Primer Magazinen valokuvakisa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja kontra, 12.12.2022.

  1. kontra

    kontra Gearhead

    Primer Magazine järjestää tuttuun tapaan valokuvauskilpailun. Voittaja palkitaan Helsingin Kustom Kulture Showssa 11-12.2.2023. Voittajalle luovutetaan kehystetty suurkokotuloste voittolaukauksesta, sekä ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan!

    PELISÄÄNNÖT
    Kuvan tulee olla otettu Suomessa vuonna 2022.
    Kilpailuun voi osallistua enintään kahdella kuvalla/kilpailija.
    Kuvia saa käsitellä kuvankäsittelyohjelmilla.
    Kuvassa ei välttämättä tarvitse olla ajoneuvoa. Kunhan se liittyy jollain tavalla rodien, kustomien ja kustom kulttuurin maailmaan. Jos lähetät kuvan/kuvia, joissa esiintyy ihmisiä, pyydäthän luvan kuvissa esiintyviltä henkilöiltä. Primer Magazine ei vastaa tällaisista seikoista. Primer Magazine pidättää oikeuden julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia painotuotteissaan.

    Lähetä kuvasi sähköpostilla 31.12.2022. mennessä osoitteeseen: ari.berghall@arialmainos.fi. Laita sähköpostin otsikoksi. ”Vuoden Hotrodkuva”. Laita mukaan myös yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, postiosoite ja sähköpostiosoite).
    Liian pieniresoluutioiset kuvat hylätään, koska niistä ei pysty tekemään suurkuvatulostetta. Lähetä kuvat siis mahdollisimman suurella resoluutiolla. Jos et tiedä mitä se tarkoittaa, niin kysy toimitukselta, tai vaikka kaveriltasi.

    Lähetä paperikuvat osoitteeseen: Arialmainos Oy/Primer Magazine, Santatie 17, 03620 Karkkila. Laita kirjekuoreen otsikoksi. ”Vuoden Hotrodkuva”. Paperikuvia ei palauteta, ellei mukana ole postimerkillä varustettua kirjekuorta.
     
  2. kontra

    kontra Gearhead

    Muistutuksena, että vielä ehtii lähettää valokuvia perinteiseen Primer Magazinen valokuvauskilpailun!!
    Voittaja palkitaan Helsingin Kustom Kulture Showssa 11-12.2.2023. Voittajalle luovutetaan kehystetty suurkokotuloste voittolaukauksesta, sekä ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan!
    Lähetä enintään kaksi vuonna 2022 ottamaa kuvaasi sähköpostilla 31.12.2022 klo 00,00. mennessä osoitteeseen: ari.berghall@arialmainos.fi. Laita sähköpostin otsikoksi. ”Vuoden Hotrodkuva”. Laita mukaan myös yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, postiosoite ja sähköpostiosoite).
     

Kerro tästä muillekin!