Practical Performance Car

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Arto65FB, 4.10.2004.

  1. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Onko kukaan nähnyt lehteä nimeltä Practical Performance Car? Alkoi ilmestyä keväällä Englannissa ja ainakin keskustelupalstoilla saanut paljon kehuja. Luulisin lehden uppoavan myös moneen tämän palstan kävijään. Mottona: No speakers, no bodykits, no bullshit.


    http://www.ppcmag.co.uk/
     
  2. Ville1600gt

    Ville1600gt 1st gear

    Kiinnostais muakin, missä tosta olet lukenut? Suomesta ei saa irtonumeroita mistään.
     
  3. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Surffaamalla törmäsin. PT:llä on Mk1 Capri 5.0L, josta luin yhdestä toisesta lehdestä. Netissä surffatessa tuli vastaan joku keskustelupalsta, jossa lehteä kehutiin. Olen justiinsa laittamassa tilauksen sisään. Suosittelivat tilaamista suoraan, maksaa 45 puntaa vuosi mainland Europe. En ole kysynyt tilaamista Akateemisen kautta, mutta nehän hoitavat tilauksia varmaan erikoisempiinkiin lehtiin.
     
  4. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    No niin, tilattu on, nyt odotellaan.
     
  5. Fastback

    Fastback Gearhead

    mitä kautta tilasit? Suoraanko vai akateemisen kautta (onnistuuko edes=?
     
  6. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Tilasin suoraan päätoimittajalta puhelimitse viime viikolla ja aloitin viimeisimmästä numerosta. Will sanoi pistävänsä postiin ja eilen olikin kuori kotona. Hinta Suomeen 45 puntaa.

    Harvoin on käynyt autolehtien kanssa niin, ettei lehteä olisi selannut tunnissa läpi, tällekin illalle jäi vielä pari juttua. Lehti oli 154 sivua ja ainoa juttu, jossa ei ollut uutta, oli pikkulohko-Fordin esittely (kohderyhmä englantilaiset kitcar ym. vaihtomoottorien käyttäjät). Ehkä se ruiskun laitto ei olekaan niin ihmeellistä, eli lehdessä tehdään komponenteista EFI. Samoin tuli ilmi Megasquirtin yhdistäminen Fordin EDIS -systeemiin. :eek: , niin saa sekä ruiskun että kipunan ohjauksen. Aiempia tekniikkapläjäyksiä on mm. nelilinkin rakentaminen. Hauska juttu oli myös kaverista, joka rakensi vanhakoppaisen Eskon vapari-Kossulla.

    Lehti sopii ainakin minulla paremmin kuin Lacks Power -tyyppiset "Minulla on spoileri" -lehdet. Voin heittää tänne huomenna muiden juttujen otsikoita niin pääsette paremmin selville.
     
  7. Ville1600gt

    Ville1600gt 1st gear

    Pistäs vähän lisäinfoa, niin ei tarvii enklannin Williä turhaan työllistää:

    Montako numeroa vuodessa?
    Maksoitko Visalla?
    Onko tekninen toimittaja siis sama Dave Walker kuin edesmenneessä Cars and Car conversions-lehdessä
    Onko päätoimittaja Will sama jannu kuin Practical Classics-lehden (vanha?) päätoimittaja?

    - Kiitos
     
  8. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Justiinsakin samat tyypit + Kevin Leaper deputy editorina ja Simon Goldsworthy contributorina.

    Tähän mennessä 6 numeroa ja 6 kuukautta, eli veikkaan 12 numeroa vuodessa.

    Visalla maksoin ja siksi puhelimessa, etten tykkää lähettää kortin numeroa sähköpostilla.
     

Kerro tästä muillekin!