Power Stroke 6.0

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja pimeroolis, 22.1.2012.

 1. Mercury

  Mercury Gearhead

  Kyllä 12v vehkeen pitää ladata ILMAN valoja jne. yli 14v..
  Ja 24v lataa yli 27v..Onko liitoksissa häikkää jos akut/laturi hyvät..
  Voltit laturin perseestä?
   
 2. Gummisti

  Gummisti Gearhead

  Laturin perä antaa saman suurusii volttei. Siinä ne pyörii n. 13.8V
   
 3. Gummisti

  Gummisti Gearhead

  Nythän tuosta tais hehku ottaa itseensä kun aamusin rötää hetken kunnes lämpenee.
  Ei päivää ilman vikaa o_O
   
 4. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

  Mist sa moisen oot keksiny. Ne latausjänniteet on tässä autossa ainaakin autonkohtaiset. Kun sitä ohjaatan elektronisest. 13.8V on iha OK. Voi see hetkeeks karkaa siihen 14V kaasutaessa tai hetkeeks startin jälkeen, kun akkuja on käytety. Ja laturi lämpeene aikas nopiast, mika ei oo kans erikoist, kun lähes 200A akuparisto pitais lataa. Siinnä kannatasi lisavalojen kans vähä laskeskel. Sellainen 100-150W lisakuorma ei oo onkelma. Mut sit alkaa laturin käyttöikä ol jo vaakalautal. Kun tehdaslaturi on 130A . Tehokaampi laturi ei tee paha. Mut siinnä on tulnu vasta onkelmia kun nee n 250A laturit ei jostaakin syystä kestaa.
   
  Muokattu: 26.7.2018
 5. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

  rikkinäinen hehku näky diagnoosil.
   
 6. Mercury

  Mercury Gearhead

  Ihan yleisohjeeksi tarkoitettu oli,en omista 6.0 vekotinta.

  Hieman perehdyin asiaan niin lämpöisenä tuo 13.8v aika normi..
  Hehkusyklin jälkeen ilmeisesti voi ottaa piikin jotain 14.4v..
   
 7. Gummisti

  Gummisti Gearhead

  Minkäslaiset näissä johtosarjat onko löystyviä liitoksia kuten 7.3l? Töistä lähtiessä ei rötänny et oisko vaan huono liitos.
   
 8. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

  Ju kaik on mahdollist, mut moisel kelil ei pitais hehku vaikut kun laskettuja sekuntejä. Diagnoosi avuks. Voi ol huonot liitokset myös FICM luona, noh tarkast ooks kunnol painettu pohja. Ta vetaa auki ja kato millaiset ne ulkoisest näytävät.
   
 9. Gummisti

  Gummisti Gearhead

  FjöörScan ohjelma läppäris ja ajo lenkki heitetty ja testit tehty , ainoo vika testeissä oli nelivedon kytkin auki vai mikäny olikaan. Hehkutus ja suutin testi ok. Täytyy kokeilla huomen kylmällä autolla kun nyt ei ollu mahdollisuutta. Aikasemmin kun pähkäiltiin niitä oljynlämpöjä ja viriohjelmien vaikutusta siihen. Niin kuinkas paikkansapitäviä lukemia olette saannu omista autoista vääntömomenttin kohdalla. Nimittäin tämä ja puhelin sovellus antaa molemmat +1000Nm Puhelin versio vielä enemmän kuin tää Forscan. Tosin puhelin versioon syötin painon ehkä yläkanttiin. Ja scan ei edes kysele.
   
 10. AJ

  AJ Gearhead

  Onko tuota pto torgue tai forscan appia iphoneen? Jonkin forscan apin löysin.
   
 11. RS-

  RS- 1st gear

  Nyt tarvis joltai fiksummalta apuja, Ford f250 6.0 2006 temppuilee. Kuulostaa että ei kävis kaikilla, tehot hukassa 1000-2000rpm sit alkaa kulkemaan vähä paremmin, naputusta kuuluu. Ficm boksi vaihdettu, koska alkoi sitä alkujaan herjata ja nyt piirilevy vaihdettu ja ei muuttunu muuten paitsi vikakoodi hävisi, ebp sensori putsattu eikä jeesannu. Mitään muuta koodia ei anna kun P0403, U0407 ja P1000 jotka luultavasti johtuu tukitusta egr:stä
   
 12. Gummisti

  Gummisti Gearhead

  Käyttääkö tuo flekti samaa anturia kuin lämpömittari? jostain väliltä on piuha ilmeisesti poikki
   
 13. jaakos

  jaakos 1st gear

  Seuraavaa kysymystä pukkaa eli mitäs öljyä suosittelette periin ja kuinka paljon? Autohan on neliveto f-350 -05 eikä oo tiedossa että koska on vaihdettu niin viisasta vois olla vaihtaa
   
 14. Gummisti

  Gummisti Gearhead

  Sivu 48 :)
   
 15. jaakos

  jaakos 1st gear

  No siellähän se ! Kumpaankin päähän omansa
   
  Muokattu: 31.7.2018
 16. AJ

  AJ Gearhead

  Kuinka paljon hpop paineen pitäisi olla käynnistyksessä? Eilen auto starttasi hyvin ja toimi, tänä aamulla ei edes luvannut, pyöritti kyllä hyvin. Olisko paine liian alhainen?
   
 17. Janne76

  Janne76 3rd gear

  500psi pitää hpop paineet olla ennenku antaa polttoainetta
   
 18. Erkkipetteri

  Erkkipetteri 1st gear

  Jaah tuli 03 excursion hankittua käyttö vehkeeks. Vielä ei ole paljoa kerinny tutustua vehkeeseen mutta josko joku tietäis auton historiaa rek. KPM-542. Mukana kun ei ollut mitään papereita mistään.
  Myöhemmin varmaan seuraa paljonkin kysymyksiä
   
 19. PekkaKoi

  PekkaKoi 1st gear

  Tuntuu olevan ainoo aktiivinen powerstroke ketju tämä, joten rohkenen kysyä, vaikka väärä kone onkin. Tuli perheeseen F350 6.4. Onko noi sivulla 48 mainitut öljyt passeli asia myös tähän ja jos ei, mistä kätevästi löydän infoa? Kiitos ja anteeks.
   
 20. Erkkipetteri

  Erkkipetteri 1st gear


  No toimihan tuo viikon ja aamulla hinurilla pajalle.
  Starttas ihan normisti, kahvia kun pysähdyin hakemaan niin eipä enää käynnisty.....nyt vaan venttailla että korjaamon pojat infoaa kuinka kalliiks tulee.
   

Kerro tästä muillekin!