Prätkä-kerhoa ettimässä...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja paska-666, 14.1.2008.

  1. paska-666

    paska-666 1st gear

    Alla H-D, keltanokka Joensuussa. Onko kerhotoimintaa, kokoontumisajoja, tallipaikkoja, ihan mitä vaan. YKSIN on vittumaista harrastaa. :odroll:

    Laittakaa vaik yv:tä.....
     
  2. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    Hdcf:llä on chapter myös jojensuun nurkilla. Mahdollista tallipaikoista tai muusta tiedustelisin ehkä jepjepiltä... Heillä tuskin tilaa on muille kuin oman kerhon jäsenille, mutta jos sieltä tietoa löytys. Osoite on ukkolantie jotain. Tarkempi löytyy www.jepjep.fi
     
  3. paska-666

    paska-666 1st gear

     
  4. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    Niin... Siis joku tällänen osasto, sivuhaara. Mitä lie tarkoittanee tuo chapter suomeksi. Kannattaa katsella www.hdcf.fi , sieltä foorumi ja muistaakseni chapter 9. On ne pojat ainakin porukalla ajelleet yms.
     
  5. paska-666

    paska-666 1st gear

    Jep valtakunnalliseen "pääkerhoon" liitytty, näköjään toimintaa on täälläkin päin Suomea.
    Tästä se lähtee. Uudet iskarit vaihdettu, tänään kapeempaa tankoa fiksaamaan. Sittenpä mopo kaipaakin vain sulaa tietä...... :)
     

Kerro tästä muillekin!