Pro Street Top10 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mopster, 8.5.2015.

  1. mopster

    mopster Gearhead

    Lista päivitetty ja ooppeli lisätty.
     
  2. Keme

    Keme Gearhead

    Loppunopeus on niinku muillaki, mut aika o vähä huonon puolella :D
    [​IMG]
    Vielä kun sais pitoja. Josko 1.8. Alastarossa aika paranis!
     
  3. mopster

    mopster Gearhead

    Tosta on aika helppo parantaa, 60 jalkasessa on sekunti ylimäärästä :D Sen ku saat kohdalleen ni menee 11 sek.
     
  4. kuula

    kuula Gearhead

    Onhan tuolla näköjään mukavasti loppareita, että pitäs olla työntöökii.
     
  5. mopster

    mopster Gearhead

    Laittakaahan uudet aikakortit niin saadaan seuraavaan päivitykseen kaikille tuoreet tiedot.
     
  6. mopster

    mopster Gearhead

    Lista päivitetty. Suurin osa listalla olevista on parantanut aikojaan, uusia nimiä tuli pari kappaletta ja kärjen järjestys muuttui. Onnitelut Collanukselle kärkipaikasta ja kovasta 8 sekunnin ajasta!
     
  7. shr1

    shr1 Gearhead

    Postia laiteltu....
     
  8. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Juu aikakortteja on tullut, päivitys lähipäivinä :)
     
  9. mopster

    mopster Gearhead

    Lista päivitetty. Kärkikaksikko on parantanut aikojaan ja turbonova myös.

    Tässä vaiheessa vois listalla olevat ruveta laittamaan niitä rekisteriotteita ja backup lappuja. En ole varma ajetaanko tänä vuonna vielä jossain, mutta jonkin aikaa vielä odotellaan, ja vielä on mahdollista osallistua jos löytyy aikakortteja joilla listalle pääsee.

    Vähän ihmetyttää että 10 sekunnin aikoja listalla on tällä hetkellä vain yksi, niitä luulisi löytyvän enemmän, ja myös matalia 11 sekunnin aikoja. Tosin aika monet kovia aikoja kulkevat autot ei täytä kaikkia kriteereitä, eli on ilokaasuja, ahtimia jotka ei ole otteessa tai leima ei ole voimassa. Silti luulen että noita rehtejä 10-11 sek pelejä löyttyy enemmän, ja nyt toivotaan kuskeilta aktiivisuutta. Tarkoitus on ainoastaan saada aikaan mahdollisimman realistinen lista nopeimmista rehdeistä katuautoista vuonna 2015.
     
  10. mopster

    mopster Gearhead

    Lista päivitetty taas. Uusi 9 sekunnin ooppeli lisätty, ja Hermunen jäi pois koska ilmoitti ettei valiantissa ollut leimaa tänä kesänä.

    Rekisteriotteita puuttuu vielä eli laittakaa puuttuvia tulemaan. Ja huom. otteesta ei julkaista mitään tietoa, katsotaan vain että leima on ollut voimassa, ja ahdetuista että on ahdettuna leimattu.

    Sitten toivottais vielä että laitatte jonkun kuvan autostanne, ne olis tarkotus laittaa myös näytille sitten kun 2015 lista on vahvistettu.
     
  11. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Ote tulee heti kun kotiudun työkeikalta eli torstai ehtoolla.. t: entinen 9sija
     
  12. mopster

    mopster Gearhead

    Listalle lisätty yksi uusi 10 sek auto.
     
  13. mopster

    mopster Gearhead

    Taas löytyi yksi 10 sek auto, vieläkö löytyy lisää?
     
  14. mopster

    mopster Gearhead

    Vuoden 2015 Pro Street Top10 lista on nyt sinetöity, ja se näyttää tältä.


    [​IMG]


    Nopein oli siis Tom Collanus Escortillaan, ja palkintona 200€:n edestä Pro Street Ky:n palveluita. Onnittelut vielä Tompalle!


    Tässä kuvat listan autoista.


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]
    Kuva:Mopoilija


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    Talven aikana tehdään http://www.prostreet.fi ja http://www.cruisingnight.fi sivuille Pro Street Top10 osio johon arkistoidaan kunkin vuoden tulokset kuvien kera. Nyt toivottaisiin vielä tietoja autojen tekniikoista jotta ne voidaan mainita kuvien yhteydessä. Kuskit voisivat lähettää tiedot moottorin ja vaihteiston ja taka-akselin tyypistä, mahdollisista ahtimista, ja halutessaan moottorin tilavuuden ja mitatun tehon. Lisäksi otetaan vastaan mielellään videoita tai videolinkkejä autojen varttimailirykäisyistä ym, ja näitä tullaan sitten julkaisemaan talven aikana. Älkää laittako tietoja tähän ketjuun vaan sähköpostilla tai YV.llä.

    Ensi keväänä aloitetaan taas puhtaalta pöydältä keräämään uutta listaa vuoden 2016 suorituksista, ja taso on varmasti pykälää kovempi. Autot pitää tietysti virittää talven aikana entistä kovempaan iskuun mikäli haluaa ensi vuonna sijoittua listalle, joten menkäähän virittämään siitä :wink:
     
    fury69 tykkää tästä.
  15. shr1

    shr1 Gearhead

    Blacklist-topikissa keskustelu käy lämpösenä, mut miten tän listan tiimoilta, saadaanko kesällä taas kympin kärki hahmoteltua? Meininki on siis jatkaa tätä leimattujen pelien aikakorttiskabaa?

    Tarkoitus olis osallistua, jos oma enkka kohenee...
     
  16. mopster

    mopster Gearhead

    Kyllä homma jatkuu taas keväällä, ja kannattaa osallistua vaikka ei se enkka parantuiskaan, siis mikäli haluat 2016 listalla olla. Nyt aloitetaan siis puhtaalta pöydältä ja vain 2016 vuoden aikakorteilla pääsee mukaan.

    Homma jatkuu samaan tapaan kun viime vuonna, sääntöviilauksille ei ole ilmennyt tarvetta. Ihmeen hyvin säännöt onkin porukalle kelvanneet kun ei niistä ole syntynyt mitään vääntöä. Autoja koskevat säännöthän on periaatteessa "standardit", koska ne on pääkohdiltaan samat kun katuautokisoissa (esim. WCSC, Burnout Party).
     
  17. shr1

    shr1 Gearhead

    Hienoa! Yritys olis olla viime vuotta vikkelämpi, joten see you on the list... :wink:
     
  18. raceman

    raceman Gearhead

    milloin tulee niitä paitoja top10:lle?
     
  19. mopster

    mopster Gearhead

    Sorry mytta paidoille ei löydetty sponssia. Muutamasta paikasta kysyttiin, mutta kun ei natsannut niin ei sitten keretty asialle enempää aikaa uhraamaan. Tuo 200€ palkinto on voittajan kanssa jo hoidettu.
     

Kerro tästä muillekin!