Powerplus tools osienpesuallas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja No H2O, 4.2.2008.

  1. No H2O

    No H2O Gearhead

    Minkämoista käyttöä tuommoinen halvin ja pienin otsikon mukainen allas kestää? Joutuuko noita liemiä vaihtelemaan kovinkin ahkeraan? Haihtuuko tuota nestettä kuinka paljon? Yms. kysymyksiä paljon mielessä... 8)

    Kaikenlaiset käyttökokemukset olisivat tuommoisista laitteista tervetulleita. Itseäni alkaa hieman kyllästyttää jo löpön ja pensselin kanssa kanisterin puolikkaassa turaaminen...

    Ööö... nyt taitaa näkyä kuvakin...

    [​IMG]
     
  2. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Minua kiinnostaisi tietää pysyykö pesuaineen käryt säiliössä kun pesuria ei käytetä?
     
  3. mhj

    mhj 1st gear

    Ei nyt ole tarkempaa tietoa tosta topicin aloittajan tarkoittamasta pesualtaasta, linkki olis helpottanut jkvr. Mulla kuitenkin on ollut parisen vuotta (?) allas, jossa noin 80 litraa liuotinta ja kansi on sellainen peltinen saranoitu, ilman mitään tiivisteitä. Onhan siinä joku jousisysteemikin. Ei kuitenkaan mikään tiivis, kaikkea muuta. Ei ainakaan mun nokkaan haise liuotin, vaikka joskus se kansi unohtuu aukikin. Liuotinta ei ole myöskään silmämääräisesti arvioituna edes haihtunut.
    Riippuu varmaan liuottimestakin aikapaljon. En nyt sen oman liuottimen nimeä muista, mutta sellaista vedellä pois pestävää hiilivetypohjaista tavaraa kuitenkin.
     
  4. -TH-

    -TH- Gearhead

    tuo palju taitaa olla sen verran tuore tapaus,ettei vielä ole tietoa. kävin tuollasta satasen (98€) laitetta(75L versio) mottonetissä kuikuilemassa ja arvioisin että on ehkä just sen väärti josvaan se pumppulaite on kestävä, muutenhan tuo astia onvaan peltinen kippo. tuohon kanttiinhan voisi laittaa esim.ikkunantiivistysnauhaa, niin hajut ei tulisi niin helpolla läpi..lisäisi vielä jonkin lukitus salvan, esim. peräkärrysalpa.

    ite aattelin josko tynnyriin olisi ympännyt vaikka pissapoijan säiliön motoreineen ja pessyt sillä.... ainakin moottori olisi halpa uusia kun hajoaa.

    tuo punanen on kyllä melko pron näkönen, osta vaan jos tarviat ja et halua tehä ite.
     

Kerro tästä muillekin!