powerglide

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jivete, 8.3.2017.

  1. jivete

    jivete 1st gear

    päivää ystävät) ensimmäinen amerikkalainen alla) -63 chevyII.. ensimmäinen automaatti myös) ongelma: tahtoo lähteä liikkeelle.. vaihde päällä jarru pohjassa, 305 powerglide.
     
  2. Toope

    Toope 2nd gear

    Siis ymmärsinkö oikein,tahtoo ryömiä eteenpäin vaihde päällä tyhjäkäynnilläkin? jos näin,se on normaalia.
     
  3. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Onko tyhjäkäynti kuumana normaali? Ryyppy päällä nopealla tyhjäkäynnillä pyrkii liikkumaan ja se on normaalia. Sitten kun ryyppy tipahtaa pois ja tyhjäkäynti on reilusti alle 1000 kiekkaa, niin ei pitäisi väkisin enää liikkua. Vähän voi vielä nytkyä kun vaihtaa suuntaa ja jarrulla pidettävä paikoillaan.
     
  4. jivete

    jivete 1st gear

    alle tuhat kierrosta oli kun kunnossa) hymy huulilla liikennevaloissa.. kun ongelma alkoi, nostin tyhjäkäyntikierroksia ettei sammuisi, nyt tahtoo ryömiä))
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ongelma sulla ei ole siis lootassa vaan kaasarissa ja/tai koneessa.
     
  6. jivete

    jivete 1st gear

    ok.. kiitos, pääsi tosiaan tankki tyhjäksi vähän aikaa sitten, hieman epätasaisemmin alkoi käydä.. bensansuodattimen vaihdoin, kaasarinputsaus edessä :cool:
     

Kerro tästä muillekin!