matkustajia :lol: ).Ei muuta kuin Rockikaljaa kaminaan ja reipasmieli mukaan.Örisijöitä ja karvaisten kikkelien näyttäjiä (yhtä rumat ne on kaikilla jos ei ole poikkeavista tykkäävä)on täälla omasta takaa tarpeeksi joten pakolaisavustus on tarpeetonta(ollaan kaukana kotoa ja isoäiti ei ole näkemässä)Matkailu avartaa eikä vaan kukkaroa ja onhan se hauskempi kertoa omista kokemuksista kuin luottaa kaverien muistikuvaan.Muistinmenetyksen voi kyllä halvemmalla suorittaa paikallisen nakkarin nurkillakin kotikunnilla.Kyllä Ruottalaisten kanssa voi myös puhua, ovat nimittäin kiinnostuneita samoista asioista autot,naiset ja rock n roll ( ja nyt kai joku halus lisätä miehistä !).Sanavarastoaan voi täydentää myös muillakin sanoilla kuin hurri,homo jne.Joita kiinnostaa ei alkuperäiset kärryt tervetuloa Trampsin pyöräkerhon tuvalle ja muskelit ovat Ikean parkkiksessa kuten ennenkin.Jäähdytin kuntoon tai parkkiin.Viime kesänä kesti "saunalenkin" ajo Scabillacilla 3 tuntia( maalissa kl.02.30).Toivottavasti Sinitiaset eivät ole saaneet uusia ohjeita.
    Meni Käkkylä viime vuonna uusinta katsastukseen kun oli vääränväriset vilkut(oranssit) edessä ja rekkari oli vihreä (täällä yleinen harrastekyltti).Ei senpuoleen olisivat Suomen kytät varmaan lisäksi pamputtaneet kun tuli tuotua mielipiteitä esille vähän kaikilla kielillä ja monilla konsonanteilla.Tänä vuona ajattelin tehdä protesti "kyltin" katolle poliisia varten, mutta oli perhesyistä luovuttava luovasta ajatuksesta :D
     
  17. Ylli

    Ylli Gearhead

    Enää alle 3vkoa (laskin aivan itse :lol: )....Voi että, kun tulee hästiä :rotfl:
     
  18. Gunnar

    Gunnar 1st gear

    Voih...jospa saisin olla mukana :cry: .
     
  19. impala67

    impala67 Double Gearhead

    useiden vuosien havaintojen perusteella voi todeta että kaikki ruotsalaiset on mukavia autoharrastajia.

    paitsi ehkä ne jotka EI aja vanhalla amerikanraadolla.Tosin en tunne yhtään volvoilevaa medel-svenssonia- semmosiin ei yleensä tule tutustuttua.
     
  20. francine

    francine 1st gear

    lähdössä ollaan myös. mikäli se siirtokilpihomma tulee selväks :odroll: majoitus on mökissä enköpingissä. lähempää ei enää toukokuussa löytynyt, mutta ei tuoltakaan oo ku 24km västeråsiin. to-aamusiljalla mennään ja su-aamusiljalla tullaan. yllätti että silja on halvempi ku viking! ja tilaakin oli ainakin kuukausi sitten :)
     

Kerro tästä muillekin!