Power Meet 2017, Västerås vs. Lidköping

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Heikki, 31.10.2016.

?

Kumpaan osallistut, jos molemmat järjestetään?

 1. Lidköping

  13 ääntä
  14,4%
 2. Västerås

  77 ääntä
  85,6%
 1. 1320

  1320 Gearhead

  Kuvia tältä reissulta on senverran reilusti, että jos lataan kaikki kerralla tänne, niin eihän kukaan jaksa katsella puoliakaan kuvista ennenkuin kyllästyy.:poff:

  Keskiviikkona ajeltiin Tukholman satamasta majoitusalueelle, ja sieltä jatkettiin Mel's Garagelle Cars & Coffee kokoontumiseen. Hienoa kalustoa näkyi olevan paikalla. Ja illalla toki cruisailtiin Västeråsin keskustassa.
  https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...Power+Big+Meet,+July+2018/Wednesday+4.7.2018/
   
  Herje tykkää tästä.
 2. 1320

  1320 Gearhead

  Pistetään lisää kuvia Powerin reissulta. Torstaiaamuna nokka kohti Västerås Summer Meettiä ja siellä tulikin päivä tallusteltua 30 asteen lämmössä. Onneksi swappialueella oli kaupan kylmääkin juotavaa Summer Meet oluen muodossa, omat Cokikset kun oli varmaan lähellä kiehumispistettä auton lattialla.:poff:

  Kalustoa oli runsaasti ja ihan viimeisenpäälle laitettuja sekä harvinaisiakin laitteita näkyi runsaasti.

  Illalla ajeltiin Cruisinglenkkiä ympäri Västeråsia, ja käytiin Autotecillä ja Hällassa katsomassa kalustoa, ja Hällassa ihmeteltiin tietysti hetki myös Burnissuoran tapahtumia.

  Iso kasa kuvia löytyy tuolta:
  https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...+Power+Big+Meet,+July+2018/Thursday+5.7.2018/

  [​IMG]
   
 3. 1320

  1320 Gearhead

  Täältä tulee lisää kuvia Powerin reissulta. Perjantaiaamuna oli aikainen lähtö kohti Lidköpingiä ja varsinaista Power Big Meettiä. Ja jos mahdollista, niin päivällä oli vielä kuumempi kuin edellisenä päivänä Johannisbergin kentällä Västeråsissa...

  Jos jotenkin muuten pitäisi vertailla Summer Meetin ja Power Meetin tarjontaa, niin perjantaina Powerissa oli vielä enemmän kalustoa kuin torstaina Västeråsissa, mutta torstai kuulemma yleensä onkin aavistuksen hiljaisempi päivä (tosin kalustoa silloinkin on paikalla vähintään "riittävästi"). Kaluston taso Powerissa oli mun mielestä korkeampi, niitä ihan viimeistä nippeliä myöden entisöityjä laitteita oli yllättävänkin paljon kentällä, ja paljon näkyi kaikkia harvinaisiakin laitteita.

  Iltapäivällä lähdettiin sit ajelemaan takaisinpäin kohti majoitusta Västeråsissa, ja pikaisen ruoka ja lepotauon jälkeen nokka kohti Autoteciä, jossa esiintyi The Go Getters. Hyvän setin soittivat taas kerran. Seuraavana käytiin Hällan ostarilla ihmettelemässä kun pallo palaa, jonka jälkeen loppuilta cruisailtiin cruisinglenkkiä ympäri.:odcool:

  Ja tuolla linkissä on taas iso läjä kuvia... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...To+Power+Big+Meet,+July+2018/Friday+6.7.2018/

  [​IMG]
   
 4. 1320

  1320 Gearhead

  Laitanpa tähän vielä kuvia Powerin reissulta, nää on lauantailta eli siis viimeinen tapahtumapäivä. Aamulla olikin tälle reissulle harvinainen ilmiö, aurinko ei paahtanut vaan tihutti vettä. :odeek: Onneksi kylmä ei siltikään päässyt tulemaan, ja tihkusadekin loppui aika nopeaan.
  Aamulla oli mun reissun ennakkoon odotetuin tapahtuma, eli CKOS Lead Parking Skultunassa. Ja siellähän olikin vanhan liiton Rodeja ja Customeita runsaasti. Todella hienoa kalustoa, ehdottomasti yksi reissun kohokohdista.

  Skultunasta lähdettiin vielä Summer Meetiä katselemaan Johannisbergin kentälle. Tähän aikaan aurinko porotti taas tukalan kuumasti niinkuin edellisinäkin päivinä. Kalustoa oli kentällä vielä reippaasti. Sieltä ajeltiinkin Cruisinglenkin varrelle Dineriin syömään. Ruuan jälkeen käytiin mökillä pyörähtämässä, ja sitten olikin mun siirryttävä Dartin ohjaimiin niin kaverikin pääsi maistelemaan Raggar Öliä. Illalla ajeltiin pahasti ruuhkautunutta Cruisinglenkkiä ympäri ja käytiin Hällassa hetki ihmettelemässä kun pallo palaa. Kävihän siinä joku Rodillakin pistämässä kumia katuun. :odcool:

  Tuolla taas iso läjä kuvia. Paluu mökille tapahtui aikaisin. Siis aamulla tietysti.:poff:
  https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...+Power+Big+Meet,+July+2018/Saturday+7.7.2018/

  [​IMG]

  Ja pari videota vielä perään. Skultunassa kävi tällainen suhteellisen härski Volvo Duett, jonka keulilla oli Chevyn isolohko pelkillä zoomie-pakosarjoilla, jotka tuli suoraan etulokareista läpi.:odcool: Voin sanoa että äänet oli kyllä kohdallaan. Slicksit alla ja ei kilpiä, mutta ajamalla laite silti tuli paikalle.


  Ja tuossa burniksia Hällan burnissuoralta. Noi on kuvattu kolmen päivän aikana, sen aikana mitä siinä nyt ehti seisoskelemaan. Senverran paljon tapahtumaa on, että ihan koko iltaa ei viitsinyt tuollakaan seisoskella.
   
  TN tykkää tästä.
 5. hot rod man

  hot rod man 2nd gear

  Jokos laivamatkat on varattu? 2,7 viikkarilla yli ja 7,7 siljalla kotiin...
   
 6. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Ei viä oo varattu. Ku tiiä miten lomat on. Siitä riippuu lähenkö perheen kans vai jollain porukalla :rolleyes:
   
 7. paja1

  paja1 Gearhead

  Ke-su lähdöt punasella tottakai ;)
   
 8. hot rod man

  hot rod man 2nd gear

  Ei äsken enää ollu paikkoja punaseen sunnuntai illaks.....
   
 9. sibe70

  sibe70 Gearhead

  Kumpaan väki menossa vai Västeråsiin ?
   
 10. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Västerås, to-su lähdöt viikkarilla, hesasta.
   
 11. jjjkkk

  jjjkkk 3rd gear

  Västerås, mikäli auto tulee siihen mennessä ajokuntoiseks. Tuskinpa ehtii.
   
 12. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Onkos tänävuonna joku lähdössä Västeråsiin? Mein olis tarkoitus lähteä huomenna illalla Turusta..
   
 13. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Ke-Su, ketsupilla stadista, viidellä autolla Västeråsiin
   
 14. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Oliskohan nyt se kohta että kommentoin, keskiviikkona Turusta punaisilla ja tällä kertaa Power, Summer meet ja Skultuna ja sunnuntai-iltana punaisella Tukholmasta taas Turkkuseen... Joko Teron -51:llä tai Vesan -57:lla (Buick:ja molemmat), riippuen asianhaaroista, joihin ei kovasti pysty vaikuttamaan...
   
 15. yks vekkulipoju

  yks vekkulipoju 1st gear

  En pääse kumpaakaan mut hei otakaas kuvia ja laitelkaas muilekin näkösälle näistä reisuissta ja tapahtumista
   
  Jooli tykkää tästä.
 16. HeseP

  HeseP Gearhead

  Eka kerta Västeråsissa, todella hienoa kalustoa.

   
  esmi, veekone, skylark71 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. impala67

  impala67 Gearhead

  oowaah onko vestersoosin jälkeistä elämää, joka kerran jälkeen on hirvee hingu päästä taas pian uudestaan uua-a heela natten! kyllä wanhakin aina tuolla nuortuu kummasti
   
 18. paja1

  paja1 Gearhead

  Just sen "nuortumisen" takii mulla ainakin menee muutama päivä ennenkuin tulee ees mieleen hinguaa yhtään mihinkään :rotfl:
   
  mikaa7146 tykkää tästä.
 19. hot rod man

  hot rod man 2nd gear

  Moniko vielä suunnittelee elokuussa västeråsiin lähtöä? :cool:
   
 20. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Hep
   
  hot rod man tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!