Primer ParkingLot Natiolnals #8 15.6.2024 Karkkila

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja kontra, 10.6.2024.

 1. kontra

  kontra Gearhead

  #8
  Enää viisi herätystä!!!

  Tässä vielä infoa tapahtumasta:
  Päivämäärä: 15.6.2024
  Paikka: Karkkila
  Osoite: Valtatie 26, Karkkila
  Kellonaika: klo 9:00-15:00
  Alueelle pääsee sisään ainoastaan klo 9:00-10:30! Ei ennen, eikä jälkeen! Tilaa on noin 30-40 ajoneuvolle!

  Tapahtuma on suunniteltu Rodeille, Kustomeille ja rakennetuille moottoripyörille. Vuosimalliraja noin 1963...
  Muskeliautot, entisöidyt autot ja muut yllämainittuun kategoriaan kuulumattomat ajoneuvot ajavat erilliseen harrasteautoparkkiin. Seuraa liikenteenohjaajia!!!!

  Toivoisin myös ihan omaakin harkintaa, koska liikenteenohjaajat eivät välttämättä osaa erotella kaikessa kiireessä mikä ajoneuvo kuuluu mihinkin.

  Tässä ei ole tarkoitus ketään vähätellä tai syrjiä, mutta tapahtuma on ajateltu Rod & Kustom-tapahtumaksi.
   
  Muokattu: 12.6.2024
 2. kontra

  kontra Gearhead

  #8

  Useampi sääennuste näyttää lauantaille 15.6.2024 puolipilvistä ja poutaa, joten sään puolesta kannattaa ottaa suunnaksi Karkkila ja tulla kahdeksansiin Primer ParkingLot Nationalseihin!
  Alla vielä kertaukseksi "toimintaohjeita". Teksti on pitkä, mutta kannattaa lukea ajatuksella.
  Tapahtuma on suunnattu Hot Rodeille, Kustomeille ja rakennetuille moottoripyörille. Tässä ei ole tarkoitus ketään vähätellä tai syrjiä, mutta omaa harkintaa saa käyttää kuuluko ajoneuvosi em. ryhmään.

  HOT ROD & KUSTOM- kategoriaan kuuluvat laitteet seuraavat Primer-opastekylttejä ja liikenteenohjaajia. Laittamalla navigaattoriin osoitteeksi Valtakatu 26, Karkkila perille kyllä löytää!

  Koska Primer-parkkis sijaitsee rompetorin "keskellä", pitää saapua paikalle klo 9-10:30 aikana.
  ää . , ä!! ää !!
  Tilaa on myös rajalisesti, joten senkin takia kannattaa saapua ajoissa! Ennen klo 9 paikalle ei pääse.

  HOT ROD & KUSTOM- kategoriaan KUULUMATTOMAT, nk. "normaalit" harrasteautot ajavat omaan harrasteautoparkkiin osoitteeseen Takkointie, Karkkila ja seuraamalla liikenteenohjaajia!
  Liikenteenohjaajat auttavat parhaan kykynsä mukaan ja koittavat ohjata ajoneuvot oikeisiin paikkoihin!

  Käyttöautoilla saapuville on parkkipaikkoja runsaasti. Navigaattoriin osoitteeksi Asemakatu, Karkkila, niin löydät perille. Sieltä pääsee kätevästi vanhaa junaradan pohjaa pitkin kävellen tai Jari Stenbergin Valmetin kyydissä suoraan rompetorin ytimeen.
  Toinen parkkipaikka sijaitsee Karkkilan torilla osoitteessa Harjukatu, josta on muutaman sadan metrin kävely tapahtumapaikalle.

  Toivoisin myös omaa harkintaa, koska liikenteenohjaajat eivät välttämättä ehdi ja osaa erotella kaikessa kiireessä mikä ajoneuvo kuuluu mihinkin.
  Vesa Haaja Trio esiintyy klo 11:30 ja 13:00 (muutokset mahdollisia) aivan Primer-parkkisen vieressä. Juoma- ja ruokapisteet löytyvät myös aivan vierestä.
  Pysäköinti ja sisäänpääsy on maksuton!
  Nähdään lauantaina Karkkilassa!!
  Ongelmatapauksessa voit koittaa soittaa: 050-3007823. Vastaan jos pystyn...
   

Kerro tästä muillekin!